Închide meniul
Foto

Ivana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 15 iunie 2024, 13:59

Reclamă
Ivana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!”

Ivana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor

Colaj Profimedia

Ivana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor în tribunele de la EURO 2024. Ivana va apărea prima dată în tribunele de la EURO la meciul dintre Spania şi Croaţia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ivana Knoll i-a anunţat pe fanii săi să se pregătească. Modelul a promis că va apărea „mai sexy ca niciodată”. (VEZI IMAGINI FIERBINŢI ÎN GALERIA FOTO CU IVANA KNOLL)

Ivana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor

Am pregătit niște ținute puțin diferite, mai sexy ca niciodată. Iubesc moda și îmi place să arăt la modă când merg la meciuri. Va fi distractiv și abia aștept ca toată lumea să mă vadă. Bineînțeles că vreau ca Croația să câștige, dar susțin și Germania pentru că m-am născut și am crescut aici. Cred că Franța este una dintre cele mai bune echipe, îmi pare rău să spun asta pentru că am pierdut în fața lor, dar au o echipă incredibilă. Anglia are și ea o șansă mare.

Qatar a fost o experiență nebună pentru mine, nu m-am gândit niciodată că s-ar putea întâmpla așa ceva. Când lucrurile s-au calmat și mi-am dat seama ce s-a întâmplat cu adevărat, a fost ceva ce nu voi uita niciodată„, a spus Ivan Knoll într-un interviu acordat celor de la Corriere dello Sport.

Ivana Knoll a cedat şi a dezvăluit câţi ani are cu adevărat

Ivana Knoll a cedat şi a dezvăluit câţi ani are, de fapt. Deşi în spaţiul public a apărut că ar avea vârsta de 31 de ani, realitatea e cu totul alta. Astfel, modelul croat care a făcut senzaţie la Campionatul Mondial din Qatar a dezvăluit care este vârsta sa reală. (VEZI IMAGINI FIERBINŢI ÎN GALERIA FOTO CU IVANA KNOLL)

Reclamă
Reclamă 4

„Toată lumea pe internet scrie că am 31 de ani. Nu este adevărat, am 26. Nu înțeleg de unde a pornit această greșeală”, a spus Ivana Knoll, care a făcut referire şi la cea mai indecentă propunere pe care a primit-o.

Mulți au încercat să mă convingă. Dar nu e pentru mine, nu așa am fost crescută și educată. La un moment dat am primit o invitație la New York, negocieri pentru un contract. M-am enervat când am aflat că era vorba de OnlyFans„, a mai spus Ivana Knoll pentru Bild.

Ivana Knoll, asaltată cu oferte pentru a-şi face cont pe OnlyFans

Ivana a recunoscut că, în timpul CM 2022, primea în fiecare zi câte 10 telefoane şi 20 de mail-uri de la diferite agenţii. Acestea încercau să o convingă să li se alăture şi să accepte să îşi facă cont pe platforma destinată adulţilor.

Reclamă

Croata a ţinut să asigure că, indiferent câţi bani ar putea câştiga, nu va lua niciodată o astfel de decizie.

„(Îţi vei face cont pe OnlyFans?) Nu știu de ce nu pot accepta că nu vreau să deschid unul! Nu judec, pur și simplu nu sunt genul acesta de persoană. Nu este pentru mine! Am încercat să explic că nu este vorba întotdeauna despre bani, ci îmi pasă de reputația mea.

De obicei nu accept tot ce îmi oferă ei, pentru că vreau să lucrez cu branduri care îmi plac, și nu cu toate. Îmi place să prezint ceea ce îmi place cu adevărat, nu doar ceea ce sunt plătită să promovez. Dacă nu fumez, nu pot promova țigările!„, a spus Ivana Knoll într-un interviu pentru tmz.com.

Pe ce poziţie se va clasa România în Grupa E de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
15:29

Cine este Virtus, adversara FCSB-ului din primul tur preliminar din Champions League

15:12

VIDEODenis Drăguş a început să plângă în timpul unui interviu, după România – Ucraina 3-0. Ce i-a arătat pe telefon un jurnalist turc

15:08

Programul complet al Marelui Premiu de la Barcelona! Cursa e duminică, în direct pe Antena 1 şi LIVE STREAM în AntenaPLAY (16:00)

14:55

BREAKING NEWSFCSB – Virtus, în primul tur preliminar din Champions League! Tragere la sorţi facilă pentru campionii României

14:05

„I-am făcut o ofertă de 1,4 miliarde de euro!” Lionel Messi, tentat cu cel mai mare salariu din istorie

14:05

Decizia luată de selecţionerul Belgiei, după înfrângerea şoc cu Slovacia! Doar 12 jucători s-au antrenat

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 FotoIubita lui Jude Bellingham a făcut senzaţie în lenjerie intimă: „Bună dimineaţa din acest oraş romantic!”
Citește și