Închide meniul
Foto

Kira Hagi, emoţionată până la lacrimi de tatăl ei. Gică Hagi a urcat pe scena TNB şi a îmbrăţişat-o, în aplauzele tuturor!

Iulian Focșăneanu Publicat: 7 noiembrie 2023, 16:42

Reclamă
Kira Hagi, emoţionată până la lacrimi de tatăl ei. Gică Hagi a urcat pe scena TNB şi a îmbrăţişat-o, în aplauzele tuturor!

Kira Hagi, emoţionată până la lacrimi de tatăl ei

Kira Hagi, îmbrăţişată de Gică Hagi / Colaj Instagram

Kira Hagi a fost emoţionată până la lacrimi de tatăl ei, Gică Hagi. Au fost imagini speciale surprinse la finalul premierei piesei de teatru „Sistemul perfect”, care a avut loc pe scena TNB (Teatrului Naţional din Bucureşti).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kira Hagi a jucat alături de Aurelian Temişan şi Monica Davidescu în piesa care este în regia lui Toma Enache. La final, actriţa în vârstă de 27 de ani a fost felicitată de „Regele” Hagi. În aplauzele tuturor spectatorilor, Gică Hagi a urcat pe scenă şi şi-a îmbrăţişat fiica.

Kira Hagi a fost emoţionată până la lacrimi de tatăl ei, Gică Hagi

Sora lui Ianis Hagi a primit un buchet de flori şi s-a bucurat la maximum de momentul pe care nu îl va uita niciodată. A postat imaginile pe contul ei de Instagram şi a primit instant zeci de aprecieri şi comentarii.

După premieră…„, a fost descrierea Kirei. „Ce mândru trebuie să fie„, i-a scris unul dintre urmăritorii de pe reţelele sociale.

Reclamă
View this post on Instagram


A post shared by Kira Hagi (@kirahagi)

Piesa de teatru / comedie Sistemul Perfect este o adaptare după „Sistemul Ribadier”, o savuroasă comedie în trei acte de Georges Feydeau și Maurice Hennequin, interpretată pentru prima dată în noiembrie 1892. Tema principală o reprezintă stratagema unui soț de a scăpa din casa conjugală, hipnotizându-și soția.

Regretatul nostru artist și regizor Ion Caramitru și-a dorit să regizeze această piesă și ca o coincidență, un alt regizor cu rădăcini aromâne, Toma Enache va pune în scenă piesa autorului, Georges Feydeau, ce este extrem de cunoscut la noi în țară pentru o altă capodoperă „La puce à l’oreille – Puricele în ureche””, se arată pe site-ul tnb.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Kira Hagi, mesaj fabulos de ziua lui Ianis Hagi

Pe 22 octombrie, Kira Hagi a transmis un mesaj fabulos de ziua lui Ianis Hagi. Fiica lui Gică Hagi a avut o postare virală pe contul ei de Instagram, cu care a „cucerit” internetul.

Kira a ţinut să îl felicite pe Ianis şi a postat o imagine de colecţie din copilărie. Amândoi îmbrăcau tricoul lui Galatasaray, echipă la care tatăl lor a scris istorie. De altfel, Ianis s-a şi născut la Istanbul.

La mulţi ani celui mai bun frate din lume!„, i-a scris Kira lui Ianis Hagi. Reacţie jucătorului de la Deportivo Alaves nu s-a lăsat mult aşteptată. Acesta a comentat cu cinci emoji care înfăţişează inimi roşii.

Şi fosta soţie a lui Dan Şucu a comentat la postarea Kirei, care s-a viralizat imediat şi a primit sute de aprecieri. „La mulţi şi fericiţi ani!„, a scris Camelia Şucu.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa 20:16 VideoTeodora, fiica lui Mihai Stoica, dezvăluiri emoţionante despre tatăl său şi FCSB: „E ca o altă familie pentru mine!” EXCLUSIV 19:25 Dan Şucu s-a întâlnit cu Marius Şumudică, la o zi după „revoluţia” anunţată la Rapid! Concluzia patronului giuleştenilor 19:03 AS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta LIVE TEXT (22:00). Încep semifinalele Europa League şi Conference League 18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” 18:36 Alpine a anunţat o mutare importantă! Cine a fost adus pentru a salva sezonul francezilor 17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” Vezi toate știrile
Citește și