Închide meniul
Foto

Eugenie Bouchard e din nou femeie singură. Fosta speranță a tenisului s-a despărțit de iubitul ei celebru

Reclamă

Antena Sport Publicat: 21 martie 2022, 21:51

Eugenie Bouchard e din nou femeie singură. Fosta speranță a tenisului s-a despărțit de iubitul ei celebru

Eugenie Bouchard e din nou singură

Instagram Eugenie Bouchard

Fosta vedetă din tenis e din nou singură. Eugenie Bouchard a încheiat conturile cu iubitul ei celebru. Fanii sunt în extaz la fiecare postare a lui Bouchard pe rețelele de socializare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eugenie Bouchard s-a despărțit de iubitei ei, Mason Rudolph, jucător de fotbal american în NFL, scrie TMZ Sports. Cei doi erau împreună din 2020 și erau foarte activi pe rețelel de socializare.

Eugenie Bouchard e din nou femeie singură

Se pare că a fost o despărțire pe cale amiabilă și cei doi vor rămâne prieteni. Bouchard a părut că nu e afectată de când a devenit din nou femeie singură. Ea le-a transmis fanilor o urare de St. Patrick’ Day, alături de a o fotografie într-un bikini verde.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Genie Bouchard (@geniebouchard)

Bouchard, probabil, nu va fi prea mult singură, deoarece a avut propuneri de întâlniri de la mai mulți bărbați. În mai 2020, fosta jucătoare de tenis și-a făcut cont pe aplicația de dating Bumble, pentru a-și găsi jumătatea.

Reclamă

Eugenie Bouchard, 28 de ani, a fost considerată o mare speranță a tenisului. În 2014, a prins  finala de la Wimbledon, pierdută, cu 6-3, 6-0, în fața Petrei Kvitova. Acum a ajuns pe locul 1257 WTA, însă în ultimii ani s-a remarcat mai mult prin pictoriale incendiare.

Pentru respectarea adevărului, a și fost accidentată, de câteva ori, însă la turneele de tenis a devenit o obișnuință să fie eliminată în primele tururi.

Eugenie Bouchard, în scandal cu sora geamănă

Sora geamănă a Eugeniei Bouchard, Beatrice, de care o despart doar… șase minute, spune că relația dintre ele aproape că nici nu există. Și asta pentru că părinții lor s-au despărțit când fetele aveau doar ani. Din acel moment, au crescut separat.Beatrice a locuit cu tatăl, Michael, iar Eugenie, cu mama, Julie. Cu timpul, relația dintre cele două a devenit complicată, pentru că se vedeau extrem de rar.

Reclamă 4 / 0/3

„E foarte amuzant. Mai degrabă o cunosc pe tipa de la magazin decât pe sora mea geamănă. Sigur că nu suntem o familie smiplă, fericită și perfectă. Orice, numai asta nu. Părinții noștri au divorțat, nu erau fericiți împreună. Eu, sora noastră, Charlotte, și William, eram cu tata. Așa că am crescut separat. Situația a creat o tensiune enormă mai ales între mine, Charlotte, Will și mama, dar și între Genie și tata”, spune Beatrice, o fată cu harul pozelor pe siteurile de socializare.

”Chiar și azi e la fel, nu este totul perfect. Opriți-vă, am văzut-o doar de două ori pe sezon de când aveam 10 ani. E aproape ca o străină pentru mine!„, a spus Beatrice Bouchard, potrivit ”The Sun”. Întrebată de ce nu își însoțește sora la turneele de tenis, Beatrice a adăugat că Eugenie i-a sugerat să-și ia bilet dacă vrea să vină la meciurile ei. „Când am vrut să merg să o văd jucând la Wimbledon, a zis: bine, vineo să mă vezi, ia-ți bilet și hai”, a completat ea.

Recomandări
  • Eugenie Bouchard e din nou femeie singură
  • Fosta speranță a tenisului s-a despărțit de iubitul ei celebru

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:57 PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și