Închide meniul
Foto

Elias Charalambous, apariţie rară cu iubita! Cum arată jumătatea antrenorului lui Gigi Becali

Publicat: 23 octombrie 2023, 12:04

Reclamă
Elias Charalambous, apariţie rară cu iubita! Cum arată jumătatea antrenorului lui Gigi Becali

Elias Charalambous, apariţie rară cu iubita!

Elias Charalambous şi iubita lui / colaj AS.ro

Elias Charalambous a avut o apariţie rară cu iubita la conferinţa de presă de după FCSB – FC Voluntari 0-0. Antrenorul cipriot, în vârstă de 43 de ani, a fost „flancat” de jumătatea lui în timp ce discuta cu jurnaliştii. (IMAGINI ÎN GALERIA FOTO)

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Elias Charalambous a recunoscut că FCSB nu a făcut o partidă bună cu FC Voluntari, vicecampioana României încurcându-se în lupta pentru titlu.

Elias Charalambous, apariţie rară cu iubita!

Elias Charalambous are doi copii. Unul dintre ei joacă fotbal. Fata, care este mai mare decât băiatul, lucrează deja ca model.

I-am spus că vreau să văd un singur lucru la el: Când cânți imnul, nu stai acolo. Vreau să țipi ca un nebun. Pentru că este un lucru foarte important. Trebuie să înțeleagă de la vârsta asta. Îți reprezinți țara”, spunea antrenorul despre băiatul lui.

Fiica lui Charalambous, Andriana, a fost să îl şi vadă pe tatăl ei la stadion, la un meci cu Farul.

Reclamă

La mulți ani regelui inimii mele, bărbatul visurilor mele și iubirea vieții mele. Îmi e dor de tine și te iubesc pentru totdeauna”, îi transmitea Andriana tatălui ei, de ziua acestuia.

Iubita lui Elias Charalambous l-a însoţit pe antrenor la conferinţa de presă / AntenaSport
Iubita lui Elias Charalambous l-a însoţit pe antrenor la conferinţa de presă / AntenaSport

Elias Charalambous, anunţ despre accidentarea lui Florinel Coman. Motivul pentru care l-a schimbat pe Dorin Rotariu la pauză

Elias Charalambous a făcut un anunţ despre accidentarea lui Florinel Coman din meciul FCSB – FC Voluntari, scor 0-0, din etapa a 13-a a Ligii 1. Antrenorul vicecampioanei a venit cu explicaţii la finalul partidei de pe Arena Naţională.

FCSB a ratat şansa de a se distanţa la şase puncte de CFR Cluj, dar a obţinut doar o remiză pe Arena Naţională. Vicecampioana României a înregistrat al treilea rezultat de egalitate în ultimele cinci etape din Liga 1.

Reclamă 4 / 0/3

Florinel Coman a fost schimbat în minutul 40 cu Octavian Popescu. Cel mai probabil, „Mbappe de România” a acuzat probleme medicale. Imaginile surprinse de camerele TV întăresc faptul că Florinel Coman a ieşit de pe teren din cauza unor probleme medicale. Mihai Stoica l-a întrebat dacă simte ceva la „coapsa stângă„. De asemenea, după ce l-a salutat pe Elias Charalambous, Florinel Coman s-a dus direct la vestiare.

„Pentru noi nu e un rezultat bun”

Pentru noi nu este un rezultat bun, asta e clar. Ne doream să câştigăm. Nu am făcut lucrurile aşa cum trebuia să le facem, nu am evoluat în cel mai bun mod al nostru.

Am făcut multe greşeli, nu mi-a plăcut. Am încercat să găsim motivul pentru care facem aceste greşeli, trebuie să îl găsim. Trebuie să corectăm greşelile. Am avut o zi proastă. Chiar şi cu o zi proastă, în ultimele minute puteam să obţinem victoria. Din păcate nu am înscris.

Trebuie să continuăm munca, este un rezultat slab. Am avut ocazii de a marca, repet, nu am jucat atât de bine. Am avut bara lui Băluţă. Câteodată mingea nu intră, trebuie să ne îmbunătăţim jocul.

E prea devreme să vorbim de accidentarea lui Coman. Medicii îi vor face toate testele mâine, vom vedea ce se va întâmpla cu el.

„Vrem să fim mai buni cu Petrolul”

Jocul nu decurgea bine la pauză (n.r. motivul pentru care a fost schimbat Rotariu la pauză). Am decis schimbarea lui Lixandru. A trebuit să schimbăm la pauză. Toată echipa am jucat slab azi, nu am fost în formă ca echipă. Trebuie să jucăm mai bine.

Toate meciurile sunt grele. Dacă nu suntem în forma cea mai bună a noastră cu Petrolul, vom avea probleme. Vrem să fim mai buni cu Petrolul pentru că avem nevoie de 3 puncte. Acum trebuie să ne recuperăm, avem ce îmbunătăţi.

Reclamă

Nu avem cum să fim tot timpul la cel mai înalt nivel. Noi suntem responsabili, noi trebuie să găsim soluţii. Este un meci slab al nostru. Mi s-a spus că a fost henţ, nu am văzut, dar avem specialişti şi ei trebui să ne spună dacă a fost decizia corectă”, a declarat Elias Charalambous la digisport.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Elena Zaharia joacă ACUM, în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” Vezi toate știrile
Citește și