Închide meniul
Foto

Iubita lui Joao Felix, apariţie răvăşitoare! Cât de frumoasă e Margarida Corceiro, tânăra acuzată că l-ar fi înşelat pe starul lui Chelsea

Reclamă

Publicat: 28 aprilie 2023, 21:25

Iubita lui Joao Felix, apariţie răvăşitoare! Cât de frumoasă e Margarida Corceiro, tânăra acuzată că l-ar fi înşelat pe starul lui Chelsea

Iubita lui Joao Felix, Margarida Corceiro, a avut o apariţie răvăşitoare

Joao Felix, alături de iubita lui / Instagram

Iubita lui Joao Felix a avut o apariţie răvăşitoare în lenjerie intimă. Margarida Corceiro a făcut o şedinţă foto spectaculoasă, iar imaginile postate pe reţelele sociale de tânăra de 20 de ani s-au viralizat imediat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Margarida Corceiro este model şi actriţă şi are nu mai puţin de 1.5 milioane de urmăritori pe contul ei de Instagram. Portugheza este de o frumuseţe ieşită din comun, după cum se poate observa în GALERIA FOTO de mai jos.

Iubita lui Joao Felix, Margarida Corceiro, a avut o apariţie răvăşitoare

Fanii au reacţionat imediat după ce au văzut fotografiile Margaridei şi au avut comentarii spectaculoase. „Mamma Mia„, „Felix este atât de norocos, ce nebunie!„, au fost doar câteva dintre sutele de mesaje primite.

Cea care este poreclită „Magui” se iubeşte din Joao Felix din 2019. Cei doi s-au cunoscut online şi de atunci trăiesc o poveste de dragoste. La scurt timp după ce relaţia a devenit oficială, Corceiro l-a urmat pe atacantul din naţionala Portugaliei la Madrid. Atletico a plătit atunci o sumă uriaşă în conturile celor de la Benfica, 127 de milioane de euro.

Margarida Corceiro l-a urmat pe Joao şi la Chelsea, acolo unde fotbalistul de 23 de ani a fost împrumutat în luna ianuarie. Felix a avut un debut cu coşmar şi a primit cartonaş roşu. În cele 12 meciuri disputate în Premier League are 2 goluri.

Reclamă

În trecut au apărut zvonuri că Joao Felix a fost înşelat de iubita lui cu fundaşul lui Tottenham, Pedro Porro. Aceştia au fost văzuţi îmbrăţişându-se într-un club. Mai mult, au apărut imagini, de după un meci, în care Porro îi oferă tricoul de joc. Ambii au negat că între ei ar fi mai mult decât o relaţie de prietenie.

Situația care se petrece este neplăcută. Am o relație specială cu ea și nimeni nu înșeală pe nimeni. Imaginea mea nu va fi pătată așa ușor, cu atât mai puțin de lucruri de genul acesta.

Sunt liber să fac ce vreau. Încetați să mai distribuiți imagini cu noi, pentru că nu asta este realitatea„, spunea Pedro Porro.

Reclamă 4 / 0/3

Joao Felix, împrumutat de Chelsea de la Atletico Madrid

Clubul Chelsea Londra l-a împrumutat de la Atletico Madrid pe atacantul portughez Joao Felix. Înţelegerea este valabilă până la finalul acestui sezon.

Chelsea este una dintre cele mai mari echipe din lume şi sper să ajut echipa să îşi atingă obiectivele. Sunt foarte fericit că am venit aici şi încântat să joc pe Stamford Bridge”, a declarat atunci fotbalistul.

Potrivit Le Figaro, Chelsea a obţinut împrumutul lui Felix în schimbul sumei de 11 milioaane de euro şi va achita salariul jucătorului până la finalul sezonului. În contract nu există o opţiune de cumpărare.

Înainte de a pleca de la Atletico, Joao Felix şi-a prelungit contractul până în 2027.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
27
apr.
23:00
Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!”
27
apr.
22:51
Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor
27
apr.
22:43
Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu
27
apr.
22:42
Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!”
27
apr.
22:31
FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României
Vezi toate știrile
Citește și