Închide meniul
Foto

Ginerele lui Gigi Becali a rupt tăcerea despre scandalul cu poliţia: „Am băut două sticle cu vin! Exclud să ajung la închisoare!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 14 februarie 2023, 9:02

Reclamă
Ginerele lui Gigi Becali a rupt tăcerea despre scandalul cu poliţia: „Am băut două sticle cu vin! Exclud să ajung la închisoare!”

Mihai Mincu s-a căsătorit cu Teodora Becali

Hepta

Ginerele lui Gigi Becali a rupt tăcerea despre scandalul cu poliţia, după ce în spaţiul public au apărut informaţii că acesta a fost prins băut la volan. Acesta a recunoscut că a consumat alcool înainte să se urce la volan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Teodor Mincu a recunoscut că a făcut o greşeală, însă a exclus varianta ca să ajungă la închisoare. Dosarul în care este cercetat ginerele lui Gigi Becali a fost trimis în instanţă.

Totul este simplu. În urmă cu doi ani, când era încă pandemie, am fost în Herăstrău. Am băut vreo două sticle cu vin. La plecare m-am grăbit, trebuia să ajung la farmacie, astfel că m-am urcat la volan. A fost o greșeală pe care mi-o asum. Sunt conștient că nu trebuia să fac așa ceva. Dar am greșit și merg mai departe. Nu-mi este rușine cu ce fac în viață.

Pe drum, am fost oprit de Poliție. M-a oprit unul de la secție, nu unul de la Rutieră. Am fost la spital, mi s-au luat probe, sânge, tot protocolul. Și mi s-a găsit o alcoolemie de 1.6. Așa că mi s-a făcut dosar care merge și acum. Oricum, eu conduc și în acest moment, am dovadă de la procuror. Oricum, nu eram drogat, asta să fie clar”, ne-a mai precizat ginerele lui Gigi Becali.

Nu sunt pericol public, dovadă că și acum conduc. Exclud să cred că pot ajunge la închisoare. Repet, am făcut o greșeală, mi-o asum”, a spus Mihai Mincu pentru cancan.ro.

Reclamă

Mihai Mincu este căsătorit cu Teodora Becali

Mihai Mincu este căsătorit cu Teodora Becali, cu care are deja doi copii. Cei doi au avut parte de o nuntă ca în poveşti în 2019. Teodora Becali este extrem de fericită în căsnicie şi o arată la fiecare apariţie publică.

Teodora Becali a atras toate privirile când a ieşit la cumpărături alături de soţul ei, Mihai Mincu. Teodora a dat naştere unei fetiţe în vara anului trecut. Ea impresionează cu forma sa fizică la mai puţin de 10 luni de la momentul naşterii.

Fiica lui Gigi Becali a fost surprinsă de paparazzii spynews.ro. Teodora şi soţul ei au plecat cu încărcaţi de cumpărături de la un centru comercial din Bucureşti. Teodora nu a uitat să-şi cumpere şi florile preferate.

Reclamă 4 / 0/3

Silueta de admirat a proaspetei mămici a fost scoasă în evidenţă de ţinuta aleasă: blugi strâmţi şi o bluză simplă. Pungile pline şi-au găsit loc pe bancheta din spate.

Cei doi au plecat spre casă la bordul unei maşini luxoase, de peste 100.000 de euro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și