Închide meniul
Foto

Florinel Coman şi Ioana Timofeciuc se cunună religios! Soţia vedetei de la Al Gharafa a anunţat când va avea loc evenimentul

Publicat: 8 octombrie 2024, 0:09

Reclamă
Florinel Coman şi Ioana Timofeciuc se cunună religios! Soţia vedetei de la Al Gharafa a anunţat când va avea loc evenimentul

Florinel Coman şi Ioana Timofeciuc se cunună religios!

Florinel Coman și Ioana Timofeciuc / Instagram

Florinel Coman şi Ioana Timofeciuc se cunună religios! Soţia lui Florinel Coman a anunţat, pe contul ei de Instagram, când va avea loc ceremonia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cununia religioasă va avea loc pe data de 12 iunie 2025, într-o zi de joi. Soţia lui Florinel Coman a mărturisit că şi-ar fi dorit ca evenimentul să aibă loc într-o zi de weekend. Totuşi, după ce a studiat din punct de vedere numerologic data în care va avea loc cununia religioasă cu vedeta lui Al Gharafa, Ioana Timofeciuc s-a arătat încântată.

Florinel Coman şi Ioana Timofeciuc se cunună religios! Soţia vedetei de la Al Gharafa a anunţat când va avea loc evenimentul

La început am fost puţin tristă, pentru că nu îmi doream să fac nunta în timpul săptămânii… apoi mi-am dat seama că nicio altă dată nu ar fi putut reprezenta mai bine iubirea, relaţia şi idealurile noastre într-un mod atât de profund şi pur”, a transmis Ioana Timofeciuc pe InstaStory.

Florinel Coman şi Ioana Timofeciuc sunt cununaţi civil. Cei doi au împreună o fetiţă superbă. Ioana Timofeciuc este urmărită pe Instagram de peste 50.000 de persoane.

Soţia lui Florinel Coman îl susţine necondiţionat pe jucătorul lui Al Gharafa şi al naţionalei României. S-a spus că familia l-a făcut pe Florinel Coman să se antreneze intens, încă din perioada în care acesta evolua pentru FCSB. Coman se antrena şi separat, la sală, după ce făcea antrenamentele cu echipa.

Reclamă
Reclamă
Anunţul făcut de Ioana Timofeciuc despre cununia religioasă cu Florinel Coman / InstaStory Ioana Timofeciuc
Anunţul făcut de Ioana Timofeciuc despre cununia religioasă cu Florinel Coman / InstaStory Ioana Timofeciuc

Florinel Coman a fost lăsat în afara lotului de Al Gharafa, iar echipa lui a fost umilită! Rezultatul partidei

Florinel Coman a fost lăsat în afara lotului de Al Gharafa la meciul de Cupă cu Umm Salal. Nici celelalte vedete ale lui Al Gharafa nu au evoluat în partida cu Umm Salal.

Scorul partidei a fost unul umilitor pentru echipa la care evoluează Florinel Coman. Fără internaţionalul român şi fără Joselu, Sergio Rico, Nani, Brahimi şi Rodrigo, echipa din Qatar a fost învinsă cu 5-0 de Umm Salal.

Cel mai probabil, conducerea lui Al Gharafa a decis să îşi odihnească vedetele. După două etape disputate în Cupă, Al Gharafa are 0 puncte şi un golaveraj teribil: -8. În primul meci din Cupă, disputat acasă, Al Gharafa a pierdut cu 3-0 cu Al-Wakrah. Nici la acea partidă nu au evoluat vedetele lui Al Gharafa, printre care şi Coman.

Reclamă

În prima ligă din Qatar, Al Gharafa ocupă locul 6, cu 8 puncte după 6 meciuri disputate. Lider e Al-Duhail, cu 15 puncte. Echipa care a umilit-o pe Al Gharafa în Cupă, Umm Salal, se află pe locul 4, cu 10 puncte după 6 partide disputate.

