Închide meniul
Foto

Emma Răducanu se iubește cu fiul unui miliardar celebru! Cei doi nu se mai ascund și se afișează împreună

Viviana Moraru Publicat: 17 iunie 2023, 15:06

Reclamă
Emma Răducanu se iubește cu fiul unui miliardar celebru! Cei doi nu se mai ascund și se afișează împreună

Emma Răducanu se iubește cu fiul unui miliardar celebru

Emma Răducanu și iubitul ei/ Instagram

Emma Răducanu se iubește cu fiul unui miliardar celebru! Sportiva de pe locul 128 WTA formează un cuplu cu Carlo Agostinelli, fotbalist de 21 de ani la echipa Universității Stanford.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Emma Răducanu are 20 de ani și în 2021 cunoștea succesul după ce a cucerit US Open. La vremea respectivă, sportiva cu origini românești a intrat în istorie, deoarece a cucerit turneul de Grand Slam venind din calificări.

Emma Răducanu se iubește cu fiul unui miliardar celebru

Emma Răducanu se recuperează în prezent după intervențiile chirurgicale suferite la mâini și la o gleznă, astfel că își petrece timpul liber alături de iubitul ei.

Carlo Agostinelli este fiul lui Robert Agostinelli, un miliard de origine italo-americană, cu o avere estimată la un miliard de dolari.

Emma Răducanu și iubitul ei nu se mai feresc, și au început să se afișeze împreună. Cei doi au mers împreună într-o vacanță în Mexic și au postat mai multe fotografii împreună, pe conturile de Instagram. (Vezi galeria foto de la finalul articolului).

Reclamă
Reclamă 4

Carlo, iubitul Emmei Răducanu, este născut la Paris, și la începutul carierei sale a dat probe pentru PSG. În prezent, acesta evoluează pe postul de atacant, pentru echipa Universității Stanford.

Emma Răducanu s-a operat şi ratează Wimbledon

Emma Răducanu s-a operat şi ratează turneul de Grand Slam de la Wimbledon, după ce de asemenea nu a putut juca nici la Roland Garros. Jucătoarea de 20 de ani, aflată pe locul 128 WTA, şi-a anunţat fanii că va lipsi o perioadă însemnată de pe terenul de tenis.

Jucătoarea britanică cu origini românşti a anunţat că a suferit „intervenţii chirurgicale minore” la mâini şi la o gleznă şi va lipsi „câteva luni” din circuit, urmând să rateze turneele de la Roland Garros şi Wimbledon, informează AFP.

Reclamă

„Sunt dezamăgită că sunt nevoită să anunţ că voi lipsi în următoarele câteva luni. (…) Mă doare să ratez turneele de vară„, a scris jucătoarea în vârstă de 20 de ani pe contul ei de Instagram, fără să precizeze când va reveni.

„Să te recuperezi, Emma, şi să revii mai puternică„, a fost mesajul primit de organizatorii de la Wimbledon.

În funcţie de durata recuperării, participarea sa la US Open, între 28 august şi 10 septembrie, ar putea fi şi ea ameninţată.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:50

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

23:40

FotoFestivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024 se desfăşoară acum! România, reprezentată de 106 sportivi la Paris

23:25

Gigi Becali, 3 schimbări la pauză cu Oţelul! Patronul FCSB-ului a mutat rapid după ce roş-albaştrii au intrat conduşi la cabine

23:03

Vlad Chiricheş, două gafe uriaşe în doar două minute! A „îngropat-o” pe FCSB, în meciul cu Oţelul

22:45

FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena

22:33

David Miculescu, ratare monumentală în FCSB – Oţelul! Atacantul nu a putut înscrie din câţiva metri, cu portarul aflat pe jos!

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 3 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară! 5 Costel Gâlcă, discurs clar după Maribor – Universitatea Craiova 2-0: „Nu e imposibil, putem să întoarcem rezultatul!” 6 „E un fenomen!” Mihai Stoica, uluit de Corvinul Hunedoara după remiza cu Rijeka! Pe ce jucător a pus ochii oficialul FCSB
Citește și