Închide meniul
Foto

Fiica lui Marius Şumudică, mesaj emoţionant după ce tatăl său şi-a îndeplinit cel mare mare vis

Valentin Pîrcălabu Publicat: 21 august 2024, 10:34

Reclamă
Fiica lui Marius Şumudică, mesaj emoţionant după ce tatăl său şi-a îndeplinit cel mare mare vis

Fiica lui Marius Şumudică, mesaj emoţionant după ce tatăl său şi-a îndeplinit cel mare mare vis

Sarah Șumudică și Marius Șumudică/ Colaj Instagram, Hepta

Fiica lui Marius Şumudică a transmis un mesaj emoţionant după ce tatăl său şi-a îndeplinit cel mare mare vis. Marius Şumudică a devenit, oficial, antrenorul celor de la Rapid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sarah Şumudică are o relaţie perfectă cu tată său, pe care îl iubeşte enorm. Superba Sarah a avut un mesaj emoţionant pentru tatăl său după ce a semnat contractul cu Rapid. (VEZI IMAGINI ÎN GALERIA FOTO CU SARAH ŞUMUDICĂ)

Fiica lui Marius Şumudică, mesaj emoţionant după ce tatăl său şi-a îndeplinit cel mare mare vis

Acum suntem acasă„, a scris Sarah Şumudică alături de poza de la prezentare a tatălui său. De altfel, şi Marius Şumudică a avut acelaşi discurs în primul interviu acordat după ce a fost numit antrenor la Rapid şi a avut un mesaj emoţionant.

Am aceleași emoții ca atunci când am fost campion cu Rapid ca jucător. E una dintre cele mai fericite zile din viața mea! Suntem obligați sa schimbăm situația din clasament pentru ca e un club foarte bine organizat din toate punctele de vedere.

Timpul e scurt, trebuie sa câștigăm meciuri, puncte. Avem cei mai buni suporteri din România și m-am întors acasă”, a spus Marius Şumudică pentru fanatik.ro.

Reclamă
Reclamă

Câţi bani va încasa Marius Şumudică la Rapid

Dan Şucu l-a dat afară pe Neil Lennon, care nu a obţinut nicio victorie cu Rapid. Nu a mai avut răbdare şi îi va achita nord-irlandezului clauza de 400.000 de euro.

Patronul Rapidului nu s-a uitat la bani nici în negocierile cu Şumudică. Potrivit sursei citate anterior, Şumudică a fost convins cu un salariu lunar de 20.000 de euro. Bonusurile sunt unele spectaculoase. Pentru o clasare pe locurile 2-3 îşi asigură 100.000 de euro.

În cazul în care va câştiga titlul cu Rapid, Marius Şumudică va încasa 500.000 de euro. Singura condiţie este să califice echipa şi în grupele unei competiţii europene.

Reclamă

EXCLUSIV | Răzvan Raţ ştie de ce are nevoie Marius Şumudică pentru a reuşi pe banca Rapidului

Răzvan Raţ ştie de ce are nevoie Marius Şumudică pentru a reuşi pe banca Rapidului, în noul mandat. Fostul fundaş al giuleştenilor a avut prima reacţie după ce „Şumi” l-a înlocuit pe Neil Lennon.

Dublu campion cu Rapid (1999 şi 2003), Răzvan Raţ este sigur că o victorie cu Poli Iaşi poate fi esenţială pentru Marius Şumudică.

Auzisem că o să fie pus Marius Şumudică, vom vedea. Nu îmi dau seama, la momentul acesta, ce se va întâmpla. Nu poate să spună nimeni că Rapid va merge mai bine cu Marius Şumudică sau nu. Eu sper din toată inima să meargă, pentru că Rapid are nevoie de meciuri bune pentru a repara startul ăsta prost.

Vom vedea cum îl va primi tribuna. Doar ce a semnat. Vedem vineri. Cred că o să conteze foarte mult ce se va întâmpla vineri, deşi e prea scurt timpul pentru a-ţi face o părere de valoarea sau de amprenta lui Marius Şumudică.

Dacă era momentul sau nu (n.r. să revină Marius Şumudică) o va demonstra ceea ce va face Rapidul în continuare şi cum va arăta Rapid în continuare. E doar o chestiune de timp şi de rezultate!„, a declarat Răzvan Raţ în exclusivitate pentru AS.ro.

Reclamă

Va câştiga Rapid titlul în acest sezon, sub conducerea lui Marius Şumudică?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:26

EXCLUSIV„Toată lumea are aşteptări” Marius Lăcătuş merge pe mâna lui Mircea Lucescu. „Fiara” vede România la World Cup 2026

23:06

Adi Popa acuză că din cauza FCSB-ului nu se mai poate juca în Ghencea! L-a ironizat pe Gigi Becali: „Are asigurare, nu?”

23:05

„Anti-Steaua, anti-Dinamo, anti-FCSB!” Marius Şumudică le-a cerut un singur lucru fanilor Rapidului: „Ştiți ce vreau de la voi?”

21:26

Ionuţ Chirilă, scenariu despre „omul din umbră” care l-a numit pe Marius Şumudică la Rapid: „Şucu ascultă dumnezeieşte de el!”

21:26

Elias Charalambous, anunţ despre Florin Tănase înainte de LASK – FCSB. Întrebarea care l-a făcut să exclame: „Nu există aşa ceva”

20:51

„Ne dau fiori!” Dan Petrescu, băgat în sperieţi înaintea dublei CFR Cluj – Pafos: „Vlad Dragomir parcă e tot brazilian”

1 FotoMarius Şumudică, uluit de locuinţa milionarului Dan Şucu: „Nu pot cumpăra eu o asemenea casă, era ca un muzeu” 2 FotoDeian Sorescu şi-a cerut iubita în căsătorie. Tânăra a izbucnit imediat în plâns 3 Foto„Dacă rămânea în Moldova, cred că nu mai era printre noi” Povestea cutremurătoare a Anastasiei, medaliata cu argint de la Paris! 4 „Mișcare senzațională” Scoţienii au reacţionat după ce au aflat că Rapid îl vrea pe Ianis Hagi! Ce au scris de duelul Ianis-Gică! 5 FotoMarius Şumudică, în lacrimi la conferinţa de presă: „Eu sunt un tip mai sentimental…” 6 Mihai Rotaru i-a stabilit preţul lui Andrei Ivan, după ce a auzit că atacantul e dorit de Dan Şucu la Rapid
Citește și