Închide meniul
Foto

Ivana Knoll şi-a dat fanii peste cap cu ultimele imagini făcute la piscină: „Arăţi din ce în ce mai bine!”

Antena Sport Publicat: 8 februarie 2023, 18:01

Ivana Knoll a fost desemnată

Ivana Knoll a fost desemnată "cea mai frumoasă femeie de la Cupa Mondială" / Instagram

  • Ivana Knoll, desemnată „cea mai frumoasă femeie de la Cupa Mondială”
  • Imagini virale cu fosta Miss Croaţia

Ivana Knoll şi-a dat fanii peste cap cu ultima apariţie de la piscină. Tânăra desemnată „cea mai frumoasă femeie de la Cupa Mondială” s-a relaxat în Maldive, iar imaginile pe care le-a postat pe reţelele sociale au devenit virale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fosta Miss Croaţia a ajuns la 3.5 milioane de urmăritori pe contul ei de Instagram. Modelul în vârstă de 30 de ani continuă să atragă toată atenţia asupra sa şi după încheierea turneului final din Qatar, câştigat de Argentina lui Lionel Messi. Este de o frumuseţe ieşită din comun (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS).

Ivana Knoll şi-a dat fanii peste cap

Ivana are un succes uriaş şi aduna avere. Fotografiile făcute la piscină au adunat, într-o singură zi, 285.000 de aprecieri.

Reclamă
View this post on Instagram


A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll)

Reclamă

Arăţi din ce în ce mai bine!„, „Eşti atât de frumoasă„, „Cât de frumoasă eşti, regina mea„, „Sexy„, sunt doar câteva dintre comentariile primite de Ivana.

„Cea mai frumoasă femeie de la Cupa Mondială” a mai făcut o imagine virală în 2023. S-a fotografiat fără sutien în Maldive şi a adunat peste o jumătate de milion de aprecieri. „Ce se întâmplă, băieţi?”, a fost mesajul care a însoţit imaginea.

Ivana Knoll le cere fanilor câte 26 de lei pe lună

Ivana Knoll a găsit o modalitate pentru a aduna o avere uriaşă. Modelul croat în vârstă de 30 de ani le cere fanilor câte 26 de lei pe lună. Anunţul a fost făcut pe contul de Instagram care a „explodat” pe durata Campionatului Mondial 2020 din Qatar. De la 580.000 de fani câţi avea la începutul turneului final, a ajuns la 3.6 milioane de urmăritori.

Reclamă

Considerată a fi „cea mai frumoasă femeie de la Campionatul Mondial„, Ivana tocmai şi-a anunţat fanii că va avea cont de Instagram pentru abonaţi. Cei care plătesc, lună de lună, vor vedea mai multe imagini cu ea şi vor avea acces la anumite filmări în direct. Asta a fost promisiunea Ivanei pentru cei care i-au cerut să fie chiar şi mai activă pe reţelele sociale.

Pentru cei mai mari fani ai mei am decis să vă arăt mai mult din viaţa mea privată şi să fiu mai mult alături de voi în fiecare zi. Va pot oferi mai mult conţinut şi vom face şi ‘live’-uri, de asemenea„, a transmis Ivana Knoll pe reţelele sociale.

Publicitatea din timpul Mondialului din Qatar au ajutat-o să îşi găsească un loc de muncă în SUA, ca şi model. Frumoasa suporteră a Croaţiei adună sume uriaşe de bani. Potrivit surprisesports.com, Knoll a ajuns să aibă o avere estimată la 1.5 milioane de dolari. Ivana s-a născut în Germania, la Frankfurt.

„Câți fotbaliști ți-au scris la această Cupă Mondială?”. Răspunsul dat de Ivana Knoll

Câți fotbaliști ți-au scris la această Cupă Mondială?” – a fost intrebarea la care Ivana Knoll a dat un răspuns de senzaţie. Aceasta spune că a primit extrem de multe mesaje din partea fotbaliştilor.

Ivana Knoll nu a ezitat să recunoască faptul că a fost asaltată de fotbalişti după apariţiile de senzaţie de la Cupa Mondială. Ivana Knoll a pierdut numărul mesajelor.

Nu am numărat, dar mulți”, a spus Ivana Knoll când a fost întrebată dacă a fost asaltată de fotbalişti.

Reclamă
Reclamă
Citește și: