Închide meniul
Foto

Ioana, fosta iubită a lui Gabriel Torje, a ajuns milionară. Firmele sale au un singur angajat

Valentin Pîrcălabu Publicat: 16 septembrie 2023, 18:33

Reclamă
Ioana, fosta iubită a lui Gabriel Torje, a ajuns milionară. Firmele sale au un singur angajat

Ioana Grama a avut o relaţie cu Gabriel Torje

Colaj Instagram

Ioana Grama, fosta iubită a lui Gabriel Torje, a ajuns milionară. Ioana Grama este unul dintre cei mai cunoscuţi influenceri din România.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ioana Grama a avut o relaţie în trecut cu fotbalistul Gabriel Torje. Pe lângă faptul că este o femeie extrem de frumoasă, Ioana Grama are succes şi în afaceri. (VEZI IMAGINI FIERBINŢI CU IOANA GRAMA)

Ioana, fosta iubită a lui Gabriel Torje, a ajuns milionară

Ioana Grama deţine singură două firme de publicitate, care au generat un venit uriaş în 2022. Conform economica.net, firmele au avut în 2022 o cifră de afaceri de 2,73 milioane de lei, iar profitul raportat a fost de 1,18 milioane lei.

Ioana Grama este una dintre cele urmărite femei din Românie. Are 466.000 de urmăritori pe Instagram, 96.000 pe Facebook şi 46.000 pe Youtube.

„Aşa îi explicam mamei la început. Am un cont de Instagram, unde mă urmăresc foarte mulţi oameni. Şi brandurile vin la mine să le promovez produsele şi în acest fel eu fac bani. Fac bani din product placement. Adică promovez produse. 

Reclamă

Eu pun poze şi oamenii văd produsele. De-a lungul timpului, mi-am fidelizat atât oamenii, cât şi brandurile. Am început să lucrez numai cu brandurile dragi mie şi produse pe care chiar le folosesc zilnic. 

Fac asta de 10 ani. Acum 10 ani scriam pe blog şi la câteva luni a apărut Instagram, pe care îl foloseam doar pentru editarea pozelor. Asta a fost principala mea sursă de venit până anul trecut, când mi-am înfiinţat propriul brand”, a spus Ioana Grama.

Gabriel Torje nu este singurul fotbalist cu care aceasta a avut o relaţie. Ioana Grama s-a iubit şi cu fostul jucător de la Universitatea Craiova, Danijel Subotic.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:08 LIVE VIDEOCoreea de Sud – România se dispută ACUM. „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, în AntenaPLAY 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă Vezi toate știrile
Citește și