Închide meniul
Foto

Karim Benzema a venit la gala Balonului de Aur și cu mama copilului său, și cu actuala iubită! Ce s-a întâmplat când francezul a primit trofeul

Reclamă

Antena Sport Publicat: 18 octombrie 2022, 10:15

Karim Benzema a venit la gala Balonului de Aur și cu mama copilului său, și cu actuala iubită! Ce s-a întâmplat când francezul a primit trofeul

Karim Benzema a fost susținut la gala Balonului de Aur de mama copilului său, precum și de actuala iubită

Cora Gauthier, mama copilului lui Karim Benzema, și Jordan Ozuna, actuala lui iubită / Colaj Profimedia

Karim Benzema a fost susținut la gala de decernare a Balonului de Aur 2022 atât de mama copilului său, cât și de actuala iubită. Cele două femei l-au însoțit pe starul lui Real Madrid la prestigioasa festivitate de la Paris, iar aparatele foto au surprins totul. În plus, camerele TV au oferit un moment inedit în momentul în care atacantul francez a primit trofeul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Benzema a intrat în „galeria de aur” a fotbalului, după ce a câștigat în premieră Balonul de Aur. Cora Gauthier, mama băiețelului său, și Jordan Ozuna, actuala iubită, au fost prezente la Theatre du Chatelet din Paris pentru a urmări live cum atacantul Realului scrie istorie.

Karim Benzema a venit la gala Balonului de Aur și cu mama copilului său, și cu actuala iubită!

Cele două femei au “furat” toate privirile în timpul festivității de la Paris (vezi GALERIA FOTO de mai jos).

Totuși, în momentul în care Karim Benzema a primit Balonul de Aur din partea lui Zinedine Zidane, camerele TV au fost ațintite doar asupra Corei Gauthier. Și Ibrahim, fiul lui Benzema, a fost prezent la gală, alături de mama sa.

„Benzema le-a invitat la Gala Balonului de Aur pe Cora Gauthier, mama băiatului său, dar și pe actuala parteneră, Jordan Ozuna. Atacantul s-a pozat pe covorul roșu alături de fiul său de 5 ani, Ibrahim, pe care îl are din relația cu modelul Cora Gauthier. Aceasta a venit la Gală, dar a avut o prezență discretă și a rămas mai mult în culise.

Reclamă

Nici Jordan Ozuna, actuala parteneră a lui Karim Benzema, nu a ratat evenimentul. Cei doi au evitat să facă poze împreună. Jordan și Cora seamănă mult, iar mulți au ajuns să le confunde la gală.

Situația a fost bizară în momentul în care Karim a primit premiul și le-a mulțumit apropiaților. În acel moment, camerele TV erau pe Cora și pe familia fotbalistului (n.r. mama și fiul său, Ibrahim), iar Jordan a fost ignorată, deși este actuala parteneră a lui Benzema.”, a scris publicația Libertad Digital, citată de digisport.ro.

Karim Benzema mai are un copil, pe Melia, din relația cu Chloe de Launay. Starul lui Real Madrid s-a afișat în premieră cu noua parteneră, Jordan Ozuna, în această vară, în timpul unei vacanțe.

Reclamă 4 / 0/3

Câți bani va încasa Karim Benzema din partea lui Real Madrid, după ce a câștigat Balonul de Aur 2022!

S-a aflat câți bani va încasa Karim Benzema din partea lui Real Madrid, după ce a câștigat Balonul de Aur 2022. Atacantul francez, în vârstă de 34 de ani, a cucerit în premieră prestigiosul trofeu și a intrat în istoria fotbalului.

Conducerea de pe Santiago Bernabeu, în frunte cu președintele Florentino Perez, îi va oferi o recompensă răsunătoare lui Benzema pentru realizarea sa fabuloasă.

Benzema a marcat pe bandă rulantă pentru Real Madrid în sezonul 2021/2022 și a contribuit decisiv la câștigarea titlului în La Liga și a trofeului UEFA Champions League.

Din acest motiv, Florentino Perez este pregătit să “spargă” banca pentru atacantul francez. Potrivit cotidianului As, Real Madrid îi va acorda lui Benzema un bonus uriaș, în valoare de aproape 1 milion de euro, după ce a câștigat Balonul de Aur 2022.

În plus, performanța extraordinară a francezului poate grăbi prelungirea contractului cu Real Madrid până în 2024. Actuala înțelegere a internaționalului de 34 de ani expiră în vara anului viitor.

Karim Benzema este al doilea cel mai bun marcator din istoria lui Real Madrid, după Cristiano Ronaldo, cu 328 de goluri.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:20 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni Vezi toate știrile
Citește și