Închide meniul
Foto

Iubita lui Dennis Man este de o frumuseţe ieşită din comun. Cei doi au o relaţie de 7 ani, iar fata se ocupă şi de afacerile fotbalistului

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 28 martie 2023, 18:35

Iubita lui Dennis Man este de o frumuseţe ieşită din comun. Cei doi au o relaţie de 7 ani, iar fata se ocupă şi de afacerile fotbalistului

Iubita lui Dennis Man este de o frumuseţe răpitoare

Colaj Facebook

Iubita lui Dennis Man este de o frumuseţe ieşită din comun. Cei doi au o relaţie de 7 ani. Alexandra Ionela Grigoriță este o fostă Miss Arad.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dennis Man a marcat primul gol al România în preliminariile pentru EURO 2024. Man a deschis scorul în partida cu Andorra, câştigată de tricolori cu 2-0, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. Man se mândreşte nu doar cu performanţele sportive, ci şi cu iubita sa, Alexandra Ionela Grigoriță.

Dennis Man şi Alexandra Ionela Grigoriță au o relaţie de 7 an. Alexandra, o fostă Miss Arad, este de o frumuseţe ieşită din comun. (VEZI IMAGINI DE SENZAŢIE ÎN GALERIA FOTO)

Iubita lui Dennis Man este de o frumuseţe ieşită din comun

Pe lângă faptul că îi oferă lui Dennis Man liniştea necesară pentru a performa în fotbal, Alexandra este implicată şi în afaceri. Alături de Dennis Man, Alexandra conduce bussiness-ul pe care fotbalistul l-a deschis în domeniul vestimentar.

Dennis Man joacă la Parma, formaţie ce activează în Serie B, competiţie ce este transmisă exclusiv în AntenaPLAY. Despre Dennis Man a avut cuvinte de laudă şi Giovanni Beclai, cel care a intermediat transferul la Parma.

Reclamă

Pe Man îl văd cu capul pe umeri, un băiat a cărui prietenă are afaceri, ceva cu haine am înțeles. Tatăl lui stă lângă el și toți banii lui sunt bine gestionați”, spunea Giovanni Becali la digisport.ro.

Ioan Becali, despre situaţia lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă. Parma – Palermo e LIVE exclusiv în AntenaPLAY, sâmbătă, de la 15:00

Ioan Becali a vorbit despre situaţia lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă, înainte de finalul de sezon care îi poate aduce Parmei promovarea în Serie A. Meciurile din Serie B sunt LIVE exclusiv în AntenaPLAY.

Pentru a prinde transferuri importante, cei doi români au nevoie de promovare. După primele 30 de etape, Parma e pe locul 9, la un punct de Palermo, ocupanta poziţiei a opta, ultima de play-off. Parma – Palermo e LIVE exclusiv în AntenaPLAY, sâmbătă, de la ora 15:00.

Reclamă 4 / 0/3

„Man a marcat cu Andorra, vine după niște accidentări, Mihăilă la fel. Îi aștept să facă un final de sezon bun. Și Parma poate intra în play-off-ul ăla de promovare. Ar fi frumos să avem două echipe în lupta pentru Serie A”, a spus Becali, la plecarea de pe Henri Coandă.

Dennis Man a ajuns să valoreze doar 4 milioane de euro, față de 11 milioane de euro cât avea cotă cu doi ani în urmă. Valentin Mihăilă e cotat la 3.5 milioane de euro, față de 8.5 milioane cât valora, în 2021.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
Vezi toate știrile
Citește și