Închide meniul
Foto

Ionuţ Radu, dezvăluiri despre iubita lui: „Luăm lucrurile pas cu pas!” Cum s-au cunoscut cei doi

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 9 martie 2023, 21:21

Ionuţ Radu, dezvăluiri despre iubita lui: „Luăm lucrurile pas cu pas!” Cum s-au cunoscut cei doi

Ionuţ Radu, dezvăluiri despre iubita lui

Ionuţ Radu şi Francesca Cuccuru/ Instagram Francesca Cuccuru

Ionuţ Radu a făcut dezvăluiri despre iubita lui, în ultimul interviu pe care l-a acordat în presa din Italia. Portarul lui Auxerre este într-o relaţie cu Francesca Cuccuru, o studentă de 20 de ani din Italia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ionuţ Radu s-a transferat la Auxerre, în pauza competiţională din iarnă. Goalkeeper-ul de 25 de ani a devenit imediat titular la formaţia din Ligue 1, care se luptă pentru evitarea retrogradării.

Ionuţ Radu, dezvăluiri despre iubita lui: „Luăm lucrurile pas cu pas!”

Ionuţ Radu a vorbit pe larg despre partenera lui, Francesa Cuccuru. Portarul român a mărturisit că a cunoscut-o pe tânăra italiancă pe reţelele sociale, în urmă cu şapte luni, pe vremea când încă evolua în Serie A.

Radu a dezvăluit totodată că s-a mutat imediat cu iubita lui, la scurt timp după ce au devenit oficial un cuplu. Totodată, portarul naţionalei României a mai dezvăluit că tânăra studentă este şi cea care se ocupă de alimentaţia lui, gătindu-i paste. (Vezi fotografii cu cei doi în galeria foto de la finalul articolului).

„Îmi place câte puțin din tot, dar aici la Auxerre am un bucătar foarte bun: iubita mea, Francesca. Îmi pregătește linguine cu roșii cherry și busuioc, culorile steagului italian.

Reclamă

Suntem împreună de șapte luni. Ne-am cunoscut pe rețelele sociale și ne-am mutat imediat împreună. Ea are 20 de ani, vine din Sassari și este studentă. Luăm lucrurile pas cu pas”, a dezvăluit Ionuţ Radu, pentru gazzetta.it.

Motivul pentru care Ionuţ Radu a ales să plece din Serie A

Ionuţ Radu a dezvăluit motivul pentru care a ales să plece din Serie A, în pauza de iarnă din acest sezon. Portarul român a explicat că are nevoie de cât mai multe minute de joc, iar la ultima formaţie din Italia, Cremonese, nu era sigur de postul de titular. De asemenea, Radu a vorbit şi despre experienţa de la Inter, şi a mărturisit care sunt jucătorii cu care încă ţine legătura de la trupa lui Simone Inzaghi.

Experiența la Cremona a fost prea scurtă. Carnesecchi are viitor și îi doresc noroc, nu pot să am nimic cu el, dar eu am nevoie să joc. La 25 de ani, trebuie să înțeleg unde pot să ajung.

Reclamă 4 / 0/3

Am curaj, nu mi-am pierdut încrederea niciodată, însă, fără îndoială, îmi face bine să simt un pic de entuziasm în jurul meu. Eroarea de la Bologna este un capitol închis, s-a vorbit atât de mult, doar că eu cred că un titlu nu se pierde pentru o greșeală dintr-o singură partidă. Ceea ce e frumos la un portar stă în capacitatea de a-ți asuma riscuri. Și eu am curajul s-o fac.

Mai am doi ani de contract cu Inter și inima mea va rămâne nerazzurra. Am ajuns la 15 ani acolo și sunt legat sufletește. La sfârșitul acestui an o să fac cerere pentru a obține cetățenia italiană. Mă simt legat de Italia și țin legătura cu unii dintre foștii mei colegi, cel mai mult cu Calhanoglu și Dumfries”, a declarat Ionuţ Radu, pentru gazzetta.it.

Recomandări
  • Ionuţ Radu, dezvăluiri despre iubita lui

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și