Închide meniul
Foto

Gigi Becali, reacție uluitoare după petrecerea miliardarilor, de la Castelul Bran: „Mi-e frică! Te duci spre Hristos sau spre Satan!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 31 octombrie 2022, 21:18

Gigi Becali, reacție uluitoare după petrecerea miliardarilor, de la Castelul Bran: „Mi-e frică! Te duci spre Hristos sau spre Satan!”

Gigi Becali vrea să scape de Răzvan Oaidă

Gigi Becali, în timpul unei conferințe de presă, la Palat / Hepta

Gigi Becali a avut o reacție uluitoare după petrecerea miliardarilor de la Castelul Bran, organizată de Elon Musk, cel mai bogat om din lume. Patronul FCSB spune că cei 200 de invitați prezenți la „Castelul lui Dracula”, pentru a sărbători Halloween-ul, sunt adepții „durilor rele din văzduh”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Becali a tras un semnal de alarmă, după ce mai mulți miliardari din străinătate au mers la Castelul Bran în weekend.

Gigi Becali, reacție uluitoare după petrecerea miliardarilor de la Castelul Bran

Elon Musk ar fi plătit două milioane de euro pentru a pune la cale petrecerea de lux din țara noastră. Gigi Becali n-a fost deloc impresionat de gestul celui mai bogat om din lume și, din contră, a avut cuvinte extrem de dure la adresa celor prezenți la Bran.

„Fiecare om e liber să facă ce vrea. Fiecare-și alege ce vrea. Nu ești obligat. Te duci spre Hristos sau spre Satan. Ei și-au ales stăpânul, care este adversarul lui Hristos. Se duc acolo și fac niște ritualuri și se întâlnesc cu stăpânul lor. Dacă se întâlnesc cu stăpânul lor, care e treaba voastră?

Nu este chiar așa, e mai mult de vorbit pe tema asta. Dacă vă spun, nu o să înțelegeți. Sau spuneți că Becali e nebun. Sunt lucruri care se întâmplă, se apropie lumea de sfârșit. Se întâmplă lucrurile cuprinse în Sfintele Scripturi. De ce să mă bag și eu în treburile astea? Mi-e frică și mie. De duhurile rele din văzduh (…) În particular pot să spun. Public, nu pot să spun.

Reclamă

Bogații lumii vin la Biserică, să se roage la Dumnezeu?! Unde-și fac ei rugăciune? La stăpânul lor, alt stăpân. Noi îl avem pe Hristos, suntem creștini ortodocși. Să ne ferească Dumnezeu de tot ceea ce fac ei acolo în castelul ăsta, la Bran!”, a spus Gigi Becali, pentru România TV.

Primarul din Bran a rupt tăcerea! „A fost sau nu Elon Musk în România?”

Primarul din Bran, Ioan-Cosmin Feroiu, a rupt tăcerea după ce s-a aflat că Elon Musk a organizat o petrecere de Halloween, la Castelul Bran. Edilul din Bran s-a numărat printre cei invitați la petrecerea de lux din țara noastră, dar n-a putut să confirme dacă cel mai bogat om din lume și-a făcut sau nu apariția la „Castelul lui Dracula”.

„Nu l-am văzut, dar nu înseamnă ca nu putea fi sub o anumită mască”, a spus Feroiu, la câteva ore după petrecerea de „5 stele” la care au participat o mulțime de miliardari din străinătate.

Reclamă 4 / 0/3

Primarul din Bran a explicat că aproximativ 200 de persoane au participat la petrecerea de la „Castelul lui Dracula”, în noaptea de Halloweeen.

„Am avut onoarea să fiu și eu invitat la petrecerea privată la care au fost aproximativ 200 de persoane, cu costume și măști. Cu certitudine nu vă pot spune dacă Elon Musk a fost sau nu acolo.

Eu, personal, nu l-am văzut, dar nu înseamnă ca nu putea fi sub o anumită mască. Eu însă nu l-am întâlnit”, a declarat Ioan-Cosmin Feroiu, pentru hotnews.ro.

Show total la petrecerea lui Elon Musk, de la Castelul Bran

Sophia Lie, Megan Williams, Genevieve Rokero și Brandi Brechbiel au fost doar câteva dintre femeile de o frumuseţe răpitoare (VEZI GALERIA FOTO) care şi-au petrecut weekendul la „castelul lui Dracula”

„Îngerii lui Elon Musk” au făcut senzaţie în Bran. Tinerele extrem de cunoscute la nivel mondial au fost supervizate chiar de una dintre cele mai titrate modele, Elle Macpherson. În vârstă de 58 de ani, australianca este cunoscută pentru numărul record de apariţii pe coperta revistei Sports Illustrated Swimsuit Issue: cinci. A şi jucat în serialul Friends.

Elle Macpherson a şi postat pe contul ei de Instagram mai multe imagini de la petrecere. Are nu mai puţin de 660.000 de urmăritori. În România a ajuns şi modelul Genevieve Rokero, suedeza celebră care este împătimită a sportului. Nu a ratat Super Bowl 2022 şi a fost prezentă chiar pe teren. Printre manechinele care au încins atmosfera la petrecerea lui Elon Musk au fost şi Sophia Lie, Megan Williams și Brandi Brechbiel.

Reclamă
Recomandări
  • Gigi Becali, reacție uluitoare după petrecerea miliardarilor de la Castelul Bran
  • Ce a spus latifundiarul din Pipera

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:14 „A suferit atât timp fără vină..” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează Vezi toate știrile
Citește și