Închide meniul
Foto

Giani Kiriţă are cu ce se lăuda. Iubita sa este de o frumuseţe răpitoare: „Ce sirenă ai în braţe!”

Publicat: 26 ianuarie 2023, 12:38

Giani Kiriţă are cu ce se lăuda. Iubita sa este de o frumuseţe răpitoare. Fostul fotbalist nu ezită să posteze imagini alături de iubita sa.

Reclamă
Giani Kiriţă are cu ce se lăuda. Iubita sa este de o frumuseţe răpitoare: „Ce sirenă ai în braţe!”

Iubita lui Giani Kiriţă este de o frumusete răpitoare

Maria Alexandra este bruneta care l-a cucerit pe Giani Kiriţă, scrie viva.ro. Acesta este de o frumuseţe răpitoare şi stă departe de lumina reflectoarelor. Giani Kiriţă nu ezită, totuşi, să posteze imagini cu iubita sa pe reţelele de socializare.

Reclamă

Giani Kiriţă are cu ce se lăuda. Iubita sa este de o frumuseţe răpitoare

Nici fanii lui Giani Kiriţă de pe reţelele de socializare nu au rămas indiferenţi. „Ce sirenă ţii în braţe„, a scris un fan. Cei doi petrec foarte mult timp împreună şi merg des în vacanţe de lux. (VEZI IMAGINI ÎN GALERIA FOTO)

Reclamă

Fiica de 22 de ani a lui Giani Kiriţă este de o frumuseţe răpitoare

Giani Kiriţă are cu ce se mândri. Fiica sa, Roxana, are 22 de ani şi este de o frumuseţe răpitoare. Roxana Kiriţă este de o frumuseţe răpitoare şi face senzaţie pe reţelele de socializare. Fata este pasionată de make-up şi chiar munceşte de câteva luni. Deşi s-a angajat, Roxana Kiriţă nu a abandonat studiile.

Am absolvit un curs de make-up și am început să lucrez de câteva luni în domeniu.  Asta îmi doresc să fac pentru că vreau să devin cunoscuta, apreciata și, de ce nu, să câștig banii mei.  Recunosc că am avut mai multe posibilități decât ceilalți copii.

Tatăl meu are relații, cunoaște lume în stanga și în dreapta, așa că îmi este mai ușor să mă integrez în lumea mondenă. Dezavantajul este că toți sunt cu ochii pe tine și trebuie să ai grijă la ceea ce spui, că se interpretează și poate apărea în presă”, spunea în 2019 fiica lui Giani Kiriţă.

Roxana Kiriţă este extrem de atașată de tatăl său

Roxana Kiriţă are o relaţie extrem de apropiată cu tatăl său. Când se afla în România, fata îşi petrecea foarte mult timp alături de tatăl său. Roxana mai are un frate, pe Marco. Cei doi sunt copiii fostului internaţional român cu Dana Milu.

Reclamă
Citește și:
facebook whatsapp LinkedIn twitter email
Închide căutarea