Închide meniul
Foto

Ea îl consolează pe Ionuţ Radu pentru ratarea EURO 2024. Francesca Cuccuru are 20 de ani şi e de o frumuseţe rară: „Minunată!”

Publicat: 28 mai 2024, 22:08

Reclamă
Ea îl consolează pe Ionuţ Radu pentru ratarea EURO 2024. Francesca Cuccuru are 20 de ani şi e de o frumuseţe rară: „Minunată!”

Ea îl consolează pe Ionuţ Radu pentru ratarea EURO 2024

Francesca Cuccuru este iubita lui Ionuţ Radu / Colaj Instagram

Ea este tânăra din Italia care îl consolează pe Ionuţ Radu pentru ratarea EURO 2024. Portarul român a avut un sezon dezamăgitor şi nu a fost convocat de Edi Iordănescu pentru turneul final din Germania. Şi-a găsit liniştea în braţele iubitei Francesca Cuccuru, care are 20 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ionuţ Radu era rezervă la Inter, dar nici împrumutul în Premier League nu l-a ajutat. El a adunat doar 5 meciuri între buturile celor de la Bournemouth, în toate competiţiile, şi a încasat 11 goluri.

Ea îl consolează pe Ionuţ Radu pentru ratarea EURO 2024

În aşteptarea veştilor despre viitorul său, Radu se bucură de o vacanţă alături de iubita lui. De aproape doi ani este într-o relaţie cu Francesa Cuccuru, cea care este de o frumuseţe rară (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS).

Radu a cunoscut-o pe tânăra studenta din Italia pe reţelele sociale, atunci când încă evolua în Serie A. A şi prezentat-o familiei pe Francesca.

Cei doi tocmai s-au fotografiat la plajă, iar imaginile postate de Cuccuru pe reţelele sociale s-au viralizat. 150.000 de urmăritori are Francesca, pe contul de Instagram. Mesajele primite de la fanii ei au fost unele savuroase.

Reclamă
Reclamă 4

Nu este adevărat că portarii nu înscriu niciodată„, „Cât de frumoasă„, „Minunată fiinţă!„, „Eşti atât de frumoasă” sunt doar câteva dintre comentariile primite de Francesca. În primele trei ore postarea ei a adunat peste 17.000 de aprecieri.

Ionuţ Radu a oferit detalii, în Gazzetta dello Sport, despre partenera lui. Ce doi locuiesc împreună şi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste.

Ne-am cunoscut pe rețelele sociale și ne-am mutat imediat împreună. Ea are 20 de ani, vine din Sassari și este studentă. Luăm lucrurile pas cu pas”, a dezvăluit Ionuţ Radu, pentru gazzetta.it, anul trecut.

Reclamă

Ionuț Radu e aproape de un transfer surprinzător!

Cariera românului ar putea fi relansată de un nume mare din lumea fotbalului mondial. Este vorba despre Cesc Fabregas care, în prezent, o antrenează pe Como. Echipa din nordul Italiei și-a asigurat promovarea în Serie A.

Potrivit informațiilor oferite de CalcioMercato, cei de la Como doresc să îl transfere pe Ionuț Radu pentru a-și mări lotul pentru sezonul viitor de Serie A.

Radu este ca și plecat de la Inter, formația care l-a împrumutat la Bournemouth, astfel că mutarea nu este, cel puțin pe hârtie, una dificilă pentru echipa antrenată de Cesc Fabregas.

Va fi o vară fierbinte pentru Radu, pentru care există un puternic interes din Como. După ce au sărbătorit promovarea în Serie A, managerii clubului italian lucrează deja la întărirea echipei pentru sezonul viitor.

În ultimele zile au existat deja contacte cu anturajul jucătorului pentru a înțelege costurile mutării. S-au cerut deja informații și ideea lui Como este să îl transfere definitiv”, au notat italienii de la CalcioMercato.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
0:15

Situaţie incredibilă la EURO 2024! Danemarca s-a calificat în optimi, după al nouălea criteriu de departajare

0:09

Anglia – Slovenia 0-0, Danemarca – Serbia 0-0! Clasament decis la ultimul criteriu de departajare în Grupa C! Cine s-a calificat

23:31 25 iun.

Slovacia – România, LIVE TEXT miercuri, ora 19:00! „Tricolorii”, la un pas de o calificare istorică în „optimile” EURO 2024

23:31 25 iun.

Edi Iordănescu ştie ce se va întâmpla la Ucraina – Belgia, meci de maxim interes pentru România! Pronosticul oferit

23:19 25 iun.

Kylian Mbappe, surprins înjurându-l pe Robert Lewandowski! Ce s-a întâmplat la finalul meciului Franţa – Polonia

23:07 25 iun.

„Va mai face FCSB transferuri?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc. Care este tactica lui Gigi Becali

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 4 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 5 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad 6 VideoDavid Popovici s-a calificat în finala la 200m liber de la Campionatele Europene de la Belgrad, în AntenaPLAY
Citește și