Închide meniul
Foto

Ivana Knoll, apariţie fabuloasă lângă un star mondial. Tânăra de 30 de ani face „ravagii” în Miami

Reclamă

Publicat: 5 februarie 2023, 18:42

Ivana Knoll a avut o apariţie fabuloasă lângă un star mondial. Aflată în Miami, „cea mai frumoasă femeie” de la Campionatul Mondial din Qatar s-a distrat alături de celebrul rapper Drake.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ivana Knoll a devenit celebră în toată lumea, după apariţiile fabuloase de la Campionatul Mondial de fotbal din Qatar. Tânăra din Croaţia profită la maximum de popularitatea ei şi s-a mutat în Miami.

Ivana Knoll, apariţie fabuloasă lângă un star mondial

Acolo, Ivana Knoll se bucură din plin de soare, dar şi de petreceri, unde are ocazia să se întâlnească cu diferite staruri. Ivan Knoll a dat nas în nas cu celebrul Drake şi a spus imaginea pe reţelele de socializare.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll)

Ivana continuă să posteze poze provocatoare şi din afara stadioanelor (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS). O fotografie a ieşit în evidenţă şi este prima la care primeşte peste 500.000 de aprecieri după încheierea CM 2022.

Reclamă

Ivana Knoll s-a dus în Maldive şi nu s-a ferit să posteze o imagine pe plaja, în care apare fără sutien. „Ce se întâmplă, băieţi?”, a fost mesajul care a însoţit fotografia. S-au adunat mii de comentarii.

Ivana Knoll a pozat topless şi a aprins imaginaţia fanilor

Ivana Knoll a pozat „topless” şi a aprins imaginaţia celor 3.6 milioane de urmăritori pe care îi are pe contul ei de Instagram. Desemnată „cea mai frumoasă femeie de la Cupa Mondială”, croata în vârstă de 30 de ani face show pe reţelele sociale.

Ivana continuă să posteze poze provocatoare şi din afara stadioanelor (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS). O fotografie a ieşit în evidenţă şi este prima la care primeşte peste 500.000 de aprecieri după încheierea CM 2022.

Reclamă 4 / 0/3

Ivana Knoll s-a dus în Maldive şi nu s-a ferit să posteze o imagine pe plaja, în care apare fără sutien. „Ce se întâmplă, băieţi?”, a fost mesajul care a însoţit fotografia. S-au adunat mii de comentarii.

Ivana Knoll le cere fanilor câte 26 de lei pe lună

Ivana Knoll a găsit o modalitate pentru a aduna o avere uriaşă. Modelul croat le cere fanilor câte 26 de lei pe lună. Anunţul a fost făcut pe contul de Instagram care a „explodat” pe durata Campionatului Mondial 2020 din Qatar. De la 580.000 de fani, câţi avea la începutul turneului final, a ajuns la 3.6 milioane de urmăritori.

Ivana şi-a anunţat fanii că va avea cont de Instagram pentru abonaţi. Cei care plătesc, lună de lună, vor vedea mai multe imagini cu ea şi vor avea acces la anumite filmări în direct. Asta a fost promisiunea Ivanei pentru cei care i-au cerut să fie chiar şi mai activă pe reţelele sociale.

Pentru cei mai mari fani ai mei am decis să vă arăt mai mult din viaţa mea privată şi să fiu mai mult alături de voi în fiecare zi. Va pot oferi mai mult conţinut şi vom face şi ‘live’-uri, de asemenea„, a transmis Ivana Knoll pe reţelele sociale.

Ivana Knoll este de o frumuseţe ieşită din comun şi postează zeci de poze în costum de baie. Chiar a făcut furori pe una dintre piesele lui Tzancă Uraganu, cel mai în vogă manelist din țara noastră.

Ține ochii închiși să te sărut pe furiș”, este unul dintre versurile din piesa pe care Ivana Knoll a făcut gimnastica de dimineață.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 Vezi toate știrile
Citește și