Florinel Coman şi Al Gharafa pot fi urmăriţi în Liga Campionilor Asiei, competiţie transmisă exclusiv în AntenaPLAY. Alături de Florinel Coman mai pot fi urmărite, în Liga Campionilor Asiei, şi alte vedete, printre care Cristiano Ronaldo, Sadio Mane, Neymar, Sergej Milinkovic-Savic, Riyad Mahrez sau Aymeric Laporte.

Nota primită de Florinel Coman după ce a reuşit un dublu assist de senzaţie în Al Gharafa – Al Ain 4-2, LIVE în AntenaPLAY!

Nota primită de Florinel Coman după ce a reuşit un dublu assist de senzaţie în Al Gharafa – Al Ain 4-2 a fost una care a reflectat evoluţia excepţională a jucătorului naţionalei. Meciul Al Gharafa – Al Ain 4-2 a fost în direct în AntenaPLAY.

Flashscore.ro l-a notat pe Florinel Coman cu 7.6 pentru evoluţia lui din meciul cu câştigătoarea en-titre a Ligii Campionilor Asiei, Al Ain. Coman a pasat decisiv la golurile 3 şi 4 ale lui Al Gharafa.

În minutul 72, Coman a centrat perfect în careu pentru fundaşul Seydou Sano, care a finalizat fără probleme. 4 minute mai târziu, Coman a pătruns din nou pe banda dreaptă şi a reuşit să îl lase pe Yacine Brahimi cu poarta goală. Brahimi a înscris fără nicio emoţie.

Cea mai mare notă a partidei a primit-o Joselu, fostul star al lui Real Madrid. El a reuşit o „dublă” în meciul Al Gharafa – Al Ain 4-2. Fostul atacant al lui Real Madrid a deschis cu noroc scorul. El a deviat un balon în minutul 45+2 al partidei. După pauză, în minutul 48, Joselu a marcat un gol cu care şi-a arătat clasa. Fostul atacant al lui Real Madrid i-a luat faţa portarului Eisa şi a înscris cu capul.

Florinel Coman a obţinut cea de a cincea notă a meciului Al Gharafa – Al Ain 4-2. Doar Joselu, Brahimi, Sano şi Kaku, de la Al Ain, au primit o notă mai mare decât jucătorul naţionalei. Joselu şi Brahimi au fost notaţi cu 8.5, Sano a primit 8.3, iar Kaku a fost notat cu 7.8.

 

Reclamă

Va scoate Marius Şumudică echipa din criză?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:57

Florin Tănase are ruptură musculară! Jucătorul de la FCSB a aflat cât va lipsi de pe gazon

23:48

Doliu în lumea motorsportului! Frédéric Baudry a murit după un accident la Raliul Marocului

23:23

Marius Şumudică i-a răspuns lui Gigi Becali! Mesaj direct pentru patronul FCSB-ului, care a dat de înţeles că „Şumi” va demisiona

23:19

„E clar!” Marius Şumudică a anunţat când poate juca Aaron Boupendza la Rapid! Ce se întâmplă cu procesul intentat de Zamalek

23:15

Calendar WTA în octombrie. Cele mai importante întreceri pe tabloul feminin programate luna aceasta

23:06

Marius Şumudică a lămurit subiectul presupusei demisii de la Rapid: „Am avut o discuţie cu domnul Şucu”! Anunţul antrenorului

1 Răzvan Lucescu l-a anunţat pe Ivan Savvidis că e dispus să plece de la PAOK: „Dacă cineva nu este mulţumit, îmi fac bagajele” 2 FotoCum a putut să reacţioneze antrenorul lui Rangers, după ce Ianis Hagi a fost eliminat! Gestul făcut pe stadion de Clement 3 Ianis Hagi, eliminat la revenirea în prima echipă a lui Rangers! Cum au reacţionat fanii după pasa de gol 4 Cine a răsturnat carul la Red Bull? Analiza lui Adrian Georgescu 5 Ianis Hagi, avertizat de antrenorul lui Rangers, după ce a fost eliminat la revenire: „E unul dintre principiile mele” 6 Cum a reacționat Gigi Becali când a auzit că Marius Șumudică e aproape să-și dea demisia de la Rapid: „Nici pe ei să nu-i bați!”
Citește și