Închide meniul
Foto

Cum arată orașul monahal construit de Gigi Becali. Se construiesc 100 de chilii și cinci mănăstiri la „Athosul românesc”. Accesul femeilor, strict interzis!

Reclamă

Antena Sport Publicat: 12 ianuarie 2022, 8:29 / Actualizat: 11 aprilie 2023, 18:55

Cum arată orașul monahal construit de Gigi Becali. Se construiesc 100 de chilii și cinci mănăstiri la „Athosul românesc”. Accesul femeilor, strict interzis!

Gigi Becali construieşte "Athosul românesc"

Colaj Hepta / Antena 3

Cum arată orașul monahal construit de Gigi Becali în satul Comanca. Gigi Becali își pune în practică dorința de a se retrage din viața publică. Patronul lui FCSB a anunțat că se va călugări de îndată ce toate fiicele lui se vor căsători. Până atunci, își construiește un adevărat oraș monahal în apropierea Băilor Olănești, în stațiunea izvoarelor de aur din Munții Căpățânii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Omul de afaceri a cumpărat 30 de hectare în satul Comanca și vrea să facă în România ceea ce a văzut la muntele Athos, acolo unde se ducea an de an să se roage. Și-a dus deja o turmă de 300 de oi și a dat indicații precise.

Cum arată orașul monahal construit de Gigi Becali în satul Comanca

Jurnaliștii de la antena3.ro au fost în locația de suflet a lui Gigi Becali. În drumul spre mănăstirea de lemn construită acolo și-a făcut apariția un indicator uluitor. Pe acesta este semnalizată Mănăstirea „Naşterea Prorocului Ioan Botezătorul”, dar este scris și mesajul: „Nu permite intrarea femeilor!„. Finanțatorul vicecampioanei României a venit cu detalii.

O să fie cinci biserici într-un loc, sunt 30 de hectare. O unitate de călugări… adică o să fie un oraș monahal călugăresc. Într-o parte vor fi bărbați călugări și într-o altă parte numai femei. La femei nu calcă bărbați, la bărbați nu calcă femei!„, a declarat Gigi Becali pentru sursa citată.

Terenul a fost cumpărat de Gigi Becali în 2020 și urmează fă fie construite 100 de chilii și 5 mănăstiri.

Reclamă

Orice investiție în zonă aduce profit imaginii stațiunii, deci nu se pune problema să nu reprezinte un punct de atracție și turismul pastoral să se dezvolte spre binele stațiunii și tuturor oamenilor din zonă„, a explicat și Gheorghe Dumitraşcu, administratorul mănăstirii.

Patronul lui FCSB construiește și o mănăstire de maici, la 7 kilometri distanță de cea adresată bărbaților.

Deși n-au voie în Mănăstire, Gigi Becali plănuiește să construiască case pentru fiicele și soția lui în zona respectivă. Afaceristul vrea să facă același gest și pentru oamenii săi de încredere de la FCSB, Luțu, Mihai Stoica și Alexandru Tudor.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali renunţă la fotbal: „Vreau să mă călugăresc, să stau de vorbă cu oamenii”

Gigi Becali a anunțat că că se va retrage definitiv la Mănăstire în momentul în care toate fetele lui vor fi căsătorite. Până atunci, încearcă să apară tot mai rar la evenimente şi la meciuri.

Da, vreau să mă călugăresc, dar nu mai vreau să vorbesc despre asta. Nu vrea familia să mai vorbesc despre asta. Dar nu este decizie, e gând, intenție… Decizia e altceva, gândul e altceva… În primul rând, trebuie să am acordul familiei. Nu acum, tată, nu se pune problema în următorii ani. Peste 10-15 ani, aș vrea să las totul în regulă și să mă duc acolo. E un loc frumos, liniștit. Și aș vrea să stau de vorbă cu oamenii… Ce vreau este greu, dar nu imposibil„, a declarat Gigi Becali anul trecut.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și