Închide meniul
Foto

Imagini de vis cu valsul mirilor, de la nunta anului! Ianis şi Elena Hagi au strălucit pe ringul de dans

Viviana Moraru Publicat: 15 iulie 2024, 8:30

Reclamă
Imagini de vis cu valsul mirilor, de la nunta anului! Ianis şi Elena Hagi au strălucit pe ringul de dans

Imagini de vis cu valsul mirilor, de la nunta anului

Imagini de vis cu valsul mirilor, de la nunta anului/ Antena

Imagini de vis cu valsul mirilor, de la nunta anului | Ianis şi Elena Hagi au strălucit pe ringul de dans, la petrecerea nunţii lor, care se desfăşoară la Domeniul Ştirbey. Vezi imagini superbe în galeria foto de la finalul articolului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis şi Elena Hagi s-au cununta religios astăzi, la biserica Sf. Visarion, din Bucureşti. Petrecerea are loc la Domeniul Ştirbey, iar Antena deţine drepturi exclusive de difuzare al evenimentului.

Imagini de vis cu valsul mirilor, de la nunta anului | Ianis şi Elena Hagi au strălucit pe ringul de dans

Ianis şi Elena Hagi au sosit în jurul orei 19:00 la Domeniul Ştirbey, şi imediat au început să sosească invitaţii, printre care Simona Halep, Cristi şi Adelina Chivu şi Gigi Becali.

În jurul orei 20:45, a avut loc valsul mirilor, Ianis şi Elena Hagi fiind în centrul atenţiei tuturor. Mirii au strălucit şi s-au completat perfect pe ringul de dans, pe o melodie în limba română.

Şi la biserică au existat momente extrem de emoţionante, atunci când mirilor li s-au pus cununele pe cap, şi inele pe degete. Gică Hagi şi Kira, sora lui Ianis, au fost surprinşi extrem de emoţionaţi.

Reclamă
Reclamă 4

Marilena Hagi a avut şi ea o apariţie extrem de rafinată şi a stat alături de Gică Hagi, în timpul cununiei religioase, fiind surprinşi şi Gică Popescu şi soţia lui.

„Cea mai frumoasă zi!” Ianis şi Elena Hagi, primele reacţii după cununia religioasă

Ianis şi Elena Hagi au oferit primele reacţii, după cununia religioasă. Cei doi au oferit un interviu, direct de la Domeniul Ştirbey, acolo unde va avea loc petrecerea cu peste 700 de invitaţi.

„Prima parte a zilei a trecut, urmează distracţia şi voia bună”, a spus Ianis Hagi.

Reclamă

„Sunt sigură că e totul perfect, nu am mai vorbit cu echipa. Dar de fiecare dată când adresam câte o întrebare îmi spuneau că e totul cum ne dorim”, a declarat Elena Hagi.

„Am avut o echipă în spatele nostru care a muncit mult şi a avut grijă de noi, să iasă cum ne-am dorit. Le mulţumim celor de la Palatul Ştirbey. O echipă întreagă, toţi au fost implicaţi şi totul a decurs foarte bine.

Îi aşteptăm pe toţi cu drag, fiecare e special. (N.r. Vor veni Adelina şi Cristi Chivu) Îi aşteptăm pe fiecare în parte. Cei care nu pot veni au probabil motive, dar ştim că sunt alături de noi. Colegii mei…vacanţa lor e foarte scurtă, cu siguranţă s-au gândit şi la ei, dar ştim că sunt cu gândul la noi, contează şi familia.

(N.r. Despre meci) România nu joacă, de ce să ne uităm la meci (n.r. râde). Noi suntem cu dansul, cât se cântă, noi dansăm”, a declarat Ianis Hagi.

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:42 15 iul.

Constantin Budescu a tras un semnal de alarmă, după ce a fost huiduit de fanii fostei sale echipe!

23:26 15 iul.

William Baeten a fost prezentat oficial la FCSB! Când va putea debuta la echipa lui Gigi Becali

23:25 15 iul.

Petrolul – Gloria Buzău 0-0. Mehmet Topal nu a reuşit să câştige la debutul în Liga 1. Gicu Grozav a ratat un penalty!

23:23 15 iul.

CSA Steaua a primit o ofertă scrisă de asociere pentru a obţine dreptul de promovare în Liga 1!

23:06 15 iul.

FotoPrimele imagini cu William Baeten la antrenament, după transferul la FCSB! Cum s-a pregătit noul jucător al campioanei

23:02 15 iul.

EXCLUSIVFederico Piovaccari a spus care sunt cei doi jucători ai FCSB-ului care îl impresionează: „Am urmărit mereu echipa”

1 FotoCum a arătat tortul de nuntă al lui Ianis Hagi și al Elenei! Momente superbe la petrecerea de la Domeniul Știrbey 2 FotoImagini superbe, după ce Spania a câştigat trofeul EURO 2024! Recordul uriaş stabilit de Lamine Yamal 3 Jucătorul care a devenit favorit să cucerească Balonul de Aur după ce Spania a câştigat EURO 2024! 4 Spania a scris istorie şi a devenit cea mai titrată naţională din Europa! Succes uriaş la EURO 2024, în finala cu Anglia 5 FotoApariţie rară a Luminiţei Becali! Ce a putut spune despre căsnicia cu Gigi Becali şi cum a reacţionat patronul FCSB 6 VIDEOGigi Becali a făcut spectacol la nunta lui Ianis Hagi! A dansat pe ritmuri machedonești, ca în vremurile bune! Imagini virale
Citește și