Închide meniul
VIDEO & FOTO

John Cena a apărut complet gol la Gala Premiilor Oscar 2024. Apariţie şocantă pe scenă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 11 martie 2024, 9:34

Reclamă
John Cena a apărut complet gol la Gala Premiilor Oscar 2024. Apariţie şocantă pe scenă

John Cena a apărut complet gol la Gala Premiilor Oscar 2024. Apariţie şocantă pe scenă

Colaj Profimedia

John Cena a apărut complet gol la Gala Premiilor Oscar 2024 şi a oferit imagini şocante. Wrestler-ul a ţinut doar un plic în zona organelor genitale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

John Cena a oferit cel mai controversat momente de la Gala Premiilor Oscar 2024. Gestul lui Cena are o poveste în spate.

John Cena a apărut complet gol la Gala Premiilor Oscar 2024

Cena a refăcut o scenă din gala de acum 50 de ani, când un individ a pătruns pe scenă dezbrăcat complet. Cena a fost invitat pentru a prezenta premiul pentru cea mai bună costumaţie, iar în plicul pe care îl ţinea în zona intimă se afla numele „Poor Things”.

Pe lângă activitatea din wrestling, Jonh Cena este cunoscut şi ca actor, iar cea mai cunoscută producţie în care a jucat este „The Wall”.

„Poor Things” a câştigat premiile Oscar la categoriile machiaj, costume şi scenografie. John Cena a apărut dezbrăcat pe scena premiilor Oscar pentru a prezenta premiul pentru cele mai bune costume. Totul a făcut parte dintr-o scenetă care a adus un omagiu unuia dintre cele mai nebuneşti momente din istoria Premiilor Academiei, când un bărbat dezbrăcat a alergat pe scenă la cea de-a 46-a ediţie a Premiilor Oscar, în 1974, în timp ce David Niven o prezenta pe Elizabeth Taylor. Era în perioada anilor ’70, atunci când persoane dezbrăcate întrerupeau frecvent evenimentele publice.

Reclamă

„Oppenheimer”, produs de Emma Thomas, Charles Roven şi Christopher Nolan, a câştigat cel mai râvnit premiu la cea de-a 96-a ediţie a galei Premiilor Oscar, găzduită de Jimmy Kimmel, care a avut loc la Los Angeles. Christopher Nolan, Emma Stone, Cillian Murphy, Robert Downey Jr., Da’Vine Joy Randolph şi Billie Eilish şi Finneas O’Connell s-au numărat printre cei premiaţi.

Înaintea galei, câteva sute de protestatari au cerut încetarea focului în războiul Israelului din Gaza, în timp ce câştigătorii şi-au folosit discursurile pentru a denunţa criza umanitară din acea regiune, alături de cea declanşată de invazia Rusiei în Ucraina. Demonstraţiile pro-palestiniene din inima Hollywoodului au blocat traficul în jurul Dolby Theatre, locul unde a avut spectacolul, ceea ce a dus la un început întârziat al ceremoniei, în timp ce vedetele de primă mână se străduiau să ajungă la locurile lor.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa 20:16 VideoTeodora, fiica lui Mihai Stoica, dezvăluiri emoţionante despre tatăl său şi FCSB: „E ca o altă familie pentru mine!” EXCLUSIV 19:25 Dan Şucu s-a întâlnit cu Marius Şumudică, la o zi după „revoluţia” anunţată la Rapid! Concluzia patronului giuleştenilor 19:03 AS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta LIVE TEXT (22:00). Încep semifinalele Europa League şi Conference League 18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” 18:36 Alpine a anunţat o mutare importantă! Cine a fost adus pentru a salva sezonul francezilor 17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” Vezi toate știrile
Citește și