Închide meniul
Foto

Gestul uriaş făcut de Brooklyn Beckham şi Nicola Peltz pentru oamenii din Ucraina. Anunţul soţiei fiului lui David Beckham

Reclamă

Publicat: 16 aprilie 2022, 11:58

Gestul uriaş făcut de Brooklyn Beckham şi Nicola Peltz pentru oamenii din Ucraina. Anunţul soţiei fiului lui David Beckham

Brooklyn Beckham și Nicola Peltz s-au căsătorit

Instagram

Brooklyn Beckham, fiul cel mare al legendarului David Beckham, s-a căsătorit cu actriţa Nicola Peltz, într-o ceremonie desfăşurată la Palm Beach. Nora lui David Beckham a dezvăluit, la câteva zile după nuntă, gestul uriaş pe care l-au făcut pentru oamenii din Ucraina, acolo unde Vladimir Putin a declanşat războiul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicola Peltz a dezvăluit că a cerut donaţii pentru oamenii din Ucraina în locul cadourilor de nuntă, precizând totodată că este devastată din cauza situaţiei dramatice de acolo.

Tatăl meu a vorbit despre acest subiect și la nunta noastră. Eu și Brooklyn suntem devastați de ceea ce se întâmplă în Ucraina și am cerut donații pe CareOrg în locul cadourilor de nuntă. Orice este de folos„, a scris Nicola Peltz pe Instagram.

Brooklyn Beckham și Nicola Peltz s-au căsătorit. Ce nume răsunătoare au participat la nunta „regală” a fiului lui David Beckham

Printre invitaţi la eveniment s-au aflat Serena Williams, Eva Longoria sau Chef Gordon Ramsay. De asemenea, au mai fost prezenţi Tom Brady şi soţia sa Gisele Bundchen, dar şi Mel C, fosta colegă a Victoriei Beckham din trupa Spice Girls, Snoop Dog sau Marc Anthony.

Brooklyn (23 de ani) şi Nicola (27 de ani), fiica miliardarului Nelson Peltz şi a fostului model Claudia Heffner, formează un cuplu din 2019.

Reclamă

Cavalerii de onoare ai mirelui au fost fraţii săi Romeo şi Cruz, iar domnişoara de onoare a miresei a fost chiar bunica ei din partea mamei, Bunny. Harper Beckham, în vârstă de 10 ani, a fost una dintre domnişoarele cu flori.

Nunta a fost una evreiască, tatăl miresei fiind evreu, şi a costat aproximativ 3 milioane de dolari. Cei doi vor locui într-o vilă de 10,5 milioane de dolari din Beverly Hills, cumpărată chiar înainte de nuntă.

Contract prenupțial uluitor semnat de fiul lui David Beckham și Nicola Peltz

Brooklyn și Nicola s-au logodit încă din iulie 2020, dar au fost nevoiți să amâne momentul în care își vor spune „Da!” din cauza pandemiei.

Reclamă 4 / 0/3

„Este extrem de distractiv să fiu în mijlocul pregătirilor pentru nuntă”, a dezvăluit Brooklyn.

Publicația expansion.com a dezvăluit că, până să ajungă la altar, Brooklyn și Nicola au semnat un contract prenupțial pentru a-și proteja averile. Părinții miresei, Nelson și Claudia Peltz, au chiar mai mulți bani decât familia Beckham! Forbes estimează că au în conturi 1.7 miliarde de dolari. În schimb, David și Victoria au „numai” 470 de milioane de dolari!

Nicola este cunoscută în special pentru rolurile pe care le-a jucat în Transformers și Bates Motel. Mama ei este un fost model, Claudia Heffner.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” Vezi toate știrile
Citește și