Închide meniul
Foto

Ivana Knoll, asaltată de bărbaţi: „Eşti dulce ca un desert!” Întrebarea care i-a pus pe jar pe fani

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 16 martie 2023, 15:44

Ivana Knoll, asaltată de bărbaţi: „Eşti dulce ca un desert!” Întrebarea care i-a pus pe jar pe fani

Ivana Knoll, apariţie incendiară

Colaj Instagram

Ivana Knoll a avut o nouă apariţie de senzaţie pe reţelele de socializare. Femeia care a făcut senzaţie la Campionatul Mondial din Qatar şi-a extaziat fanii cu ultima postare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ivana Knoll s-a pozat în costum de baie, pe marginea unei piscine, în timp ce savurează fructe. „Care sunt fructele voastre favorite?„, şi-a întrebat Ivana fanii pe reţelele de socializare. Aceştia au reacţionat imediat şi au copleşit-o cu mesaje de apreciere.

Ivana Knoll, asaltată de bărbaţi: „Eşti dulce ca un desert!”

Eşti dulce ca un desert„, a reacţionat un fan. Iar comentariile au curs în valuri pentru croata care a încins atmosfera la Mondialul din Qatar.

Ivana Knoll le-a sucit mințile bărbaților în ultimul pictorial! Fosta Miss Croația a apărut topless

Ivana Knoll le-a sucit mințile bărbaților în ultimul pictorial apărut în mediul online. Fosta Miss Croația, care a devenit celebră la Campionatul Mondial din Qatar, a făcut din nou furori pe rețelele sociale. Fotomodelul în vârstă de 30 de ani a postat un videoclip „incendiar” de pe o plajă însorită din Miami, cu care și-a „fermecat” urmăritorii.

Ivana Knoll continuă să adună sute de mii de aprecieri pe contul de Instagram, unde are 3.5 milioane de urmăritori. Superba croată (VEZI GALERIA FOTO) a apărut într-un pictorial sexy, pe o plajă din Statele Unite, iar imaginile postate în mediul online au atras un „val” uriaș de like-uri și comentarii din partea bărbaților din întreaga lume.

Reclamă

„Am nevoie de palmieri și 90 de grade”, a fost mesajul Ivanei Knoll, din paradisul din Miami. Bruneta poreclită „cea mai frumoasă femeie de la Cupa Mondială” a apărut topless în videoclipul respectiv, cu mâinile pe formele sale voluptoase.

„Super sexy!”, „Ești extrem de frumoasă”, „Zeiță”, „Ești cea mai frumoasă femeie din lume”, sunt doar câteva dintre comentariile primite de Ivana Knoll, pe Instagram.

Ivana Knoll a fost asaltată cu oferte pentru a-şi face cont pe OnlyFans

Ivana Knoll a fost asaltată cu oferte pentru a-şi face cont pe OnlyFans. Fosta Miss Croaţia, desemnată „cea mai frumoasă femeie de la Cupa Mondială”, a ţinut să pună capăt tuturor zvonurilor apărute în ultima perioadă.

Reclamă 4 / 0/3

Fotomodelul a adunat 3 milioane de urmăritori, pe reţelele sociale, pe durata turneului final din Qatar. S-a mutat în Statele Unite şi postează, aproape zilnic, imagini senzuale de la piscină sau de pe plajă,

Ivana a recunoscut că, în timpul CM 2022, primea în fiecare zi câte 10 telefoane şi 20 de mail-uri de la diferite agenţii. Acestea încercau să o convingă să li se alăture şi să accepte să îşi facă cont pe platforma destinată adulţilor.

Croata a ţinut să asigure că, indiferent câţi bani ar putea câştiga, nu va lua niciodată o astfel de decizie. „(Îţi vei face cont pe OnlyFans?) Nu știu de ce nu pot accepta că nu vreau să deschid unul! Nu judec, pur și simplu nu sunt genul acesta de persoană. Nu este pentru mine! Am încercat să explic că nu este vorba întotdeauna despre bani, ci îmi pasă de reputația mea.

De obicei nu accept tot ce îmi oferă ei, pentru că vreau să lucrez cu branduri care îmi plac, și nu cu toate. Îmi place să prezint ceea ce îmi place cu adevărat, nu doar ceea ce sunt plătită să promovez. Dacă nu fumez, nu pot promova țigările!”, a spus Ivana Knoll într-un interviu pentru tmz.com.

Publicitatea pe care a avut-o în timpul Mondialului din Qatar a ajutat-o să îşi găsească un loc de muncă în SUA, ca şi model. Frumoasa suporteră a Croaţiei adună sume răsunătoare. Potrivit surprisesports.com, Knoll are deja o avere uriaşă, estimată la 1.5 milioane de dolari.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:00 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 14:43 Daniel Niculae, criticat dur după ce a spus că Şumudică e o variantă foarte bună pentru Rapid: „Lipsă de respect pentru Lobonţ” 14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” Vezi toate știrile
Citește și