Închide meniul
Foto

Ivana Knoll a dat cărțile pe față! „Ai operații estetice?”. Ce a spus fosta Miss Croația

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 23 ianuarie 2023, 19:26

Ivana Knoll a dat cărțile pe față! „Ai operații estetice?”. Ce a spus fosta Miss Croația

Ivana Knoll a devenit celebră la Campionatul Mondial din Qatar

Ivana Knoll a devenit celebră la Campionatul Mondial din Qatar / Colaj Instagram

Ivana Knoll a dat cărțile pe față și a vorbit despre fizicul său de invidiat. Fosta Miss Croația continuă să facă furori cu aparițiile sale „incendiare” de pe rețelele sociale (VEZI GALERIA FOTO).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ivana a devenit celebră la Campionatul Mondial de fotbal din Qatar, desfășurat la finalul anului trecut.

Ivana Knoll a dat cărțile pe față! „Ai operații estetice?”. Ce a spus fosta Miss Croația

Superba brunetă a fost supranumită „cea mai frumoasă femeie de la Cupa Mondială”, în urma aparițiilor sale de pe stadion.

Ivana Knoll adoră să pozeze în ipostaze provocatoare, în care își prezintă formele voluptoase în haine sumare. Din acest motiv, fotografiile sale adună constant sute de mii de aprecieri, iar contul său de Instagram a ajuns să fie urmărit de 3.6 milioane de oameni.

Ivana a fost întrebată dacă a apelat la operații estetice, iar răspunsul său a venit imediat. Fotomodelul a explicat că fizicul său este 100% natural. Bruneta se menține în formă cu mult sport și cu o alimentație corespunzătoare.

Reclamă

„Mama mea a avut buze asemănătoare, voluminoase. Cât despre posterior, nu am operații, nu am implanturi. Doar genetic, atenție la alimentație și mult sport”, a spus Ivana Knoll, potrivit thesun.co.uk.

Ivana Knoll şi-a pus fanii pe jar cu imaginile făcute în Maldive

Ivana Knoll şi-a pus din nou fanii pe jar. „Cea mai frumoasă femeie de la Cupa Mondială” rămâne în centrul atenţiei şi după finalul turneului final. Modelul croat în vârstă de 30 de ani are apariţii răvăşitoare pe reţelele sociale.

Ivana a adunat trei milioane de urmăritori pe durata Campionatului Mondial 2022, competiţie în care favoriţii ei au ajuns până în semifinale. Croaţia a câştigat finala mică, astfel că jucătorii antrenaţi de Zlatko Dalic au plecat acasă cu medaliile de bronz.

Reclamă 4 / 0/3

Fosta Miss Croația a postat recent o fotografie făcută în Maldive, la piscină. Aceasta a devenit imediat virală! A adunat aproape 100.000 de aprecieri în mai puţin de două ore.

Te iubesc!„, „Eşti favorita mea„, „Spectaculoasă” şi „Eşti minunată” au fost numai câteva dintre sutele de comentarii primite de Ivana.

Ivana a făcut furori şi în tribunele stadioanelor. Aşa i-a înnebunit pe arabi cu apariţiile sale. Publicitatea din timpul Mondialului din Qatar a ajutat-o să prindă un loc de muncă în SUA, ca şi model.

Am reușit! Fără complicații, mi-am demonstrat extraordinarele abilități de model și influencer. De acum, pot lucra în SUA, pentru următorii 3 ani. Vreau să le mulțumesc tuturor celor care m-au ajutat în această călătorie. SUA, vin!”, s-a bucurat Ivana Knoll, după ce a primit viza.

Ivana Knoll le cere fanilor câte 26 de lei pe lună

Ivana Knoll a găsit o modalitate pentru a aduna o avere uriaşă. Modelul croat le cere fanilor câte 26 de lei pe lună. Anunţul a fost făcut pe contul de Instagram care a „explodat” pe durata Campionatului Mondial 2020 din Qatar. De la 580.000 de fani câţi avea la începutul turneului final, a ajuns la 3.6 milioane de urmăritori.

Reclamă

Considerată a fi „cea mai frumoasă femeie de la Campionatul Mondial„, Ivana tocmai şi-a anunţat fanii că va avea cont de Instagram pentru abonaţi. Cei care plătesc, lună de lună, vor vedea mai multe imagini cu ea şi vor avea acces la anumite filmări în direct. Asta a fost promisiunea Ivanei pentru cei care i-au cerut să fie chiar şi mai activă pe reţelele sociale.

Pentru cei mai mari fani ai mei am decis să vă arăt mai mult din viaţa mea privată şi să fiu mai mult alături de voi în fiecare zi. Va pot oferi mai mult conţinut şi vom face şi ‘live’-uri, de asemenea„, a transmis Ivana Knoll pe reţelele sociale.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 22:00 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Aris – Olympiacos s-a încheiat 1-1 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 1-2. David Miculescu a dat lovitura! Florinel Coman, schimbat după ce a deschis scorul 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni Vezi toate știrile
Citește și