Închide meniul
Foto

Ivana Knoll nu are limite. Ultima imagine postată a aprins imaginaţia milioanelor de fani

Valentin Pîrcălabu Publicat: 16 aprilie 2023, 11:46

Reclamă
Ivana Knoll nu are limite. Ultima imagine postată a aprins imaginaţia milioanelor de fani

Ivana Knoll le cere fanilor de pe Instagram câte 26 de lei pe lună

Ivana Knoll a făcut senzaţie la Cupa Mondială 2022/ Instagram

Ivana Knoll nu are limite atunci când vine vorba să posteze imagini hot pe reţelele de socializare. Ultima imagine i-a pus pe jar pe fani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ivana Knoll, cea mai frumoasă femeie de la Campionatul Mondial din Qatar, continuă să facă senzaţie pe reţelele de socializare.

Ivana Knoll nu are limite. Ultima imagine postată a aprins imaginaţia milioanelor de fani

Frumoasa tânără din Croaţia a pozat, din nou, fără sutien. Imaginea a strâns în mai puţin de o zi aproape 200 de mii de reacţii.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll)

Ivana Knoll a fost asaltată cu oferte pentru a-şi face cont pe OnlyFans

Ivana Knoll a fost asaltată cu oferte pentru a-şi face cont pe OnlyFans. Fosta Miss Croaţia, desemnată „cea mai frumoasă femeie de la Cupa Mondială”, a ţinut să pună capăt tuturor zvonurilor apărute în ultima perioadă.

Reclamă
Reclamă 4

Fotomodelul a adunat 3 milioane de urmăritori, pe reţelele sociale, pe durata turneului final din Qatar. S-a mutat în Statele Unite şi postează, aproape zilnic, imagini senzuale de la piscină sau de pe plajă,

Ivana a recunoscut că, în timpul CM 2022, primea în fiecare zi câte 10 telefoane şi 20 de mail-uri de la diferite agenţii. Acestea încercau să o convingă să li se alăture şi să accepte să îşi facă cont pe platforma destinată adulţilor.

Croata a ţinut să asigure că, indiferent câţi bani ar putea câştiga, nu va lua niciodată o astfel de decizie. „(Îţi vei face cont pe OnlyFans?) Nu știu de ce nu pot accepta că nu vreau să deschid unul! Nu judec, pur și simplu nu sunt genul acesta de persoană. Nu este pentru mine! Am încercat să explic că nu este vorba întotdeauna despre bani, ci îmi pasă de reputația mea.

Reclamă

De obicei nu accept tot ce îmi oferă ei, pentru că vreau să lucrez cu branduri care îmi plac, și nu cu toate. Îmi place să prezint ceea ce îmi place cu adevărat, nu doar ceea ce sunt plătită să promovez. Dacă nu fumez, nu pot promova țigările!”, a spus Ivana Knoll într-un interviu pentru tmz.com.

Publicitatea pe care a avut-o în timpul Mondialului din Qatar a ajutat-o să îşi găsească un loc de muncă în SUA, ca şi model. Frumoasa suporteră a Croaţiei adună sume răsunătoare. Potrivit surprisesports.com, Knoll are deja o avere uriaşă, estimată la 1.5 milioane de dolari.

Ivana Knoll le-a sucit mințile bărbaților când a apărut topless

Ivana Knoll le-a sucit mințile bărbaților în ultimul pictorial apărut în mediul online. Fosta Miss Croația, care a devenit celebră la Campionatul Mondial din Qatar, a făcut din nou furori pe rețelele sociale. Fotomodelul în vârstă de 30 de ani a postat un videoclip „incendiar” de pe o plajă însorită din Miami, cu care și-a „fermecat” urmăritorii.

Ivana Knoll continuă să adună sute de mii de aprecieri pe contul de Instagram, unde are 3.5 milioane de urmăritori. Superba croată (VEZI GALERIA FOTO) a apărut într-un pictorial sexy, pe o plajă din Statele Unite, iar imaginile postate în mediul online au atras un „val” uriaș de like-uri și comentarii din partea bărbaților din întreaga lume.

„Am nevoie de palmieri și 90 de grade”, a fost mesajul Ivanei Knoll, din paradisul din Miami. Bruneta poreclită „cea mai frumoasă femeie de la Cupa Mondială” a apărut topless în videoclipul respectiv, cu mâinile pe formele sale voluptoase.

„Super sexy!”, „Ești extrem de frumoasă”, „Zeiță”, „Ești cea mai frumoasă femeie din lume”, sunt doar câteva dintre comentariile primite de Ivana Knoll, pe Instagram.

Recomandări

Cum se va încheia meciul România - Belgia de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
14:31

Cum încearcă Dănuţ Lupu să scape de al treilea dosar penal pentru conducere fără permis! Fostul internaţional are probleme mari!

14:07

VIDEO & FOTOIncendiu înainte de startul celei de a treia sesiuni de antrenamente de la Formula 1! Două persoane au fost rănite!

13:50

România – Belgia LIVE TEXT (22:00), la EURO 2024 | Totul despre meciul care ne poate aduce calificarea în optimi

13:41

Vlad Chiricheş a dezvăluit cum l-a anunţat Edi Iordănescu, prin telefon, că nu va juca la EURO 2024: „Şi acum simt amărăciunea”

13:23

LIVE VIDEOA treia sesiune de antrenamente de la Formula 1 e ACUM în AntenaPLAY! Calificările sunt la ora 17:00 (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY)

13:19

„Îl roade” Ce a remarcat Bănel Nicoliţă la Ianis Hagi, după ce decarul naţionalei a fost rezervă în meciul România – Ucraina 3-0

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!” 3 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 4 FotoFCSB a plecat în cantonament în Olanda! Imagini de pe aeroport cu jucătorii „roş-albaştri” 5 FotoAdrian Mutu, mesaj emoţionant pentru fiica sa cea mare: „Te iubesc!” Adriana a întors toate privirile la braţul tatălui său 6 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52)
Citește și