Închide meniul
Foto

Ivana Knoll a fost jefuită imediat după ce a aterizat la Paris: „Nu ştiu cu ce mă voi mai îmbrăca!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 4 martie 2023, 10:11

Ivana Knoll a fost jefuită imediat după ce a aterizat la Paris: „Nu ştiu cu ce mă voi mai îmbrăca!”

Ivana Knoll a fost jefuită imediat după ce a aterizat la Paris

Ivana Knoll a avut probleme la revenirea în Franţa / Colaj Instagram

Ivana Knoll a dezvăluit că a fost jefuită imediat după ce a aterizat la Paris. Cea mai frumoasă femeie de la Cupa Mondială le-a transmis fanilor prin ce a trecut. A fost un „coşmar” cu repetiţie pentru fosta Miss Croaţia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ivana s-a stabilit în Statele Unite după ce a făcut senzaţie la meciurile Mondialului din Qatar. Zilele trecute a revenit în Europa şi a fost surprinsă pe străzile din Londra, în timp ce făcea mai multe poze provocatoare. Capitala Franţei era acum noua destinaţie a fotomodelului în vârstă de 30 de ani.

Ivana Knoll a fost jefuită imediat după ce a aterizat la Paris

Croata care este de o frumuseţe ieşită din comun (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS) nu a avut primirea pe care şi-o dorea în „oraşul iubirii”. A fost prădată de hoţi la scurt timp după ce a ajuns în Paris. A făcut o poză cu singura valiză rămasă.

Tocmai am aterizat și deja mi-au furat bagajul mic. Întotdeauna sunt foarte bine primită de hoții din Paris. Dată trecută, mi-au furat geanta și portofelul”, a scris Ivana pe reţelele sociale.

Cea mai frumoasă femeie de la Cupa Mondială a venit apoi cu lămuriri. „Bună ziua de la Paris. Vă anunț că sunt bine. Mi-au luat toate rochiile, nu știu ce voi purta în seara asta„, a spus croata, citată de thesun.co.uk.

Reclamă
Ivana Knoll
Ce mai frumoasă femeie de la Cupa Mondială, jefuită în Paris

Cu 3.5 milioane de urmăritori pe contul ei de Instagram, Ivana Knoll a găsit imediat soluţii. S-a dus direct în club şi a uitat de valiza furată.

Ivana Knoll: „Mă ocup cu dansul din buric și cu cel la bară!”

Ivana Knoll, femeia care a făcut senzaţie la Campionatul Mondial din Qatar, a dezvăluit marele său secret şi a spus cu ce se ocupă. Aceasta a spus că practică dansul din buric şi dansul la bară.

Knoll a vorbit şi despre planurile pe care le are, într-un interviu acordat presei britanice. Fosta Miss Croaţia a spus că ar vrea să practice ceva ce are legătură cu sportul.

Reclamă 4 / 0/3

Mă ocup cu dansul din buric și cu dansul la bară. Nu vreau să dezvălui planul meu în viață, pentru că am învățat că oamenii pot fi foarte negativi și pot să te facă să crezi că e unul greșit.

Cu siguranță, în viitor aș vrea să fac ceva care are legătură cu sportul, pentru că îmi place„, a spus Ivana Knoll, conform celor de la dailystar.co.uk.

Ivana Knoll le cere fanilor câte 26 de lei pe lună

Ivana Knoll a găsit o modalitate pentru a aduna o avere uriaşă. Modelul croat în vârstă de 30 de ani le cere fanilor câte 26 de lei pe lună. Anunţul a fost făcut pe contul de Instagram care a „explodat” pe durata Campionatului Mondial 2020 din Qatar. De la 580.000 de fani câţi avea la începutul turneului final, a ajuns să depăşească 3 milioane de urmăritori.

Considerată a fi „cea mai frumoasă femeie de la Campionatul Mondial„, Ivana tocmai şi-a anunţat fanii că va avea cont de Instagram pentru abonaţi. Cei care plătesc, lună de lună, vor vedea mai multe imagini cu ea şi vor avea acces la anumite filmări în direct. Asta a fost promisiunea Ivanei pentru cei care i-au cerut să fie chiar şi mai activă pe reţelele sociale.

Pentru cei mai mari fani ai mei am decis să vă arăt mai mult din viaţa mea privată şi să fiu mai mult alături de voi în fiecare zi. Va pot oferi mai mult conţinut şi vom face şi ‘live’-uri, de asemenea„, a transmis Ivana Knoll pe reţelele sociale.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” Vezi toate știrile
Citește și