Închide meniul
Foto

Imagine scandaloasă la mitingul lui Putin. Cine este tânăra care s-a aflat la câţiva metri de liderul de la Kremlin

Publicat: 19 martie 2022, 11:46 / Actualizat: 19 martie 2022, 14:43

Reclamă

Vladimir Putin a ţinut un discurs în cadrul unui mitig uriaş organizat, vineri, la Moscova. Aproape 200.000 de oameni au participat la mitingul în cadrul căruia Vladimir Putin a justificat învazia armatei Rusiei în Ucraina.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În cadrul mitingului care a avut loc pe stadionul Luzhniki, cel pe care s-a jucat finala Campionatului Mondial din 2018, pe lângă discursul lui Vladimir Putin a avut loc şi un concert. Gestul preşedintelui Rusiei de a organiza un astfel de eveniment în plin război în Ucraina a fost criticat dur de întreaga lume, care s-a arătat scandalizată. Şi cei care au participat au fost criticaţi dur de toată lumea.

Printre cei prezenţi la mitingul organizat de Vladimir Putin au fost şi unii dintre cei mai buni sportivi ai Rusiei.

Victoria Sinitsina, campioană olimpică la Beijing, apariţie scandaloasă la mitingul lui Putin

Vorbim şi de campioni olimpici chiar la Beijing, competiţie care s-a încheiat cu doar câteva zile înainte ca Putin să dea ordinul atacului sângeros din Ucraina. Apariţia acestora este una scandaloasă, având în vedere că toţi marii sportivi ai lumii au condamnat invazia Rusiei.

La mitingul de la Moscova au fost surprinşi Victoria Sinitsina şi Nikita Katsalapov, campioni olimpici la patinaj artistic, în proba pe echipe, la Beijing, Alexander Bolshunov, 3 medalii de au la Jocurile Olimpice de la Beijing, Evgeny Rylov, campion olimpic la înot, la Tokyo, sau Victoria Listunova, campioană olimpică la gimnastică, la Jocurile Olimpice Tokyo 2020, pe echipe.

Reclamă

Rinat Ahmetov, atac violent la Vladimir Putin

Rinat Ahmetov, patronul celor de la Şahtior Donetk, a lansat au atac extrem de dur la adresa lui Vladimir Putin. Oligarhul care este considerat cel mai bogat om din Ucraina l-a numit pe Putin „criminal de război”.

Rinat Ahmetov, patronul celor de la Şahtior Donetk, a lansat au atac extrem de dur la adresa lui Vladimir Putin. Oligarhul care este considerat cel mai bogat om din Ucraina l-a numit pe Putin „criminal de război”.

Considerat de mulţi ca fiind un apropiat al lui Vladimir Putin, Rinat Ahmetov, patronul celor de la Şahtior Donetk, a lansat un atac devastator după ce liderul de la Kremlin a decis să declanşeze războiul în Ucraina. Conform presei din Ucraina, omul acuzat în trecut de Volodimir Zelenski că ar fi un apropiat al lui Putin, Ahmetov a rupt orice legătură cu Rusia după ce a început războiul.

Reclamă 4 / 0/3

Rusia este o țară agresoare și Putin un criminal de război. Ucraina a fost mereu pacifistă și nu a atacat pe nimeni. Astăzi, în satele, în orașele noastre, infrastructura este distrusă, civilii mor și suferă„, a spus Rinat Ahmetov, conform Jaunenglish.

 

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 22:07 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 0-1. Vinicius a deschis scorul după o pasă splendidă a lui Toni Kroos! 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România Vezi toate știrile
Citește și