Închide meniul
Foto

Gino Iorgulescu, asalt total în procesul lui Mario Iorgulescu! Modul uluitor prin care încearcă să amâne pronunţarea definitivă

Reclamă

Publicat: 22 septembrie 2023, 9:35

Gino Iorgulescu, asalt total în procesul lui Mario Iorgulescu! Modul uluitor prin care încearcă să amâne pronunţarea definitivă

Gino Iorgulescu, asalt total în procesul lui Mario Iorgulescu

Mario Iorgulescu, alături de tatăl său, Gino Iorgulescu / Facebook

Gino Iorgulescu a lansat un asalt total în procesul lui Mario Iorgulescu. Şeful Ligii Profesioniste de Fotbal încearcă să amâne pronunţarea definitivă a sentinţei după accidentul mortal provocat de fiul său, în 2019.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mario Iorgulescu a fost condamnat la 15 ani şi 8 luni de închisoare, după ce anchetatorii au stabilit că acesta consumase cocaină în ziua în care a provocat accidentul care a dus la decesul unui tânăr de 24 de ani. Decizia definitivă ar urma să fie anunţată pe 11 octombrie.

Gino Iorgulescu, asalt total în procesul lui Mario Iorgulescu

Gino Iorgulescu încearcă să îşi ajute fiul şi îşi joacă ultima carte. Potrivit spynews.ro, preşedintele LPF a deschis un nou proces împotriva magistraţilor, ceea ce ar duce la amânarea pronunţării.

Mai mult, acesta a reuşit să obţină documentele din care rezultă că Mario nu este în deplinătatea facultăţilor mintale. De altfel, fiul lui Gino Iorgulescu este internat într-o clinică din Italia. A a fost transferat de familie în cu un avion privat.

Gino Iorgulescu a anunţat, la ultima înfăţişare din procesul fiului său, că Mario nu are discernământ şi are multe momente în care nu este lucid. Acesta a ţinut să afirme că, în ziua accidentului, Mario Iorgulescu nu ar fi consumat substanţe interzise.

Reclamă

Eu vreau să vă spun ceva. Băiatul meu nu a fost drogat. Cine mai spune că e drogat o să aibă o mare surpriză, pentru că noi avem dovezi, și o să plătească. O să-i chemăm în instanță.

Așteptăm să fie corectitudine, că până acum nu a fost. (n.r. Cum se simte Mario Iorgulescu?) Cum să se simtă? E un copil care nu are discernământ și are momente când e lucid și când nu mai realizează ce vorbește. O dată regretă, o dată nu știe ce a făcut”, a declarat Gino Iorgulescu, conform sursei citate mai sus.

La tribunal, Gino Iorgulescu s-a întâlnit cu părinţii bărbatului de 24 de ani, pe care Mario l-a ucis.

Reclamă 4 / 0/3

Vreți să lăsați criminalul în libertate, iar copilul nostru putrezește în mormânt”, a fost mesajul crunt al celor doi pentru Gino Iorgulescu, conform cancan.ro.

Dezvăluiri şoc în procesul lui Mario Iorgulescu

Avocaţii lui Mario Iorgulescu depun eforturi care încadrarea juridică a acestuia să fie schimbată. De asemenea, aceştia încearcă să îi fie redusă pedepsa cu trei-patru ani, după ce iniţial fiul preşedintelui de la LPF a fost condamnat la 15 ani şi 8 luni de închisoare. Următorul termen în procesul lui Mario Iorgulescu are loc luna viitoare.

Virgil Boglea susţine că Mario Iorgulescu nu a fost vinovat în accidentul pe care l-a comis, şi de asemenea, menţionează faptul că victima care a decedat era de „10 ori mai drogată” decât fiul preşedintelui de la LPF.

Victima era de 10 ori mai drogată decât Mario. Era în Audi, nu în Dacia. S-au spus multe neadevăruri. Mario a fost linșat mediatic. Mario nu a fost vinovat nici măcar de accident. Ceea ce s-a prezentat în acest caz a fost în fapt un linșaj mediatic. Nu este oarecum necorespunzător adevărului, ci întru totul necorespunzător adevărului.

Mario nu era drogat! Procurorii și judecătorii știau și asta e grav din perspectiva sistemului de justiție. O persoană poate fi considerată drogată, dacă analizele de sânge ar evidenția asta. Există o expertiză extrajudiciară efectuată de un fost doctor la INML, specializat în rapoarte toxicologice, care după ce a studiat raportul a spus că tot ceea ce au relatat procurorii și judecătoarea de pe fond este nereal.

Lui Mario Iorgulescu, acea cantitate de substanță i s-ar fi găsit numai în urină, nu și în sânge! Au fost prelevate si probe din sânge, dar s-au găsit numai în urină! Nu se putea găsi numai în urină decât dacă proba ar fi fost contaminată. Aici apar suspiciunile că acest proces a fost o manoperă brutală de condamnare a familiei Iorgulescu, probabil contra domnului Gino Iorgulescu”, a declarat Virgil Boglea, conform fanatik.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” Vezi toate știrile
Citește și