Închide meniul
Foto

Ivana Knoll, apariţie răvăşitoare pe străzile din Miami. Detaliul observat de fani care a stârnit zâmbete

De Iulian Focșăneanu
Publicat: 1 februarie 2023, 11:24
Actualizat: 27 februarie 2023, 20:36

Ivana Knoll a avut o apariţie răvăşitoare pe străzile din Miami. „Cea mai frumoasă femeie de la Cupa Mondială” s-a mutat în Statele Unite şi continuă să îşi încânte milioanele de fani de pe reţelele sociale.

Reclamă
Ivana Knoll are 3.6 milioane de fani pe reţelele sociale

Ivana Knoll, apariţie fabuloasă lângă un star mondial

Ivana Knoll face senzaţie pe reţelele de socializare / Instagram

Fosta Miss Croația, în vârstă de 30 de ani, a făcut senzaţie la Mondialul din Qatar. Imaginile ei s-au viralizat, astfel că Ivana a fost asaltată cu oferte. Publicitatea pe care şi-a făcut-o la turneul final a ajutat-o enorm, astfel că acum a ajuns să trăiască „visul american”. A obţinut un loc de muncă în SUA, ca şi model.

Reclamă

Ivana Knoll a avut o apariţie răvăşitoare pe străzile din Miami

Ultimele două fotografii postate de Ivana Knoll au adunat, în numai 12 ore, 300.000 de aprecieri. Tânăra a îmbrăcat o ţinută provocatoare şi a defilat pe străzile din Florida.

Reclamă
View this post on Instagram


A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll)

Fanii Ivanei s-au amuzat copios când au observat un detaliu, la una dintre imagini. Un puşti aflat pe bicicletă era „cucerit” de frumuseţea celei mai înfocate fane ale naţionalei de fotbal a Croaţiei.

Băiatul de pe bicicletă tăieşte cea mai frumoasă perioadă a vieţii. Şi pentru mine ar fi fost la fel„, „Ce zâmbet are cel care e pe bicicletă„, „M-am uitat la tine exact la fel ca biciclistul„, „Ce femeie frumoasă!„, sunt doar câteva dintre comentariile primite de Ivana pe contul de Instagram.

Cea mai frumoasă femeie de la Cupa Mondială” a făcut mai multe şedinţe foto şi pe plajă (VEZI GALERIA FOTO). Fiecare postare a atras sute de mii de aprecieri.

Ivana a primit viză pentru SUA timp de trei ani. În timpul liber este nelipsită de la meciurile din NBA şi NFL.

Am reușit! Fără complicații, mi-am demonstrat extraordinarele abilități de model și influencer. De acum, pot lucra în SUA, pentru următorii 3 ani. Vreau să le mulțumesc tuturor celor care m-au ajutat în această călătorie. SUA, vin!”, a scris Ivana Knoll imediat după ce a primit viza.

Ivana Knoll le cere fanilor câte 26 de lei pe lună

Ivana Knoll a găsit o modalitate pentru a aduna o avere uriaşă. Modelul croat le cere fanilor câte 26 de lei pe lună. Anunţul a fost făcut pe contul de Instagram care a „explodat” pe durata Campionatului Mondial 2020 din Qatar. De la 580.000 de fani, câţi avea la începutul turneului final, a ajuns la 3.6 milioane de urmăritori.

Ivana şi-a anunţat fanii că va avea cont de Instagram pentru abonaţi. Cei care plătesc, lună de lună, vor vedea mai multe imagini cu ea şi vor avea acces la anumite filmări în direct. Asta a fost promisiunea Ivanei pentru cei care i-au cerut să fie chiar şi mai activă pe reţelele sociale.

Pentru cei mai mari fani ai mei am decis să vă arăt mai mult din viaţa mea privată şi să fiu mai mult alături de voi în fiecare zi. Va pot oferi mai mult conţinut şi vom face şi ‘live’-uri, de asemenea„, a transmis Ivana Knoll pe reţelele sociale.

Ivana Knoll este de o frumuseţe ieşită din comun şi postează zeci de poze în costum de baie. Chiar a făcut furori pe una dintre piesele lui Tzancă Uraganu, cel mai în vogă manelist din țara noastră.

Ține ochii închiși să te sărut pe furiș”, este unul dintre versurile din piesa pe care Ivana Knoll a făcut gimnastica de dimineață.

Reclamă
Citește și:
facebook whatsapp LinkedIn twitter email
Închide căutarea