Închide meniul
Foto

Larisa Iordache vorbește despre nuntă, după câteva luni de relație cu fostul iubit al lui Bernadette Szocs

Reclamă

Antena Sport Publicat: 7 mai 2023, 9:47

Larisa Iordache vorbește despre nuntă, după câteva luni de relație cu fostul iubit al lui Bernadette Szocs

Larisa Iordache vorbește despre nuntă

Larisa Iordache are o relație cu fostul iubil al lui Bernadette Szocs

Larisa Iordache vorbește despre nuntă, după doar câteva luni de relație cu fostul iubit al lui Bernadette Szocs, Cristian Chiriță. Chiar dacă a îmbrăcat o rochie de mireasă, fosta gimnastă nu vrea să se grăbească înainte de pasul uriaș de a se căsători.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Mă văd într-o rochie de mireasă, normal, dar nu mă grăbesc absolut deloc. M-am îmbrăcat în rochie de mireasă, dar nu mă grăbesc cu absolut nimic.

Larisa Iordache vorbește despre nuntă

Nu sunt superstițioasă, nu am niciun fel de superstiție în afară de a intra cu dreptul într-o încăpere nouă, dar consider că atunci când vine vorba să îmbraci o rochie de mireasă pentru o femeie este un moment cu totul special.

Mi se pare un moment unic și fiecare femeie care își dorește, merită asta. Mă bucur că suntem din același mediu, din aceeași nișă și că ne înțelegem uneori mai mult decât este necesar, pentru că avem momente când nu scoatem niciun cuvânt și pur și simplu ne înțelegem și e interesantă această chimie. Suntem apropiați cu familiile.

Suntem foarte bine. Suntem din același film amândoi. A fost natural, a fost el, nu s-a ferit să îmi spună nimic. A început totul ca o prietenie”, a spus Larisa, la Antena Stars.

Reclamă

Larisa Iordache a negat că i-a „furat” iubitul lui Bernie Szocs

Larisa Iordache a negat că i-ar fi „furat” iubitul lui Bernie Szocs, aşa cum au speculat anumite voci. Fosta gimnastă a precizat că jucătorul de tenis de masă era singur în momentul în care Larisa Iordache a început o relaţie cu el.

„Nu a existat niciodată un triunghi amoros. În momentul în care eu și Cristian ne-am întâlnit eram amândoi singuri, de ceva vreme, și, pur și simplu, lucrurile s-au întâmplat de la sine. Oamenii nu au atacat. S-au scris niște lucruri care nu au fost spuse corect, pentru că eu, cel puțin, nu am declarat chestiile alea. Probabil că s-a făcut această comparație pentru că suntem amândouă sportive, dar nu avem niciun punct comun.

Ne cunoaștem, dar nu avem nimic una împotriva celeilalte. Fiecare dintre noi avem trecutul nostru. Eu consider că sunt genul de persoană care niciodată nu aș intra într-o relație sau aș avea legătură cu un om care nu are treburile încheiate cu trecutul său, fără doar și poate”, a declarat Larisa Iordache.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Larisa Iordache vorbește despre nuntă
  • Cristian Chiriță e fostul iubit al lui Bernadette Szocs

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:01 Mircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii Vezi toate știrile
Citește și