Închide meniul
Foto

Fiica lui Roman Abramovich, atac devastator la Vladimir Putin, după ce tatăl ei ar urma să fie interzis în Marea Britanie

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 25 februarie 2022, 17:52 / Actualizat: 25 februarie 2022, 20:35

Fiica lui Roman Abramovich, atac devastator la Vladimir Putin, după ce tatăl ei ar urma să fie interzis în Marea Britanie

Roman Abramovich nu o mai poate vinde pe Chelsea

Profimedia

Potrivit presei din Anglia, Roman Abramovich nu va mai putea locui în Marea Britanie. Patronul miliardar al lui Chelsea este considerat “unul dintre membrii-cheie ai cleptocrației” lui Vladimir Putin.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fiica lui Roman Abramovich, atac devastator la Vladimir Putin

Fiica lui Abramovich, Sofia, și-a ieșit din minți când a auzit că tatăl ei ar fi de partea lui Putin. Tânăra de 27 de ani susține că poporul rus nu-l susține pe liderul de la Kremlin și că războiul împotriva Ucrainei e o ambiție personală a lui Putin.

„Cea mai mare minciună a Kremlinului și cea mai de impact este propaganda că majoritatea rușilor sunt de partea lui Putin”, a scris Sofia, alături de o imagine, în care cuvântul Rusia e tăiat și e înlocuit cu cuvântul Putin: „Putin vrea război cu Ucraina”.

Sursa: Instagram Sofia Abramovich

Autoritățile britanice vor face tot posibilul să respingă orice încercare a lui Abramovich de a obține viza permanentă pentru Marea Britanie, anunță The Sun, citată de Daily Mail. Abramovich a dezmințit în trecut că ar avea vreo legătură cu Kremlinul.

În 2018, oligarhul rus a obținut cetățenia israeliană, care i-a dat dreptul să locuiască în Marea Britanie până la 6 luni.

Reclamă

Abramovich și-a folosit ultima dată pașaportul în luna octombrie pentru a face o scurtă călătorie la Londra, acolo unde evoluează echipa sa, Chelsea. În Londra, Roman Abramovich deține o locuință luxoasă în apropiere de Kensigton Palace, estimată la 125 milioane de lire.

Averea patronului lui Chelsea este estimată la 8,4 miliarde de lire. 

Toate informațiile despre războiul din Ucraina sunt AICI, pe observatornews.ro!

Rusia a declanșat războiul în Ucraina

Vladimir Putin a anunţat joi dimineaţă o operaţiune militară specială în regiunea ucraineană Donbas, el afirmând că scopul este apărarea oamenilor care sunt ţinta abuzurilor şi genocidului regimului de la Kiev. Potrivit CNN, Explozii puternice au putut fi auzite în apropierea capitalei, Kiev şi în Harkov.

Reclamă 4 / 0/3

Într-o intervenţie la televiziunea de stat, Putin a anunţat acţiunile militare din Donbas, cerând forţelor militare ucrainene să depună armele şi să plece acasă, potrivit agenţiilor de stat RIA-Novosti şi TASS.

Vladimir Putin: Republicile populare din Donbass au cerut ajutorul Rusiei

„Republicile populare din Donbass au cerut ajutorul Rusiei. Ca urmare, am decis să iniţiem o operaţiune militară specială. Obiectivul este de a proteja oamenii care de opt ani sunt ţinta abuzurilor şi genocidului din partea regimului de la Kiev şi, pentru ca aceasta să înceteze, vom acţiona pentru a demilitariza şi denazifica Ucraina şi îi vorm aduce în faţa justiţiei pe cei care care au comis numeroase crime sângeroase împotriva oamenilor paşnici”, a declarat Putin, conform TASS.

El a avertizat că toată responsabilitatea pentru o eventuală vărsare de sânge va reveni conştiinţei Guvernului Ucrainean, declarându-se covins că trupele ruseşti îşi vor face datoria. Liderul de la Kremlin a precizat că obiectivul Rusiei nu este să ocupe Ucraina.

Recomandări
  • Fiica lui Roman Abramovich, atac devastator la Vladimir Putin
  • Tatăl ei ar urmă să fie interzis în Marea Britanie

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” 10:51 Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii” 10:22 Cristiano Ronaldo a câştigat procesul cu Juventus! Suma uriaşă pe care trebuie să o plătească „Bătrâna Doamnă” 9:53 FotoProteste incendiare la Bayern Munchen – Arsenal! Nimeni nu a scăpat de furia fanilor bavarezi: „Îşi mulg fanii ca pe vaci” 9:50 Manuel Neuer a intrat în istoria Ligii Campionilor! Recordul uriaş stabilit de portarul lui Bayern Munchen la meciul cu Arsenal! 9:29 „Acum putem câștiga Liga Campionilor” Reacţia lui Carlo Ancelotti după ce Real Madrid a eliminat-o pe Manchester City! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Elina Svitolina le-a făcut o promisiune ucrainenilor, după înfrângerea cu România de la BJK Cup
WTA • 14 apr., 10:07
Elina Svitolina le-a făcut o promisiune ucrainenilor, după înfrângerea cu România de la BJK Cup: „Aşa vom fi data viitoare!”
România, condusă de Ucraina după prima zi a calificărilor Billie Jean King Cup! Ce urmează pentru "tricolore"
Tenis • 13 apr., 9:03
România, condusă de Ucraina după prima zi a calificărilor Billie Jean King Cup! Ce urmează pentru „tricolore”
România se află pe locul 46 în clasamentul FIFA. Ce poziţii ocupă adversarele de la EURO 2024
Echipa naţională • 28 mart., 19:54
Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor”
Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024
EURO 2024 • 28 mart., 11:05
Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!”
Oleksandr Zinchenko nu a stat pe gânduri după ce un fan şi-a aruncat telefonul pe teren! Reacţia genială a căpitanului Ucrainei
Fotbal extern • 27 mart., 17:00
Oleksandr Zinchenko nu a stat pe gânduri după ce un fan şi-a aruncat telefonul pe teren! Reacţia genială a căpitanului Ucrainei