Închide meniul
Foto

Iker Casillas a trecut peste divorțul de Sara Carbonero! Cum arată noua sa iubită, care este cu 11 ani mai tânără decât el

Sebastian Cristian Publicat: 5 februarie 2023, 13:53

Iker Casillas a început o nouă poveste de dragoste alături de Ana Quiles

Iker Casillas a trecut peste divorțul de Sara Carbonero

Iker Casillas și Ana Quiles / Instagram

  • Iker Casillas a trecut peste divorțul de Sara Carbonero
  • Fostul portar de la Real Madrid a început o poveste de dragoste cu Ana Quiles

Iker Casillas a trecut peste divorțul de Sara Carbonero! Fostul mare portar al lui Real Madrid a început o nouă poveste de dragoste cu Ana Quiles, tot o jurnalistă sportivă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ana Quiles are 30 de ani și este stabilită în Italia, fiind una dintre cele mai cunoscute jurnaliste de sport din Peninsulă.

Iker Casillas a trecut peste divorțul de Sara Carbonero! Cum arată frumoasa blondină în brațele căreia și-a găsit alinarea fostul mare portar spaniol

Conform presei din Spania, cei doi s-au întâlnit pentru prima dată în luna decembrie, la Cupa Mondială din Qatar. Frumoasa blondină i-a luat un interviu atunci lui Iker Casillas, analist TV pe durata competiției.

Reclamă

Lucrurile au evoluat între cei doi, iar diferența de 11 ani nu pare a fi o problemă. Iker Casillas și Ana Quiles au fost surprinși împreună de presa tabloidă la Fontana di Trevi, la Roma, cei doi formând o relație.

Iker Casillas şi Sara Carbonero, relaţie de 11 ani

Relaţia dintre Iker Casillas şi fosta jurnalistă, Sara Carbonero, a început cu un sărut în direct, în timpul unei transmisiuni tv de la Cupa Mondială din 2010, după ce Spania a cucerit trofeul. Cei doi au fost împreună 11 ani. Ei s-au căsătorit în 2016 şi au împreună doi copii. Ei au trecut împreună şi prin multe momente dificile.

Reclamă

În 2019, Iker a suferit un infarct, pe vremea când evolua pentru FC Porto. Sara a fost alături de el pe toată perioada recuperării. Din nefericire, la puţin timp după ce legenda lui Real Madrid şi-a revenit complet, frumoasa soţie a aflat că are un cancer ovarian, trecând rapid printr-o operaţie. La rândul lui, Casillas a ajutat-o să treacă mai uşor peste momentele dificile.

Din păcate, boala tinerei jurnaliste a recidivat la începutul acestui an. Pe 3 februarie şi-a sărbătorit, în familie, ziua de naştere. La nicio săptămână distanţă, a fost internată la Spitalul Universitar din Navarra şi a fost operată. Iker a fost din nou alături de ea, dar, după câteva săptămâni cei doi au făcut anunţul despărţirii.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Bornă senzațională atinsă de Lionel Messi în Bayern - PSG
Liga Campionilor • 8 mart., 21:50
Bornă magnifică atinsă de Lionel Messi în Bayern – PSG. Numai Cristiano Ronaldo şi Iker Casillas îl mai depăşesc pe starul argentianian
Extra • 14 nov., 9:06
Liviu Guţă, dezvăluire fabuloasă despre Iker Casillas: „E prietenul meu, fratele meu, mi-a dat mesaj de ziua mea!”
Iker Casillas, într-un interviu
Extra • 10 oct., 17:03
Ce s-a întâmplat cu Iker Casillas după ce a postat mesajul „Sunt gay”. Lovitura primită de fostul mare portar
Iker Casillas, în timpul unei conferințe
Extra • 9 oct., 18:38
Iker Casillas, explicații după mesajul „Sunt gay”, de pe contul său de Twitter: „Îmi cer scuze! Contul meu a fost spart”
Iker Casillas și Carles Puyol, în tribune în timpul unui meci
Extra • 9 oct., 17:09
Carles Puyol, reacție virală după ce Iker Casillas a anunțat că e gay: „E timpul să ne spunem povestea!”