Închide meniul
Foto

Gigi Becali a plâns în hohote la înmormântarea părintelui Iulian. Imagini copleşitoare

Valentin Pîrcălabu Publicat: 14 martie 2023, 15:26

Gigi Becali a plâns în hohote la înmormântarea părintelui Iulian. Imagini copleşitoare

Sursa: chilieathonita.ro

Sursa: chilieathonita.ro

  • Gigi Becali a plâns în hohote la înmormântarea părintelui Iulian
  • Acesta a fost unul dintre cie mai mari duhovnici ai României

Gigi Becali a plâns în hohote la înmormântarea părintelui Iulian. Acesta a fost unul dintre cei mai mari duhovnici ai României. Părintele Iulian a murit la vârsta de 97 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a fost la înmormântarea părintelui Iulian, ce a avut loc la Muntele Athos. Becali avea o relaţie extrem de strânsă cu părintele Iulian. Omul de afaceri nu şi-a putut stăpâni lacrimile la înmormântare.

Gigi Becali a plâns în hohote la înmormântarea părintelui Iulian

Imaginile de la înmormântare au fost tulburătoare. Gigi Becali a plâns în hohote în timpul înmormântării. Părintele Iulian a slujit la Schitul Prodromu încă din 1977, acolo unde a ajuns la vârsta de 50 de ani, scrie antena3.ro, care citează chilieathonita.ro.

Reclamă

Părintele Pimen Vlad, de la Muntele Athos, noi dezvăluiri despre Gigi Becali

Părintele Pimen, de la Muntele Athos, a făcut noi dezvăluiri despre Gigi Becali. Acesta a vorbit despre momentele în care Gigi Becali se ascunde de ochii lumii şi începe să plângă. Părintele Pimen Vlad a spus că Gigi Becali s-a schimbat după ce a scăpat de închisoare. Mai mult, Becali i-a spus preotului şi de ce dezvăluie foarte multe acte de caritate în intervenţiile publice pe care le are. Patronul FCSB nu o face pentru imaginea, ci pentru ai îndemna şi pe ceilalţi oameni cu bani să îi ajute pe cei nevoiaşi.

De asemenea, Părintele Pimen Vlad a dezvăluit şi care sunt momentele în care Becali începe să plângă.

Reclamă

Banii spală păcatele dacă este și pocăință. La domnul Becali a început milostenia, adică a început să îi pară rău pentru păcate și a început milostenia. Dumnezeu acoperă tot prin milostenia lui.

A venit o dată și a dormit aici, după ce a trecut închisoarea, după câțiva ani și l-am întrebat cum privește lucrurile pentru că am văzut o schimbare mare în comparație cum era înainte, mai ales perioada de închisoare pe care o trecuse, era schimbat total, nu mai era omul acela.

L-am întrebat cum privește lucrul ăsta, că totuși le face publice, și mi-a zis: «Eu privesc prin alt scop. Sunt mulți ca mine, când spun mulți, sunt mulți, care au făcut bani, care fac în continuare. Dacă fac publice lucrurile astea poate încep și ei să urmeze exemplul». Adică… Pe omul ăla îl știm, a făcut ce a făcut, dar uite ce face acum. A zis că încearcă prin felul ăsta. A zis: «Nu pot să-i ajut pe toți, pe unii îi alung, dar de multe ori îmi e milă de ei, dar mă duc după colț și plâng pentru ei. Doamne, vezi că nu pot să îi ajut pe toți»„, a spus Părintele Pimen Vlad în podcastul „Fain şi simplu”, al lu Mihai Morar.

Reclamă 4 / 0/3

„Dă, bă, sacoșa încoace!” Gest incredibil făcut de Gigi Becali pentru un părinte de la Muntele Athos

Părintele Pimen Vlad, de la Schitul Lacu din Sfântul Munte Athos, a fost invitat de Mihai Morar, prezentator ZU TV, la podcast-ul „Fain și Simplu„. Părintele a povestit o întâmplare uluitoare cu Gigi Becali.

Părintele Pimen Vlad a dezvăluit că, într-un moment în care era plin de datorii, Gigi Becali a oprit de nicăieri lângă el și i-a dat o sacoșă cu 30.000 de euro.

Într-o zi oprește un Land Rover aici, ce mai făcea taximetrie, și coboară din el șase inși. Unul cu o pălărie de paie. „Doamne ajută, ce faceți aici?”. „Muncim!”. „Merge?”. „Merge!”. „Datorii aveți?”.„Avem”. „Cât?”. „30.000”.

