Close
Foto

Gabi Tamaş a ţinut sticla cu vin la „Veşnica Pomenire”. Imagini impresionante cu fundaşul Petrolului la o slujbă ţinută în curtea bisericii de lângă stadion

Publicat: 26 august 2022, 22:25

Gabi Tamaş a ţinut sticla cu vin la „Veşnica Pomenire”. Actualii jucători de la Petrolul au participat, miercuri, la o slujbă, la Biserica Sfântul Nicolae Nou din Ploieşti, cu ocazia refacerii unui monument ridicat în curtea lăcaşului de cult, pentru a le aduce un omagiu celor care au făcut istorie în tricoul echipei ploieştene.

Reclamă
FOTBAL:CONFERINTA DE PRESA PARTENERIAT FCSB BETANO (8.07.2022)

Captură Youtube Petrolul

Preşedintele celor de la Petrolul, Costel Lazăr, a dat detalii despre această acţiune.

Reclamă

M-a emoționat gestul celor care au contribuit la necesitatea restaurării monumentului. Emoțiile vin și pentru că o parte dintre cei trecuți în neființă mi-au fost antrenori, buni prieteni sau colegi. Dumnezeu să-i odihnească!”, a spus președintele „galben-albaștrilor”, Costel Lazăr, conform site-ului oficial al celor de la Petrolul.

Gabi Tamaş a ţinut sticla cu vin la „Veşnica Pomenire”. Fundaşul, copleşit de intensitatea emoţională a evenimentului

În frunte cu Gabi Tamaş, jucătorii de la Petrolul au participat la slujbă. De altfel, actualul fundaş al celor de la Petrolul s-a implicat din plin la acest eveniment. Pe lângă faptul că a fost copleşit de intensitatea aceastui eveniment, Tamaş a fost cel care a ţinut sticla cu vin la „Veşnica Pomenire”.

Sursa: ph-online.ro

Este o zi binecuvântată pentru noi ca și ploieșteni, pentru că am hotărât și rânduit, cu voia lui Dumnezeu, să refacem acest monument, să-l actualizăm și să-l redăm celor care, poate, nu cunosc istoria”, a mărturisit preotul Vicențiu Dumitru, cel care a făcut posibilă refacerea acestui monument, cu sprijinul mai multor susținători ai Petrolului Ploiești.

Reclamă
Citește și:

EMISIUNI

Dan Petrescu, la AS.ro LIVE

Ultimele știri
13:36 Mesajul lui George Ogăraru după ce Vasili Hamutovski a fost arestat în Belarus: „Este incredibil ceea ce se întâmplă” 12:52 FotoSecretul incredibil al femeii care la 73 de ani arată ca o adolescentă! Ce nu a ratat niciodată în ultimii zeci de ani 12:27 Tricoul lui Diego Maradona din meciul împotriva Angliei din 1986, expus la Muzeul Sportului din Qatar în timpul CM 12:19 Ambiții mari la Dinamo din Liga a 4-a. Andrei Cristea a dezvăluit planurile echipei lui Nicolae Badea: ”Nu suntem amatori” 11:49 Chile şi Peru cer excluderea Ecuadorului de la Cupa Mondială 2022. De la ce a pornit totul 11:28 Gică Hagi, un nou discurs manifest: „Nu v-am zis că o să cădem în groapă?” 11:22 CFR Cluj – Petrolul, LIVE TEXT, 21:30. Trupa lui Dan Petrescu țintește a patra victorie consecutivă în Liga 1. Echipele probabile 10:42 Răspunsul lui Mihai Stoichiță, despre o posibilă plecare de la FRF: ”Să vedem dacă voi mai fi” 10:42 Vasili Hamutovski a fost arestat în Belarus! Momentul în care a fost reţinut. „Nerecunoștința și lăcomia duc întotdeauna la pieire” 10:11 George Pușcaș, luat la țintă de Sorin Cârțu. Pentru ce l-a ironizat oficialul oltenilor: ”E plină de încărcătură emoțională”
Pe același subiect
Kevin Luckassen, alături de Jayson Papeau
Cupa României • 28 sept., 23:21
Rapid, Petrolul și UTA Arad, în grupele Cupei României! Rezultatele zilei din play-off + Toate echipele calificate până acum
Extra • 23 sept., 18:06
FOTO
Gabriel Tamaş a primit un mesaj genial, după o apariţie fabuloasă: „Stă prosopul mai bine ca pe Marica”
Fotbaliștii Petrolului Ploiești au primit 3100 de lei de la suporteri!
Liga 1 • 15 sept., 16:25
Situație uluitoare la Petrolul Ploiești! Neplătiți de luni bune, fotbaliștii au primit 3100 de lei de la suporteri
Close