Închide meniul
Foto

Iuliana Pepene va participa la America Express şi e îndrăgostită de motoare! „Am făcut enduro, de unde vii murdar și te spală cu furtunul”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 19 mai 2023, 13:53

Iuliana Pepene va participa la America Express şi e îndrăgostită de motoare! „Am făcut enduro, de unde vii murdar și te spală cu furtunul”

Iuliana Pepe va participa la America Express şi e îndrăgostită de motoare

Colaj cu Iuliana Pepene / AS.ro

Iuliana Pepene va participa la America Express şi este pregătită de experienţele pe care le va înfrunta pe Drumul Soarelui, alături de colega ei, Sonia Simionov.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prezentatoarea Observatorului de dimineaţă este o fană a sportului cu motor. În trecut, Iulia a practicat şi enduro, „de unde vii murdar și te spală cu furtunul”.

Iuliana Pepene va participa la America Express şi e îndrăgostită de motoare

„Mersul pe motocicletă este periculos, mai ales în traficul din București. Am făcut școala moto și este al naibii de greu. Poporul român este ușor misogin. Nu ți se de încredere, de la început: ”A venit blonduța asta să-și pună casca”. După, ți se dă încredere.

Nu știu de unde vine pasiunea mea pentru mașini, tata nu e pilot de raliu. Părinții mei au fost foarte îngrijorați. Mi-aș dori să fiu o mamă teribilistă și să-mi las copiii să facă toate nebuniile. Am făcut enduro. Sportul ăla, de unde vii murdar și te spală cu furtunul.

Aș vrea să fac tenis de câmp. Am fost la România Ungaria. Am stat 5 minute, ultima oară am fost la Inter Milano cu Bologna. Îmi place Rossi. Nu mă mai pasionează alte sporturi. Nu am treabă cu fotbalul, nu știu care pe unde joacă”, spunea Iuliana Pepene, în trecut, la AS.ro LIVE.

Reclamă

Cine sunt concurenţii care pleacă pe Drumul Soarelui, un nou sezon America Express la Antena 1

Concurenții, 9 perechi de vedete, sunt gata să pornească în doar câteva zile pe Drumul Soarelui, o nouă aventură la capătul lumii oferită de America Express.

Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

“Aventura America Express este o adevarată provocare, având în vedere diferența de formate: platoul de știri de la Observator, unde ne vedem în fiecare dimineață, și dinamica unui super reality-show. Sunt un om activ, nonconformist, cu simțul umorului, iubesc adrenalina, lucruri pe care oamenii le știu mai puțin despre mine și mă bucur că vom avea ocazia să ne cunoaștem și altfel.

Reclamă 4 / 0/3

Sunt foarte încântată să fac echipă cu Sonia, ne știm de mulți ani și sunt convinsă că experiența tuturor evenimentelor la care a luat parte o va ajuta și aici, are skill-uri potrivite pentru această competiție, este ambițioasă, inteligentă și are abilitatea de a interacționa cu oamenii. Ambiția nu ne lipsește niciuneia și cred cu tărie ca suntem o amenințare pentru celelalte echipe”, a spus Iuliana Pepene.

 

Recomandări

Iuliana Pepene va participa la America Express

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” Vezi toate știrile
Citește și