Închide meniul
Foto

Fotografie de aur pentru istoria gimnasticii româneşti! 122 de medalii într-o singură poză

Reclamă

Antena Sport Publicat: 9 iulie 2023, 12:05 / Actualizat: 12 iulie 2023, 17:42

Fotografie de aur pentru istoria gimnasticii româneşti! 122 de medalii într-o singură poză

Fotografie de aur pentru istoria gimnasticii româneşti

Sandra Izbaşa, Andreea Răducan, Monica Roşu, Daniela Silivaş, Diana Bulimar şi Loredana Boboc, la nunta Cătălinei Ponor / Facebook Sandra Izbaşa

O fotografie de aur pentru istoria gimnasticii româneşti a fost făcută la la cununia religioasă a Cătălinei Ponor şi a lui Bogdan Jianu. Tot sâmbătă, a avut loc şi botezul fiului celor doi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De la evenimentul unde invitaţi de marcă au fost şi Octavian Bellu şi Mariana Bitang, nu au lipsit nume mari ale gimnasticii românesc, precum Sandra Izbaşa, Andreea Răducan sau Monica Roşu.

Fotografie de aur pentru istoria gimnasticii româneşti

Cele trei, alături de mireasa Cătălina Ponor şi de alte trei campioane ale gimnasticii mondiale, Daniela Silivaş, Diana Bulimar şi Loredana Boboc, au fost surprinse într-o poză pentru istorie.

Cele 7 gimnaste prezente în fotografie au câştigat împreună nu mai puţin de 122 de medalii la competiţiile cele mai importante ale gimnasticii. Cătălina şi-a adjudecat 34 de medalii, dintre care 19 de aur.

Chiar dacă, evident, şi alte nume uriaşe ale gimnasticii noastre lipsesc din această fotogafie, fanii au fost în culmea fericirii: „Câtă glorie pe metru pătrat”, „Echipa de aur a gimnasticii româneşti”, „Nici acum nu aţi coborât de pe podium” sau „Fetele noastre de aur” au fost unele dintre comentariile apărute pe postarea Sandrei Izbaşa.

Reclamă

Lista medaliilor câştigate

Cătălina Ponor s-a cununat religios şi şi-a botezat fiul

Cătălina Ponor și Bogdan Jianu şi-au unit destinele în faţa Domnului la o biserică din Manasia, județul Ialomița. Aici a avut loc şi botezul fiului lor.

Între Cătălina Ponor şi soţul ei, Bogdan Jianu, e o diferenţă de vârstă de 18 ani, dar acest lucru nu are nicio importanţă. Cei doi se înţeleg de minune.

Reclamă 4 / 0/3

Cătălina Ponor (35 de ani) s-a cununat civil vara trecută cu Bogdan Jianu (53 de ani), regizorul care este cu 18 ani mai în vârstă decât tripla campioană olimpică a României. Fosta mare gimnastă și partenerul său și-au unit destinele la Primăria Constanța.

Cătălina a anunțat că a fost cerută de soție de Bogdan încă din timpul pandemiei:

„Azi am avut cea mai mare surpriză din viața mea! I-am zis DA bărbatului cu care vreau să-mi petrec tot restul vieții. Te iubesc, Bogdan”, a fost mesajul postat de Cătălina Ponor în urmă cu ceva timp, însoțit de o fotografie cu superbul inel de logodnă.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
30
apr.
0:09
Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență”
23:52 Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!” 23:50 VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship 23:41 „Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2 23:36 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu! 23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:35 Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului” Vezi toate știrile
Citește și