Închide meniul
Foto

Giani Kiriţă a dat lovitura. Iubita sa are aceeaşi vârstă cu fiica sa! Detalii în premieră despre tânăra de 24 de ani

De Valentin Pîrcălabu
Publicat: 19 martie 2023, 18:59

Giani Kiriţă a dat lovitura pe plan sentimental cu iubita sa care are aceeaşi vârstă cu fiica sa: 24 de ani. Relaţia lui Giani Kiriţă cu Maria Alexandra este una de durată. Cei doi sunt împreună de câţiva ani.

Reclamă
Giani Kiriţă are o iubită superbă

Giani Kiriţă are o iubită superbă

Colaj Instagram

Giani Kiriţă (46 de ani) şi-a găsit liniştea în braţele Mariei Alexandra, o tânără de 24 de ani. Aceasta este de o seamă cu fiica fostului internaţional român.

Reclamă

Giani Kiriţă a dat lovitura. Iubita sa are aceeaşi vârstă cu fiica sa

Giani Kiriţă a vorbit, în premieră, despre relaţia pe care o are cu tânăra de o frumuseţe izbitoare. (VEZI IMAGINI ÎN GALERIA FOTO)

Reclamă

Este o femeie care mă înțelege și care îmi oferă liniște. Asta este cel mai important. Giani Kiriță este un om care pleacă dimineață și seara se întoarce acasă, am depășit etapa aceea„, a spus Giani Kiriţă pe viva.ro.

Fiica de 24 de ani a lui Giani Kiriţă este de o frumuseţe răpitoare

Giani Kiriţă are cu ce se mândri. Fiica sa, Roxana, are 24 de ani şi este de o frumuseţe răpitoare. Roxana Kiriţă este de o frumuseţe răpitoare şi face senzaţie pe reţelele de socializare. Fata este pasionată de make-up şi chiar munceşte de câteva luni. Deşi s-a angajat, Roxana Kiriţă nu a abandonat studiile.

Am absolvit un curs de make-up și am început să lucrez de câteva luni în domeniu.  Asta îmi doresc să fac pentru că vreau să devin cunoscuta, apreciata și, de ce nu, să câștig banii mei.  Recunosc că am avut mai multe posibilități decât ceilalți copii.

Tatăl meu are relații, cunoaște lume în stanga și în dreapta, așa că îmi este mai ușor să mă integrez în lumea mondenă. Dezavantajul este că toți sunt cu ochii pe tine și trebuie să ai grijă la ceea ce spui, că se interpretează și poate apărea în presă”, spunea în 2019 fiica lui Giani Kiriţă.

Giani Kiriţă are o fată şi un băiat, iar fostul fotbalist a vorbit la superlativ despre aceştia.

Copiii mei au toată libertatea din lume. Sunt mari. Fata are 24 de ani, băiatul 20 de ani. Nu prea îmi cer mie sfaturi. Serios. Deja ei sunt mari. Când au nevoie de ceva, sună telefonul, se rezolvă. (…) Sunt autoritar cu ei, chiar sunt. Le-am dat sfaturi ce să facă, le-am explicat ce este bine, ce nu este bine. 

Depinde de ei ce vor să facă, ce consideră că este bine sau nu din punctul lor de vedere. Trebuie să facă și prostii pentru că trebuie să se lovească de ele. Noi nu am fost la fel? Le-am zis că facă ce vor și când au probleme să mă sune”, a mai declarat Giani Kiriță pentru ego.ro.

Reclamă
Citește și:
facebook whatsapp LinkedIn twitter email
Închide căutarea