Închide meniul
Foto

Fosta iubită a lui Adi Mutu, apariţie în locul în care s-a produs o tragedie uriaşă. Mesajul transmis, printre lacrimi, de vedetă

Publicat: 19 ianuarie 2024, 12:32

Reclamă
Fosta iubită a lui Adi Mutu, apariţie în locul în care s-a produs o tragedie uriaşă. Mesajul transmis, printre lacrimi, de vedetă

Fosta iubită a lui Adi Mutu, apariţie în locul în care s-a produs o tragedie uriaşă

Moran Atias este devastată / Colaj Instagram

Fosta iubită a lui Adi Mutu, Moran Atias, a avut o apariţie surprinzătoare în locul în care s-a produs o tragedie uriaşă. Cunoscuta actriţă a postat mai multe imagini şi un mesaj cutremurător din locul în care a avut festivalul de muzică Nova. Sute de oameni şi-au pierdut atunci viaţa, în urma unui atac al Hamas.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Evenimentul Nova Festival, desfăşurat în aer liber, trebuia să fie o petrecere cu dans care să dureze toată noaptea şi să celebreze sărbătoarea evreiască Sukkot. Peste 300 de oameni au fost măcelăriţi şi şi-au pierdut viaţa, în timp ce alţi 240 au fost luaţi ostatici, anunţa news.ro.

Fosta iubită a lui Adi Mutu, apariţie în locul în care s-a produs o tragedie uriaşă

La trei luni distanţă, Moran Atias a postat pe reţelele de socializare imagini de la locul festivalului.

Muzica, cât de mult te iubiesc. Cât de uimitoare eşti să mă duci în diferite locuri, să simt, să trăiesc. Dar din 7 octombrie nu pot auzi o melodie fără să mă duci pe acest câmp. La Festivalul de Muzică Nova, unde mii de oameni din întreaga lume au venit să danseze, să iubescă, să fie.

Şi 340 de oameni fericiţi au fost ucişi cu brutalitate. Ucişi, împuşcaţi în cap, în faţă, în spate, în mână. Arşi, violaţi, mutilaţi, răpiţi şi ţinuţi ostatici de Hamat. Atâţia oameni. Muzică, ai murit?

Reclamă
Reclamă 4

Ştiu că vei fi vindecătorul meu, aşa cum ai fost întotdeauna, dar până atunci voi pe acest câmp cu cei ucişi, cu supravieţuitorii şi cu ostaticii care încă sunt ţinuţi de Hamas„, a fost mesajul postat de Moran Atias pe contul ei de Instagram.

View this post on Instagram


A post shared by Moran Atias (@moranatias)

Reclamă

Atias a primit, în 2017, cetăţenia americană şi s-a stabilit în Statele Unite. A revenit în ţara natală imediat după tragedia care a şocat-o. De atunci a stat departe de fiica ei născută în octombrie 2022.

În fiecare zi mă întreb: fac destul? Ar trebui să rămân în Israel sau să mă întorc în casa noastră din Los Angeles?

În fiecare zi mă întreb ce ar trebui să facă o mamă bună? Recunosc că nu voi câştiga premiul pentru mama anului. Nu mă gândesc suficient la fiica mea, simt că este un privilegiu şi să mă gândesc la mine. Nu aş putea nici dacă aş încerca. Pentru că de fiecare dată când întâlnesc o altă familie a unuia dintre ostatici, dau peste durerea unei mame care are nevoie de întreaga naţiune.

Ofer o mică îmbrăţişare, are nevoie de cineva ca să o audă. Şi pentru asta sunt aici. Deci, este adevărat, nu sunt cu fiica mea, dar sper că atunci când va creşte va înţelege. Nu suntem singuri, suntem unul. Luptăm pentru viitorul copiilor noştri„, a mai spus actriţa în vârstă de 42 de ani.

Adrian Mutu a fost iubitul israeliencei Moran Atias

Ajunsă la 42 de ani, Moran Atias este o actriţă şi fotmodel de origine israeliană. Are 460.000 de urmăritori pe contul ei de Instagram.

În 2005, imediat după divorţul de Alexandra Dinu, Adrian Mutu a avut o relaţie cu Moran Atias de câteva luni. Relaţia celor 2 a fost extrem de mediatizată, având în vedere că şi femeia era o celebritate.

De-a lungul timpului, Adrian Mutu a mai avut relaţii şi cu alte femei celebre, ca Aida Yespica, Blu Cantrell, Moran Atias și Martina Stella. Prima soţie a lui Adrian Mutu e acum actriţă şi pozează ca model pentru diverse reviste.

Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:33

David Miculescu, ratare monumentală în FCSB – Oţelul! Atacantul nu a putut înscrie din câţiva metri, cu portarul aflat pe jos!

22:20

Decizia incredibilă luată de marele rival al lui David Popovici de la Jocurile Olimpice 2024, cu 3 zile înainte de marea finală

22:10

LIVE TEXTFCSB – Oţelul 0-0. Ratare monumentală a lui David Miculescu! Mai mulţi titulari, menajaţi

22:09

„Sunt cu tot sufletul alături de voi!” Edi Iordănescu, mesaj superb pentru Team Romania în ziua deschiderii Jocurilor Olimpice!

22:06

Marius Şumudică, variantă „de rezervă” la naţională! Răzvan Burleanu are planul făcut, în cazul unui refuz al lui Gică Hagi

22:05

FotoFestivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024 a început! România, reprezentată de 106 sportivi la Paris

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 3 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 4 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 5 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 6 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și