Închide meniul
Foto

L-a vizitat pe Michael Schumacher şi a făcut un anunţ teribil. Dezvăluiri din interiorul familiei

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 14 decembrie 2023, 9:20

L-a vizitat pe Michael Schumacher şi a făcut un anunţ teribil. Dezvăluiri din interiorul familiei

Jean Todt l-a vizitat pe Michael Schumacher şi a făcut un anunţ teribil

Corinna Schumacher, alături de Michael Schumacher / Colaj Profimediaimages

Jean Todt l-a vizitat pe Michael Schumacher şi a făcut un anunţ teribil, pe care fanii fostului pilot de Formula 1 nu voiau să îl audă. Au apărut noi dezvăluiri din interiorul familiei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Todt şi Michael Schumacher au petrecut zece ani împreună la Ferrari, între 1996 şi 2006. Prietenia dintre cei doi continuă până în prezent, în ciuda teribilului accident de schi suferit de german în decembrie 2013.

L-a vizitat pe Michael Schumacher şi a făcut un anunţ teribil

Michael (Schumacher) este acolo, aşa că nu-mi lipseşte„, a declarat Jean Todt, care i-a fost şef germanului la Ferrari timp de un deceniu (1996-2006), înainte de a-i deveni prieten.

Todt a felicitat-o pe Corinna Schumacher pentru modul în care are grijă de fostul campion din Formula 1. Chiar dacă lumea aştepta veşti despre o ameliorare a stării de sănătate a lui Michael Schumacher, ultimele informaţii nu sunt deloc unele bune.

Nu mai este Michael de altădată. Este o persoană diferită şi este magnific îngrijit de soţia şi copiii săi, care îl protejează. Viaţa lui este diferită şi am privilegiul de a putea împărtăşi momente cu el. Asta e tot ce trebuie să spun. Din nefericire, soarta l-a lovit în urmă cu zece ani şi nu mai este acel Michael pe care l-am cunoscut în F1„, a mai spus Todt potrivit news.ro, care citează L’Equipe.

Reclamă

În urmă cu zece ani, la 29 decembrie 2013, viaţa lui Michael Schumacher a fost dată peste cap de un accident de schi la Méribel. După ce a suferit un traumatism cranian şi o hemoragie cerebrală şi a intrat în comă, pilotul german a fost în cele din urmă externat din spitalul din Grenoble în iunie 2014 şi dus la spitalul din Lausanne, Elveţia, înainte de a se întoarce la domiciliul său din Gland câteva luni mai târziu, unde este în continuare internat. Familia sa ţine starea sa de sănătate într-un secret bine păzit.

Conform celor de la The Sun, tratamentul lui Michael Schumacher costă peste 135 de mii de euro pe săptămână. Corinna Schumacher a făcut eforturi uriaşe pentru a face rost de bani în cei aproape 10 ani şi a vândut mai multe proprietăţi. De altfel, ea s-a prăbuşit emoţional în cadrul unui eveniment (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS).

Fiul lui Michael Schumacher, declaraţia cu care i-a cutremurat pe fani

Fiul lui Michael Schumacher, Mick, a făcut o declaraţie pe care englezii de la The Sun au adus-o din nou în actualitate, înainte de noul documentar ce va fi prezentat de nemţii de la ARD, la finalul lunii decembrie, la 10 ani distanţă de la teribilul accident.

Reclamă 4 / 0/3

Mick Schumacher este şi el pilot de Formula 1, fiind rezervă la Mercedes AMG, după două sezoane petrecute la Haas. Ajuns la 24 de ani, Mick susţinea cu doi ani în urmă că ar da orice pentru a putea vorbi despre Formula 1 cu tatăl său.

Cred că eu şi tata ne-am fi înţeles diferit acum. E simplu, pentru că vorbim aceeaşi limbă, limba care ţine de motorsport. Şi am fi avut atâtea despre care puteam vorbi. Asta e în capul meu în majoritatea timpului. Mă gândesc cât de tare ar fi fost să pot face asta, să vorbesc cu el despre Formula 1. Aş renunţa la tot doar pentru asta”, spunea Mick.

Michael Schumacher a suferit un accident grav în 2013

Michael Schumacher s-a născut la 3 ianuarie 1969, în localitatea Hurth, situată în vestul Germaniei, în landul Nordrhein-Westfalen. El a debutat în Formula 1 la vârsta de 22 de ani, la volanul unui monopost Jordan, în august 1991, în Marele Premiu al Belgiei, desfăşurat pe circuitul Spa-Francorchamps şi a obţinut prima victorie un an mai târziu, pe acelaşi circuit.

Schumacher are în palmares şapte titluri de campion mondial, în 1994, 1995 (ambele cu Benetton), 2000, 2001, 2002, 2003 şi 2004 (toate cinci cu Ferrari).

El s-a retras prima dată din Formula 1 la finalul anului 2006, apoi a revenit în Marele Circ în 2010. Însă în trei sezoane petrecute la Mercedes germanul nu a mai arătat forma care l-a consacrat. Michael Schumacher nu a reuşit în această a doua etapă a carierei decât un loc 3, la Valencia, în 2012, şi patru clasări pe locul 4.

Ca pilot, Schumacher a avut un singur accident serios. La 11 iulie 1999, campionul german a suferit o dublă fractură de tibie şi peroneu la piciorul drept, după ce monopostul Ferrari condus de el a părăsit pista şi a izbit puternic un zid de protecţie format din cauciucuri. El a lipsit atunci 98 de zile din F1, şase curse, revenind la ultimele două Grand Prix-uri ale sezonului.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:39 FCU Craiova – U Cluj LIVE SCORE (17:30). Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare. Echipele de start 16:37 „E cel mai bun din campionat” Elias Charalambous îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu! Ce a spus despre gafa din meciul cu Sepsi 16:21 Palermo – Reggiana LIVE VIDEO în AntenaPLAY (17:15). Ionuț Nedelcearu e titular și luptă pentru promovare! Echipele de start 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A 15:59 Blackburn – Coventry (17:00) şi Hull City – Ipswich (22:00) LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Şansă uriaşă pentru Ipswich 15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni Vezi toate știrile
Citește și