Închide meniul
Foto

Gigi Becali, prima reacție după ce Laurențiu Reghecampf a depus actele pentru a divorța de Anamaria Prodan. „Asta vă spun, ca să nu se interpreteze!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 13 octombrie 2021, 10:09

Gigi Becali, prima reacție după ce Laurențiu Reghecampf a depus actele pentru a divorța de Anamaria Prodan. „Asta vă spun, ca să nu se interpreteze!”

Anamaria Prodan îl înfruntă pe Gigi Becali

Anamaria Prodan şi Gigi Becali / Colaj Instagram/Hepta

Becali a ținut să asigure că rămâne prieten cu Laurențiu Reghecampf și că nu îl interesează ce se întâmplă în viața privată a antrenorului Universității Craiova. Reghe ar urma să aibă o fetiță cu Corina Bilcon, cea cu care ar fi acum împreună.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali, anunț despre divorțul dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan

Nu vreau să se interpreteze nimic și nu vreau să mă bag eu în familia omului. Chiar dacă i-am fost patron lui Reghe, iar el îmi este în continuare prieten, totuși nu vreau să vorbesc eu acum despre ce este în familia omului. Dacă Reghe a depus actele de divorț, vă spun foarte sincer că nu mă interesează.

E treaba lui ce face și e treaba lui ceea ce a declarat oficial. Uite, ca să nu se interpreteze nimic din ceea ce vă zic eu, vă spun acum că nici nu îl cunosc pe Laurențiu Reghecampf. E bine? Eu îmi văd de treaba mea și nu doresc să vorbesc eu despre el. Așa este cel mai bine”, a declarat Gigi Becali la prosport.ro.

Potrivit ultimelor zvonuri, Laurențiu Reghecampf își dorește să se despartă cât mai repede de Anamaria Prodan pentru a se căsători cu Corina Bilcon. Și-ar fi găsit deja și naș. Este vorba chiar de patronul Universității Craiova, Mihai Rotaru.

Anamaria Prodan: „Toată această mizerie a pornit de la Gigi Becali!”

Anamaria Prodan a avut, în luna iulie, o reacție dură la adresa patronului de la FCSB. L-a acuzat pe Gigi Becali că ar fi alimentat multe dintre zvonurile că Laurențiu Reghecampf are relații extraconjugale. Omul de afaceri ar fi spus că Reghe i-ar fi făcut cadouri de zeci de mii de euro unei presupuse amante.

Reclamă

Dacă vine cineva și îmi arată un transfer banca, orice, către Florentina Raiciu (n.r. presupusa amantă), am să cred. Eu cred că toată această mizerie a pornit de la Gigi Becali. Cum să dea Reghe ăleia atâția bani? De unde? Salariul lui la FCSB nu a fost mereu de 15.000 de euro, ci de 7.000, 6.000 sau 7.000 de euro”, a spus atunci Anamaria Prodan.

Laurenţiu Reghecampf a făcut anunţul momentului: „Am depus actele de divorţ”

Este oficial, divorțul dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan urmează să se pronunţe. Negată vehement de impresară, separarea este confirmată de antrenor. Laurențiu Reghecampf a dezvăluit că vrea ca lucrurile să se termine într-un mod civilizat și a mărturisit faptul că a demarat procedura pentru desfacerea căsniciei.

Vă mărturisesc faptul că este un moment delicat din viața mea. Eu nu mi-am expus niciodată viața personală și nu voi proceda altfel nici de acum înainte. Familia este sfântă pentru mine.

Reclamă 4 / 0/3

Până azi, m-am rezumat, ca expunere publică, la cariera construită în fotbal și nu voi înceta să-mi urmez principiile. Provin dintr-o familie decentă, cu temeiuri creștine, care s-a raportat mereu la Dumnezeu. Nu sunt o persoană conflictuală și nu port niciun război cu nimeni.

Vreau doar să precizez anumite lucruri, pentru a nu exista interpretări ulterioare din partea mass-media. Personal, am depus actele de divorț la capătul unei căsnicii de care nu mă voi dezice vreodată și pledez pentru respectarea opțiunilor personale atât din punct de vedere familial, cât și profesional.

Referitor la informațiile prezentate de curând în presă, sunt în măsură să afirm doar faptul că Dumnezeu e peste noi și doar El va decide drumul fiecăruia!”, a spus Laurențiu Reghecampf, conform cancan.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:00 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 14:43 Daniel Niculae, criticat dur după ce a spus că Şumudică e o variantă foarte bună pentru Rapid: „Lipsă de respect pentru Lobonţ” 14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” Vezi toate știrile
Citește și