Închide meniul
Foto

Iubita fiului lui Ion Ţiriac, cu 14 ani mai tânără, mesaj emoţionant pentru partenerul său. Răspunsul nu a întârziat să vină

Valentin Pîrcălabu Publicat: 22 septembrie 2023, 17:19

Reclamă
Iubita fiului lui Ion Ţiriac, cu 14 ani mai tânără, mesaj emoţionant pentru partenerul său. Răspunsul nu a întârziat să vină

Iubita fiului lui Ion Ţiriac, cu 14 ani mai tânără, mesaj emoţionant pentru partenerul său

Iubita fiului lui Ion Ţiriac, cu 14 ani mai tânără, a transmis un mesaj emoţionant pentru partenerul său. Sorana Cîrstea l-a felicitat pe Ion Ion Ţiriac cu ocazia zilei sale de naştere. Fiul cel mare al lui Ion Ţiriac împlineşte 47 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sorana Cîrstea (33 de ani) a avut un mesaj emoţionant pentru fiul lui Ion Ţiriac, în ziua în care acesta a împlinit 47 de ani. În vârstă de 33 de ani, Sorana Cîrstea şi fiul lui Ion Ţiriac au o relaţie de mai multă vreme, însă nu au recunoscut niciodată oficial. (VEZI IMAGINI INCENDIARE CU IUBITA FIULUI LUI ION ŢIRIAC)

Iubita fiului lui Ion Ţiriac, cu 14 ani mai tânără, mesaj emoţionant pentru partenerul său. Răspunsul nu a întârziat să vină

„La mulți ani! Îți mulțumesc pentru că-mi oferi umerii tăi, pe care să mă ridic pentru a-mi atinge visurile!”, i-a scris Sorana Cîrstea pe reţelele de socializare. Răspunsul iubitului său nu a întârziat să apară.

„Urări speciale de la cea mai specială persoană…”, a fost răspunsul lui Ion Ion Ţiriac.

Fiul lui Ion Ţiriac, dezvăluiri tulburătoare despre sacrificiile făcute de Sorana Cîrstea

Fiul lui Ion Ţiriac a făcut dezvăluiri tulburătoare despre sacrificiile făcute Sorana Cîrstea, la scurt timp după ce aceasta s-a calificat în sferturile de finală la US Open 2023. Ion Ion Ţiriac şi Sorana Cîrstea trăiesc o frumoasă poveste de dragoste.

Reclamă

„28 de ani de antrenamente, peste 25 de accidentări serioase. N-a avut Crăciun, zile de naștere sau Revelion. A călătorit peste 1.000.000 de kilometri. O viață presărată cu lacrimi, dureri, îndoieli, înfrângeri grele! Și vine un moment în călătoria ei când acest zâmbet din suflet face ca totul să merite. Ceea ce ai reușit este întârziat și pe deplin meritat!”,a fost mesajul postat de Ion Ion Ţiriac.

Sorana Cîrstea şi-a prelungit vacanţa şi s-a retras de la un turneu

Sorana Cîrstea şi-a prelungit vacanţa şi s-a retras de la turneu, cel de la Guangzhou. Aceasta şi-a anunţat programul şi a dezvăluit că va reveni pe teren odată cu începerea turneului de la Ningbo, din China.

După sfertul bifat la ediţia din acest an de la US Open 2023, Sorana Cîrstea şi-a luat o scurtă vacanţă. Aceasta ar fi trebuit să fie prezentă la turneul de la Guangzhou, turneu care a început pe 16 septembrie, însă s-a răzgânit şi va juca la Ningbo.

Reclamă 4 / 0/3

Primul va fi cel de 250 de puncte WTA de la Ningbo, acolo unde va fi una dintre favorite. Turneul se va desfăşura în perioada 25-30 septembrie, şi va avea la start jucătoare precum Petra Kvitova sau Elise Mertens.

Ulterior, Sorana Cîrstea va participa la turneul WTA 1000 de la Beijung, care se va desfăşura în perioada 30 septembrie – 8 octombrie. Ultimul turneu din China la care va participa românca va fi WTA 500 Zhengzhou (9-15 octombrie).

După cele trei turnee din China, Sorana Cîrstea va reveni în România şi va participa la turneul de la Cluj Napoca, Transylvania Open, turneu care se va desfăşura în perioada 16-22 octombrie.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” Vezi toate știrile
Citește și