Închide meniul
Foto

Eugenie Bouchard, petrecere în bikini alături de sora geamănă! Și-au sărbătorit aniversarea împreună după 8 ani. Imagini fabuloase

Reclamă

Antena Sport Publicat: 26 februarie 2023, 11:43

Eugenie Bouchard, petrecere în bikini alături de sora geamănă! Și-au sărbătorit aniversarea împreună după 8 ani. Imagini fabuloase

Eugenie Bouchard a sărbătorit aniversarea alături de sora geamănă

Eugenie Bouchard, alături de sora sa geamănă, Beatrice / Instagram

Eugenie Bouchard a sărbătorit aniversarea de 29 de ani alături de sora sa geamănă, Beatrice. Este pentru prima dată în opt ani când cele două sunt împreună de ziua lor. Acesta au postat mai multe fotografii provocatoare pe rețelele sociale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eugenie și Beatrice Bouchard au petrecut în Mexic de ziua lor. „Am venit aici pentru o zi ca să sărbătoresc alături de sora geamănă. Am petrecut împreună doar o dată în ultimul deceniu!”, a scris Genie Bouchard, pe Instagram .

Eugenie Bouchard a sărbătorit aniversarea alături de sora geamănă

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Genie Bouchard (@geniebouchard)

De mulți ani, Eugenie Bouchard și sora ei geamănă au avut o relație tensionată din cauza despărțirii la o vârstă foarte fragedă. În 2004, după ce părinții lor s-au despărțit, gemenele s-au s-au separat și ele: Beatrice a locuit cu tatăl lor, Eugenie a locuit cu mama lor.

Eugenie Bouchard a fost considerată o mare speranță a tenisului. În 2014, a prins  finala de laWimbledon, pierdută, cu 6-3, 6-0, în fața Petrei KvitovaAcum a ajuns pe locul 317 WTA, însă în ultimii ani s-a remarcat mai mult prin pictoriale incendiare.

Reclamă

Ce spunea Beatrice Bouchard despre Eugenie în 2021

Sora geamănă a Eugeniei Bouchard, Beatrice, de care o despart doar… șase minute, spunea în 2021 că relația dintre ele aproape că nici nu există. Și asta pentru că părinții lor s-au despărțit când fetele aveau doar ani. Cu timpul, relația dintre cele două a devenit complicată, pentru că se vedeau extrem de rar.

„E foarte amuzant. Mai degrabă o cunosc pe tipa de la magazin decât pe sora mea geamănă. Sigur că nu suntem o familie smiplă, fericită și perfectă. Orice, numai asta nu. Părinții noștri au divorțat, nu erau fericiți împreună. Eu, sora noastră, Charlotte, și William, eram cu tata. Așa că am crescut separat. Situația a creat o tensiune enormă mai ales între mine, Charlotte, Will și mama, dar și între Genie și tata”, spune Beatrice, o fată cu harul pozelor pe siteurile de socializare.

”Chiar și azi e la fel, nu este totul perfect. Opriți-vă, am văzut-o doar de două ori pe sezon de când aveam 10 ani. E aproape ca o străină pentru mine!„, a spus Beatrice Bouchard, potrivit ”The Sun”. Întrebată de ce nu își însoțește sora la turneele de tenis, Beatrice a adăugat că Eugenie i-a sugerat să-și ia bilet dacă vrea să vină la meciurile ei. „Când am vrut să merg să o văd jucând la Wimbledon, a zis: bine, vineo să mă vezi, ia-ți bilet și hai”, a completat ea.

Reclamă 4 / 0/3

Eugenie Bouchard: „Mi-aş fi dorit să fi avut un parcurs frumos în România. Sper însă să mă întorc aici”

Eugenie Bouchad a participat toamna trecută la Transylania Open. Canadianca a declarat că speră să revină în România, după ce a fost nevoită să abandoneze încă din primul tur la turneul de la Cluj.

Sunt dezamăgită că am încheiat turneul din România în acest fel pentru că mi-a plăcut foarte mult să fiu aici, la Cluj. Am făcut o întindere a flexorului şoldului acum câteva zile, la antrenament. Am încercat să fiu cât mai pregătită pentru acest meci. Ieri am făcut un RMN, iar rezultatele nu arătau atât de rău, aşa că m-am gândit că pot juca. Dar s-a înrăutăţit pe măsură ce meciul avansa. Aşa că, pentru a evita o accidentare mai gravă, m-am gândit că cel mai bine ar fi să mă retrag. Urăsc să mă retrag şi mi-aş fi dorit să fi avut un parcurs frumos în România. Sper însă să mă întorc aici”, a spus Bouchard, conform news.ro.

Eugenie Bouchard (28 de ani, nr 443 WTA) a abandonat după primul set disputat în cadrul meciului cu jucătoarea ucraineană Anhelina Kalinina (25 de ani, nr 45 WTA), contând pentru primul tur al turneului WTA Transylvania Open.

Bouchard pierduse primul set cu 3-6. Anhelina Kalinina, favorita nr 2 a turneului de la Cluj, va juca în turul secund împotriva unei sportive din Belgia, venită din calificări, Ysaline Bonaventure (28 de ani, nr 126 WTA).

Recomandări
  • Eugenie Bouchard, petrecere în bikini alături de sora geamănă
  • Și-au sărbătorit aniversarea împreună după 8 ani

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și