Închide meniul
Foto

Laurențiu Reghecampf a ajuns la spital după ce s-a bătut cu Anamaria Prodan! Primele imagini cu antrenorul român

Antena Sport Publicat: 24 septembrie 2022, 9:25

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se află în proces de divorț

Anamaria Prodan, reacţie incredibilă la două zile după ce s-a bătut cu Laurenţiu Reghecampf

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se află în proces de divorț / Colaj Hepta

  • Laurențiu Reghecampf a ajuns la spital după ce s-a bătut cu Anamaria Prodan
  • Primele imagini cu antrenorul român

Laurențiu Reghecampf a ajuns la spital după ce s-a bătut cu Anamaria Prodan. Cei doi se află în mijlocul unui nou scandal monstru, iar detalii incredibile continuă să iasă la suprafață. Între timp au apărut primele imagini cu Reghecampf la un spital din București.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vineri seară, Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan au mers la secția de poliție din Snagov și au depus plângere unul împotriva celuilalt pentru acte de violență.

Laurențiu Reghecampf a ajuns la spital după ce s-a bătut cu Anamaria Prodan

Autoritățile au anunțat că au fost deschise dosare penale în urma plângerilor făcute de soții Reghecampf. Ulterior, fostul antrenor al Universității Craiova a fost surprins la camera de gardă a unui spital din Capitală, cu o șapcă pe cap și mască de protecție la gură, potrivit cancan.ro. Din imaginile respective se observă că Reghecampf are un pomete vânăt.

Reclamă

Laurențiu Reghecampf a mers la spital pentru a elibera un certificat medico-legal din care să rezulte natura rănilor suferite după scandalul cu soția cu care se află în plin proces de divorț. De asemenea, antrenorul de 47 de ani a făcut vizita la camera de gardă pentru a da probe de sânge astfel încât să demonstreze că nu a consumat alcool sau substanțe stupefiante.

Laurențiu Reghecampf a ajuns la spital după scandalul cu Anamaria Prodan / cancan.ro
Laurențiu Reghecampf a ajuns la spital după scandalul cu Anamaria Prodan / cancan.ro

Răspuns uluitor al Anamariei Prodan, când a fost întrebată dacă l-a bătut pe Laurenţiu Reghecampf

Anamaria Prodan a lansat acuzaţii halucinante la adresa lui Laurenţiu Reghecampf. Anamaria Prodan şi-a acuzat soţul de violenţă.

Reclamă

La rândul său, şi Laurenţiu Reghecampf a acuzat-o pe Anamaria Prodan că l-a agresat. Anamaria Prodan a oferit un prim răspuns după ce a fost agresată de Laurenţiu Reghecampf.

Tu dacă încerci să dai în mine, ce crezi că păţeşti?! Logic. Dacă tu dai în mine, mă strângi de gât, îl înjuri pe om, îl baţi pe prietenul meu, îi dai cu pumnul în faţă, ce ar trebui să facem noi?!

Să îl lăsăm să ne bată şi să ne târască? A vrut să dea în mine. Ajunge! Uite cum îmi sunt telefoanele sparte, nu mai pot să intru în niciun telefon, s-a terminat. Pe mine nu mă poate bate nimeni, nici măcar Reghecampf„, a spus Anamaria Prodan, care a lansat o mulţime de acuzaţii la adresa lui Reghecampf.

Reclamă 4 / 0/3

Vine în casă, intră cu forța, amenință pe toată lumea. M-a luat de păr și m-a târât. Mi-a fost milă să îl calc în picioare. Doresc să închidem toate procesele de dragul copilului nostru minor. Am făcut câțiva pași și a început sa mă înjure, după câțiva pași a început sa mă înjure, sa mă amenințe cu moartea. M-a luat de gât, m-a amenințat și mi-a spus ca nașul copilului lui mă va bagă in pușcărie„, a mai spus Anamaria Prodan.

Poliţia a deschis două dosare penale după scandalul dintre cei doi

Poliţia a anunţat că s-au deschis două penale, după scandalul monstru dintre cei doi.

La data de 23 septembrie a.c., în jurul orei 19:36, la sediu Poliției Stațiunii Snagov s-a prezentat un bărbat, în vârstă de 47, iar în jurul orei 19:38, s-a prezentat la aceeași subunitate de poliție o femeie, în vârstă de 49 de ani, aceasta în prealabil apelând și numărul de urgență 112, iar fiecare în parte, sesizând la sediul poliției faptul că, a fost agresat fizic, prin loviri, de către celălalt.

La fața locului s-a deplasat un echipaj medical, care a acordat îngrijiri medicale atât bărbatului cât și femeii respective. În cadrul activităților specifice polițiștii din cadrul Politiei Statiunii Snagov au aplicat 2 formulare de evaluare a riscului, în urma cărora au fost emise 2 Ordine de Protecție Provizorii. În cauză au fost deschise 2 dosare penale, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie raportat la lovire sau alte violențe.

În același timp, la sediu Poliției Stațiunii Snagov, un alt bărbat, în vârstă de 47 de ani, a sesizat faptul că, a fost agresat fizic, prin lovire, de către primul bărbat menționat, în acest sens fiind deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și amenințare”, se arată în comunicatul emis vineri seara„, se arată în comunicatul Poliţiei.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan
Diverse • 28 mart., 13:01
FOTO
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o
Ce a putut spune Bebeto când a fost întrebat dacă îi este dor de tatăl său
Diverse • 27 mart., 9:02
FOTO
Ce a putut spune Bebeto, fiul lui Laurenţiu Reghecampf şi al Anamariei Prodan, când a fost întrebat dacă îi este dor de tatăl său
Anamaria Prodan ia lecții de box de la Ronald Gavril
Diverse • 24 mart., 8:04
FOTO
Anamaria Prodan ia lecții de box de la Ronald Gavril! Vedeta, videoclip de senzație alături de iubitul ei
Tânăra acuzată că i-a fost amantă lui Laurenţiu Reghecampf, apariţie electrizantă la piscină
Diverse • 18 mart., 20:01
FOTO
Tânăra acuzată că i-a fost amantă lui Laurenţiu Reghecampf, apariţie electrizantă la piscină. Cât de frumoasă este Florentina
Mesajul lui Laurenţiu Reghecampf, de ziua de naştere a fiului său cel mare
Diverse • 15 mart., 17:54
FOTO
Mesajul lui Laurenţiu Reghecampf, de ziua de naştere a fiului său cel mare! Cum a reacţionat Luca