Închide meniul
Foto

Dramă uriaşă. Victoria, o luptătoare MMA de 18 ani, a murit. Familia, sfâşiată de durere: „Ne este atât de dor de tine, surioară!”

Publicat: 9 ianuarie 2023, 9:51

Reclamă
Dramă uriaşă. Victoria, o luptătoare MMA de 18 ani, a murit. Familia, sfâşiată de durere: „Ne este atât de dor de tine, surioară!”

Victoria Lee a murit la vârsta de 18 ani

Facebook Victoria Lee

Victoria Lee, o luptătoare MMA, a murit la vârsta de 18 ani. Decesul sportivei a fost anunţat chiar de sora acesteia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tragedie uriaşă în lumea sportului. Victoria Lee, una dintre cele mai promiţătoare luptătoare de MMA, a murit la vârsta de 18 ani. Cauza decesului nu a fost făcută public. Victoria a murit chiar a doua zi de Crăciun.

Victoria Lee era neînvinsă de la debutul în MMA. Aceasta a câştigat toate cele 3 lupte pe care le-a disputat. Victoria provine dintr-o familiei obişnuită cu sportul. Sora ei, Angela este campioană în promoţia ONE Championship, iar fratele său, Cristian, deţine centura ONE la categoria uşoară.

Victoria, o luptătoare MMA de 18 ani, a murit

A plecat prea devreme și familia noastră a fost complet devastată din acel moment. Ne este dor de ea… mai mult decât orice pe lumea asta. Familia noastră nu va mai fi niciodată la fel. Viața nu va mai fi niciodată la fel. Victoria a fost cel mai frumos suflet care a trăit vreodată. Era cea mai bună surioară din lume. Ne este atât de dor de tine, surioară. Mai mult decât ți-ai putea da seama vreodată. Suntem cu toții frânţi. Pentru că o bucată din tine era în fiecare dintre noi și când ai plecat, acele bucăți au fost smulse din noi.

 Cea mai frumoasă fată, pe dinăuntru și pe dinafară. Te iubim, Victoria. Până la sfârșitul timpului”, a fost anunţul tulburător făcut de sora Victoriei, conform The Sun.

Reclamă
Reclamă

Şi președintele ONE, Chatri Sityodtong, i-a adus și el un omagiu lui Lee.

Am cunoscut-o prima dată pe Victoria când avea 11 ani. Am văzut-o înflorind de-a lungul anilor ca artist marțial și ființă umană. Îmi amintesc mereu că m-am gândit cât de înțeleaptă, gânditoare și altruistă era ea dincolo de anii ei. Desigur, era o extraordinară minune a artelor marțiale chiar și pe atunci, dar am putut vedea că era mult mai mult decât atât. Victoria avea cea mai pură inimă de aur și o minte strălucitoare. A avut grijă de alții înaintea ei. Ea a vrut să-și folosească viața pentru a ajuta lumea. Îmi voi aminti întotdeauna de Victoria pentru sufletul frumos și prețios care a fost”, a fost mesajul transmis de Chatri Sityodtong.

Reclamă
Reclamă
Recomandări

Ce crezi că va face FCSB cu PAOK, după ce a învins-o pe Sepsi?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:03 1 oct.

Costel Gâlcă, prima reacție după Universitatea Craiova – Unirea Slobozia 3-0. Mesaj pentru suporteri: „Le cer să ne susțină!”

0:03 1 oct.

„E o anomalie” Mihai Stoica, reacţie vehementă după ce FRF a anunţat că FCSB nu va primi arbitri străini: „Cum facem cu grecii?”

23:37

Mircea Lucescu a dezvăluit că România este ultima echipă din cariera lui! „Il Luce”, declaraţie de dragoste pentru naţională

23:32

Parma – Cagliari 2-3. Răzvan Marin şi Dennis Man au marcat în duelul românilor din Serie A! Meci „nebun” pe „Ennio Tardini”

23:26

Răzvan Marin, gol fabulos în Parma – Cagliari! L-a învins pe portarul din echipa lui Man și Mihăilă cu un șut de „generic”

23:15

VideoCristiano Ronaldo, gol superb în Al Nassr – Al Rayyan! Motivul pentru care meciul s-a întrerupt minute în şir după reuşita lui

1 Gigi Becali, discurs vehement despre comportamentul lui Dorinel Munteanu: „Dacă Maftei era fiul meu, ziceam să îi facă mai rău!” 2 FotoDavid Popovici își reia facultatea, după ce a avut primul an „înghețat”. Și-a decis viitorul: „Asta îmi doresc!” 3 FotoFiica lui Michael Schumacher s-a căsătorit la 27 de ani. Tatăl ei ar fi fost de faţă! Ce au fost obligaţi să facă invitaţii 4 FC Porto – Arouca 4-0 şi Braga – Rio Ave 4-0 au fost LIVE în AntenaPLAY. Spectacol total în Liga Portugal 5 VIDEOBernadette Szocs – Xiaona Shan 1-3 a fost în AntenaPLAY, la China Smash 2024. Românca, eliminată în primul tur 6 Rapid transferă de la o rivală din Liga 1! Lovitura dată de giuleşteni: „Marius Șumudică și l-a dorit mult”
Citește și