Închide meniul
Foto

Georgina Rodriguez şi-a făcut un alt tatuaj. Imaginile virale postate de partenera lui Cristiano Ronaldo

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 19 septembrie 2022, 18:04

Georgina Rodriguez şi-a făcut un alt tatuaj. Imaginile virale postate de partenera lui Cristiano Ronaldo

Georgina Rodriguez, iubita lui Cristiano Ronaldo, nou tatuaj

Georgina Rodriguez şi Cristiano Ronaldo/ profimediaimages.ro

Georgina Rodriguez, soţia lui Cristiano Ronaldo, şi-a făcut un nou tatuaj. Imaginea a fost postat[ pe contul oficial de Instagram, unde a fost apreciată de milioane de oameni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Georgina Rodriguez şi Cristiano Ronaldo au profitat de pauza pe care starul de la Manchester United a avut-o, ca urmarea a amânării partidelor „diavolilor”, şi s-au relaxat în Portugalia.

Georgina Rodriguez,partenera lui Cristiano Ronaldo, şi-a făcut un nou tatuaj

Georgina Rodriguez a postat o serie de fotografii pe conturile oficiale, unde se poate observa noul tatuaj. Este al treilea făcut de soţia starului lusitan, precedentele fiind realizate în urmă cu o lună.

Georgina Rodriguez şi-a tatuat pe mână cuvântul „mama”, iar milioane de fani au apreciat acest fapt. Primul tatuaj reprezintă un înger care îmbrăţişează o inimă, fapt care face referire la momentul tragic prin care cuplul a trecut, atunci când şi-au pierdut un copil.

Ulterior, modelul argentinian a avut o dovadă de iubire pentru Cristiano Ronaldo, tatuându-şi iniţialele lor, alături de o inimă. La postarea referitoare la acest tatuaj, Georgina a transmis şi mesajul „Pe piele, în suflet şi în inimă”.

Reclamă

Cristiano Ronaldo are cinci copii, doi dintre ei alături de Georgina Rodriguez. Ceilalţi trei, Cristiano jr. şi gemenii Mateo şi Eva, au fost născuţi de mame surogat.

Cristiano Ronaldo, pe punctul de a primi o ofertă „obscenă”

Cristiano Ronaldo este pe punctul de a primi o ofertă „obscenă” după ce a devenit rezervă de lux la Manchester United. Atacantul în vârstă de 37 de ani nu se gândeşte la retragere şi este gata să plece de pe Old Trafford în această iarnă. Arabia Saudită ar putea fi noua destinaţie a lui CR7.

Ronaldo a sperat să prindă un transfer de ultimă oră în perioada de mercato, dar a rămas în cele din urmă în Premier League. Al-Hilal şi Al-Nassr s-au luptat, fără succes, pentru a-i obţine semnătura. Şeicii nu renunţă la idee şi sunt gata să îl convingă la finalul acestui an.

Reclamă 4 / 0/3

Anunţul a fost făcut chiar de preşedintele Federaţiei de Fotbal din Arabia Saudită. „Ne-ar plăcea să vedem, aici, un jucător ca Ronaldo. Ar aduce un feedback pozitiv imens şi ar fi o veste importantă pentru toată lumea.

Sunt sigur că ar fi o afacere foarte scumpă, dar putem vedea cluburile noastre obţinând venituri mai mari în următorii doi ani„, a transmis Yasser Al-Misehal pentru The Athletic, citat de dailymail.co.uk.

Recomandări
  • Georgina Rodriguez şi-a făcut un nou tatuaj
  • Finlanda – România e vineri pe Antena 1 şi AntenaPLAY, de la 21:45

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și