Închide meniul
Foto

Florin Bratu, apariţie rară alături de soţia lui! Cât de frumoasă e Andreea, femeia cu care e căsătorit de mai bine de 20 de ani

Publicat: 8 octombrie 2024, 17:06

Reclamă
Florin Bratu, apariţie rară alături de soţia lui! Cât de frumoasă e Andreea, femeia cu care e căsătorit de mai bine de 20 de ani

Florin Bratu, apariţie rară alături de soţia lui!

Florin Bratu, în timpul unui meci / Hepta

Florin Bratu a avut o apariţie rară alături de soţia lui! Selecţionerul naţionalei U21 şi soţia lui, Andreea, au fost în weekend la o nuntă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bratu a postat pe contul lui de Instagram o fotografie în care apărea alături de soţia lui, la eveniment. (IMAGINI CU ANDREEA ŞI FLORIN BRATU, ÎN GALERIA FOTO)

Florin Bratu, apariţie rară alături de soţia lui! Cât de frumoasă e Andreea

Vreme de nuntă, o zi superbă”, a scris Florin Bratu pe contul lui de Instagram.

Andreea şi Florin Bratu, la o nuntă / Instagram Florin Bratu
Andreea şi Florin Bratu, la o nuntă / Instagram Florin Bratu

Fostul fotbalist al Rapidului şi al lui Dinamo, în prezent selecţioner al naţionalei U21, este căsătorit de 21 de ani cu Andreea. Cei doi şi-au unit destinele pe când Bratu avea numai 23 de ani. Cununia religioasă a lor a avut loc la Biserica Elefterie, din Capitală. Naşii celor doi au fost regretatul Florin Manea şi soţia lui.

Actualul selecţioner al naţionalei U21 a decis să se căsătorească cu frumoasa brunetă în 2003, chiar înainte de transferul său la Galatasaray.

Reclamă
Reclamă

Andreea a stat în spatele succesului lui Florin Bratu, fiind alături de acesta pe toată perioada carierei de fotbalist, dar şi după, în cea de antrenor a fostului atacant.

Anul trecut, cei doi au aniversat 20 de ani de căsnicie. Ei au împreună o fată, pe Melissa, care are 18 ani. Florin Bratu a fost mereu un familist convins şi declara în trecut că nu ar fi reuşit în carieră dacă nu o avea aproape pe Andreea.

Astăzi e despre noi! 20 de ani de căsătorie. Multe experiențe trăite, bucurii și momente de neuitat. La mulți ani nouă”, transmitea Florin Bratu, pe contul lui, anul trecut, în ziua aniversării a 20 de ani de mariaj cu Andreea.

Reclamă

Fostul selecţioner susţinea că mereu a preferat timpul petrecut alături de familie, în detrimentul distracţiei din cluburile din Capitală.

Reclamă

Va scoate Marius Şumudică echipa din criză?

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:22

Frances Tiafoe l-a înjurat pe arbitru după ce a fost învins dramatic în turul trei de la Mastersul de la Shanghai!

19:11

FotoNicolae Stanciu şi Ianis Hagi au primit cadouri din partea suporterilor echipei naţionale! Mesajul emoţionant pentru „tricolori”

19:10

Primii doi jucători care pleacă de la Rapid, după şedinţa dintre Marius Şumudică şi Dan Şucu

18:28

Monica Niculescu şi Cristina Buşca s-au calificat în optimile de finală de la WTA Wuhan

18:27

Transferurile Rapidului, făcute praf de un fost oficial al FCSB-ului: „Niciun jucător”! Verdict dur: „N-au ce să caute în Liga 1”

17:47

„Mă simţeam foarte rău” Adrian Petre a rupt tăcerea despre perioada petrecută la FCSB! Ce a spus despre criticile lui Gigi Becali

1 FotoFlorinel Coman şi Ioana Timofeciuc se cunună religios! Soţia vedetei de la Al Gharafa a anunţat când va avea loc evenimentul 2 Răzvan Lucescu l-a anunţat pe Ivan Savvidis că e dispus să plece de la PAOK: „Dacă cineva nu este mulţumit, îmi fac bagajele” 3 Cine a răsturnat carul la Red Bull? Analiza lui Adrian Georgescu 4 FotoDiana Şucu, postare emoţionantă după ce a aniversat 17 ani de la cununia religioasă cu Dan Şucu! 5 FotoCum a putut să reacţioneze antrenorul lui Rangers, după ce Ianis Hagi a fost eliminat! Gestul făcut pe stadion de Clement 6 Ianis Hagi, eliminat la revenirea în prima echipă a lui Rangers! Cum au reacţionat fanii după pasa de gol
Citește și