Închide meniul
Foto

La 41 de ani, Carmen Negoiţă a pozat goală: „Nu trebuie să ne ruşinăm de corpul nostru!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 11 martie 2023, 15:10

La 41 de ani, Carmen Negoiţă a pozat goală: „Nu trebuie să ne ruşinăm de corpul nostru!”

Carmen Negoiţă a pozat goală la 41 de ani

Colaj Instagram

Carmen Negoiţă, fosta soţie a lui Ionuţ Negoiţă, a pozat complet goală la 41 de ani. Gestul femeii face parte din cadrul proiectului F.A.C.E, al lui Vali Bărbulescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Carmen Negoiţă a luat o decizie total neaşteptată la vârsta de 41 de ani. A decis să pozeze complet goală într-un proiect despre body shaming si bullying emotional (VEZI IMAGINI INCENDIARE ÎN GALERIA FOTO). Carmen Negoiţă a oferit şi o primă explicaţie pentru gestul său.

La 41 de ani, Carmen Negoiţă a pozat goală

Chiar dacă am fost mereu sigură pe mine, mi-a luat mult timp să învăț ce înseamnă să fii femeie și încă mai învăț. Maturizarea precoce și intrarea în energia masculină m-a ținut mult timp departe de a înțelege ce înseamnă corpul femeii. Când am rămas gravidă, vedeam cum corpul meu se modifica, dar nu știam de ce.

Am învățat totul singură, mi-am cumpărat cărți și mi-am promis că eu voi vorbi cu copiii mei deschis despre toate aceste lucruri. Nu trebuie să ne rușinăm de corpul nostru, chiar dacă nu este perfect și nu trebuie să acceptam părerile celorlalti ca fiind valorile noastre. Dar nici nu trebuie să ignoram faptul ca un corp sanatos aduce beneficii atat din punct de vedere al sanatatii, cat si al self esteem-ului”, a scris aceasta pe Instagram, acolo unde a şi publicat pozele.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Carmen Negoita (@carmennegoita)

Reclamă

Carmen Negoiţă arată ca o adolescentă şi poate fi confundată cu sora fiicei sale

Carmen Negoiţă reuşeşte să se menţină într-o formă de zile mari, deşi nu a apelat până la vârsta de 41 de ani fără să apeleze la operaţiile estetice. Nici acum nu are de gând să treacă, deşi recunoaşte că ar mai avea câteva aspecte de reglat.

La medicul estetician momentan nu cred că este cazul să trec, dar aș mai face câteva tratamente de curățare și hidtratare pentru că masca de protecție mi-a afectat cumva tenul și a trebuit să lucrez mai mult. Tot îmi apar coșuri ca și cum aș fi în adolescență. Ceea ce înainte nu îmi apăreau”, a spus Carmen Negoiţă pentru evz.

Cred că în primul rând este și mentalitatea, atitudinea asta. Eu sunt crazy. Eu știu să mă distrez. Chiar dacă îmi place să muncesc, dacă nu m-aș distra n-aș putea alfel. Orice weekend în care putem să dansăm, chiar și acasă, sau să ieșim undeva pentru mine este ideal. În plus, îmi plac oamenii, îmi place interacțiunea, nu sunt critică, încerc să nu fiu negativistă. Cred că anumite lucruri care te consumă din interior, te și îmbătrânesc. E adevărat, contribuie și îngrijirea exterioară. Sunt mai mulți factori: să ai grijă de tine, să bei apă, să dormi, să mănânci sănătos și ai toată partea de interior care nu te macină. Dacă ții cont de toate astea cred că poți să o duci bine mult timp”, a mai spus fosta soţie a lui Ionuţ Negoiţă.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și