„Dă, bă, sacoșa încoace!”. Și-i dă unul o sacoșă, scoate și numără 30.000 de euro! „Hai, ia de aici, Doamne ajută și ne auzim!”.

Îl trag pe unul de mânecă și-l întreb: „Dar cine e?”. „Cum, nu-l știi?! E Gigi Becali!”. Nu auzisem în viața mea de el. Nu am încercat să-l caut vreodată, nici de numele lui nu știam. S-a dus la toate locașurile românești din Athos care aveau datorii, a plătit până s-a terminat sacoșa și a plecat acasă. El a ajutat cel mai mult”, a povestit părintele.

Care este cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:07 Dan Petrescu a semnat cu CFR Cluj! Revenire de senzaţie a „Bursucului” în Liga 1. Detaliile contractului 0:02 ”E vreo șansă să rămâi la FCSB?” Florinel Coman a dat răspunsul, după ce a dus echipa lui Gigi Becali la 13 puncte de locul 2! 14
apr.
23:47
Gigi Becali, anunţ uluitor! Cum vrea să celebreze câştigarea campionatului: „Dacă reuşim asta, vin şi la meci”
14
apr.
23:46
Gigi Becali a dezvăluit ce i-a transmis lui Dan Şucu, după ce Rapid a ieşit din lupta la titlu: „Păi noi suntem idioţi?”
14
apr.
23:29
Incidente în tribune şi pe teren la derby-ul CFR Cluj – FCSB! Jandarmeria a intervenit! Ce s-a întâmplat
14
apr.
23:21
Gigi Becali, anunţ după victoria FCSB-ului contra lui CFR Cluj: „Am luat atacant”! A spus cât va investi pentru Liga Campionilor!
14
apr.
23:00
CFR Cluj – FCSB 0-1. Echipa lui Gigi Becali, victorii pe bandă rulantă în play-off! Etapa viitoare poate fi matematic campioană!
14
apr.
22:41
VideoAtacantul dorit de Gigi Becali, un nou gol în Liga Portugal! Rafa Mujica a înscris în Arouca – Boavista, LIVE în AntenaPLAY
14
apr.
22:40
Mircea Lucescu revine în fotbal ca antrenor! Clubul uriaş cu care s-a înţeles „Il Luce”
14
apr.
22:30
VIDEOBenfica – Moreirense 3-0 a fost în AntenaPLAY. FC Porto – Famalicao 2-2 şi Gil Vicente – Sporting 0-4. Rezultatele etapei
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Gigi Becali, anunţ uluitor! Cum vrea să celebreze câştigarea campionatului
Liga 1 • 14 apr., 23:47
Gigi Becali, anunţ uluitor! Cum vrea să celebreze câştigarea campionatului: „Dacă reuşim asta, vin şi la meci”
Gigi Becali a dezvăluit ce i-a transmis lui Dan Şucu, după ce Rapid a ieşit din lupta la titlu: "Păi noi suntem idioţi?"
Liga 1 • 14 apr., 23:46
Gigi Becali a dezvăluit ce i-a transmis lui Dan Şucu, după ce Rapid a ieşit din lupta la titlu: „Păi noi suntem idioţi?”
Gigi Becali, anunţ după victoria FCSB-ului contra lui CFR Cluj: "Am luat atacant"! A spus cât va investi pentru Liga Campionilor!
Liga 1 • 14 apr., 23:21
Gigi Becali, anunţ după victoria FCSB-ului contra lui CFR Cluj: „Am luat atacant”! A spus cât va investi pentru Liga Campionilor!
Atacantul dorit de Gigi Becali, un nou gol în Liga Portugal! Rafa Mujica a înscris în Arouca - Boavista, LIVE în AntenaPLAY
AntenaPLAY • 14 apr., 22:41
Atacantul dorit de Gigi Becali, un nou gol în Liga Portugal! Rafa Mujica a înscris în Arouca – Boavista, LIVE în AntenaPLAY
Costel Gâlcă, reacţie vehementă despre "palma" primită de antrenorii români de la Gigi Becali
Liga 1 • 14 apr., 9:00
Costel Gâlcă, reacţie vehementă despre „palma” primită de antrenorii români de la Gigi Becali: „Nu conduce tot la FCSB!”