Închide meniul
Foto

„Eşti o frumuseţe, eşti splendidă!” Fiica unui fost jucător de la Steaua, apariţie răvăşitoare alături de un bărbat celebru

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 10 iunie 2023, 12:51

„Eşti o frumuseţe, eşti splendidă!” Fiica unui fost jucător de la Steaua, apariţie răvăşitoare alături de un bărbat celebru

Maria Ceauşilă este de o frumuseţe ieşită din comun

Colaj Instagram

Fiica unui fost jucător de la Steaua, apariţie răvăşitoare alături de un bărbat celebru din România. Maria Ceauşilă, fiica fostului fotbalist de la Steaua şi Universitatea Craiova, continuă să facă senzaţie pe reţelele de socializare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Maria Ceauşilă este de o frumuseţe răpitoare, iar fiecare postare pe reţelele de socializare îi încântă pe fani. Aceştia o asaltează cu complimente pe fiica lui Gheorghe Ceauşilă.

Fiica unui fost jucător de la Steaua, apariţie răvăşitoare alături de un bărbat celebru

Maria Ceauşilă a postat pe Instagram o imagine cu Connect – R, unul dintre cei mai apreciaţi artişti din România. Maria Ceauşilă a folosit şi un citat la imaginea postată. „Mintea nu-i a mea pentru că eu nu sunt mintea, spune Connect-R„, e mesajul text care însoţeşte imaginea. Maria continuă să posteze la foc automat imagini incendiare cu ea, iar fanii reacţionează imediat.

„Eşti o frumuseţe de femeie. Te pup” sau „Eşti splendidă” sunt doar câteva dintre mesajele superbe primite de Maria Ceauşilă la postările sale. (VEZI IMAGINI INCENDIARE CU MARIA CEAUŞILĂ ÎN GALERIA FOTO)

 
Vezi această postare pe Instagram
 
O postare distribuită de Maria Ceaușilă (@maria.ceausila)

Reclamă

Gheorghe Ceauşilă a jucat câteva minute pentru Steaua în sezonul 1985-1986, când echipa antrenată atunci de Emerich Ienei a câştigat Cupa Campionilor, dar şi titlul.

În sezonul 1990 – 1991, Ceauşilă a câştigat titlul cu Universitatea Craiova. „Craiova este cel mai frumos moment al carierei mele. Urmăresc echipa și acum, când începe să redevină ce-a fost odată„, spunea Ceauşilă în trecut, conform prosport.ro.

Gheorghe Ceauşilă a rămas fără nume pe vremea lui Ceauşescu

Pentru că numele său semăna cu cel al lui Nicolae Ceauşescu, lui Ceauşilă i s-a interzis să îşi mai folosească numele.

Reclamă 4 / 0/3

Am început fotbalul acasă, la Chimia Râmnicu-Vâlcea, la juniori. Apoi m-au luat în armată, la Steaua. Abia ajunsesem de câteva zile când a venit la mine Valentin Ceaușescu. Copile, uite cum stă treaba, mi-a spus. Ori îți schimbi numele, ori îl transformăm în inițială! Așa nu poți să joci fotbal, e ordin știi tu de unde. N-am vrut să-mi schimb numele de familie, m-am gândit că n-o să țină cine știe cât, mai ales că încă nu ajunsesem să fac performanță.

Eram acasă, la Vâlcea, și am cumpărat ziarul Sportul, să văd dacă s-a scris ceva de mine. Am avut un șoc atunci când am citit echipa. Eu nu eram, deși jucasem! Abia la a treia sau a patra citire am descoperit un C. Gheorghe în caseta meciului și am făcut legătura. Eram eu!”, şi-a adus aminte Gheorghe Ceauşilă pentru sursa citată.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:00 Improvizaţia lui Bogdan Lobonţ, catastrofală în Farul – Rapid! Dan Şucu, devastat după golul marcat de Louis Munteanu 20:00 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele de start 19:42 U Cluj a „ajutat-o” pe Dinamo! Clujenii, victorie la limită cu Poli Iaşi! Cum arată clasamentul din play-out 19:40 LIVE TEXTFarul – Rapid 1-1. Louis Munteanu a marcat din nou. Albion Rrahmani, gol din penalty în minutul 45+4! 19:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos LIVE VIDEO (20:30)! Duel pentru titlul din Grecia! Aris – Olympiacos se joacă ACUM în AntenaPLAY 18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 VIDEOLamia – PAOK 1-1 a fost live în AntenaPLAY! Remiză dramatică pentru Răzvan Lucescu! PAOK a egalat în minutul 90+10 17:59 Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi Vezi toate știrile
Citește și