Închide meniul
Foto

Lucas Hernandez şi-a părăsit soţia şi se întâlneşte cu fosta iubită a lui Cristiano Ronaldo. Cristina Buccino, noua lui cucerire!

Reclamă

Publicat: 24 aprilie 2023, 22:13

Lucas Hernandez şi-a părăsit soţia şi se întâlneşte cu fosta iubită a lui Cristiano Ronaldo. Cristina Buccino, noua lui cucerire!

Lucas Hernandez şi-a părăsit soţia şi se întâlneşte cu fosta iubită a lui Cristiano Ronaldo

Lucas Hernandez ar fi într-o relaţie cu Cristina Buccino / Colaj Profimediaimages

Au apărut detalii surprinzătoare despre Lucas Hernandez, fundaşul lui Bayern care şi-a părăsit soţia. Francezul în vârstă de 27 de ani se întâlneşte acum cu fosta iubită a lui Cristiano Ronaldo, Cristina Buccino.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fundaşul central cumpărat de campioana Germaniei cu 80 de milioane de euro de la Atletico Madrid are o viaţă tumultoasă. Lucas a divorţat de Amelia Lorente, cea cu care are doi copii: Martin (4 ani) şi Nieves (10 luni).

Lucas Hernandez şi-a părăsit soţia şi se întâlneşte cu fosta iubită a lui Cristiano Ronaldo

Lucas Hernandez a suferit o accidentare de coşmar în luna noiembrie a anului trecut. A suferit o ruptură de ligament încrucişat la Campionatul Mondial din Qatar şi a fost operat în Austria. Va putea reveni la antrenamentele bavarezilor abia la vară.

Nu a avut linişte nici pe plan sentimental. S-a despărţit de soţie. De curând, aceasta a şi postat un mesaj surprinzător pe reţelele sociale. „Nu uita că ai doi copii la care nu ai mai venit în vizită„, a scris Amelia pe contul ei de Instagram.

Potrivit thesun.co.uk, Lucas Hernandez şi-ar fi găsit liniştea în braţele unei foste iubite a lui Cristiano Ronaldo. A fost văzut alături de Cristina Buccino, cea care are 37 de ani şi este model, actriţă şi infuencer (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS).

Reclamă

Am ajuns într-un loc și Cristiano Ronaldo era acolo. Ne-am întâlnit, ne-am observat, ochii ni s-au întâlnit, apoi m-a invitat la cină, ca un domn. Este un tip grozav.

Ceea ce trebuie să spun este că Cristiano Ronaldo este cool. Am văzut asta cu ochiul liber. Când cunoști o persoană, ajungi să descoperi şi restul, iar Cristiano este un tip generos și un adevărat domn care știe să facă o femeie fericită„, spunea Cristina despre CR7.

Lucas Hernandez este fundaşul pe care Bayern a plătit cea mai mare sumă de bani. Francezul are un salariu anual de 24 de milioane de euro, potrivit agentului său, citat de goal.com.

Reclamă 4 / 0/3

Cristiano Ronaldo ar fi avut o relaţie şi cu o altă actriţă

Apar noi informaţii despre viaţa amoroasă a lui Cristiano Ronaldo. S-a aflat cine este actriţa cu care starul portughez ar fi avut o relaţie înainte de Georgina Rodriguez. Înainte de Georgina Rodriguez, Cristiano Ronaldo s-ar fi iubit cu actriţa Sonia Monroy (51 de ani).

Dezvăluirea a fost făcută de una dintre prietenele Soniei Monroy. Actriţa a confirmat povestea.

Am început să vorbim și am observat flirtul dintre Cristiano Ronaldo și Sonia. După ce am avut o conversație amuzantă și bună, era timpul să plecăm. În acel moment, ei (n.r.: Cristiano Ronaldo și alt jucător) au spus: ‘Poate putem merge undeva mai târziu’. A doua zi, am luat telefonul și am văzut că aveam câteva mesaje: ‘Uite, suntem aici. Tu unde ești?‘”, a declarat Yola Berrocal, citată de thenews.com.pk.

Sonia Monroy a făcut dezvăluiri despre presupusa aventură cu Cristiano Ronaldo.

Cristiano Ronaldo mi-a furat multe nopți de somn. Eram foarte îndrăgostită de el, dar nu s-a putut și așa s-a terminat povestea”, a declarat Sonia Monroy.

Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 19:12 FotoJucătorii legendari ai lui Dinamo s-au reunit, la 40 de ani de la meciul cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor! 18:53 S-a schimbat formatul de la Billie Jean King Cup! Cum este afectată echipa națională a României 18:38 UTA – Oţelul 3-1. Mircea Rednic, pe primul loc în playout! Arădenii au făcut spectacol la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu 18:35 FotoOlimpiu Moruţan a fost operat chiar de ziua lui! Anunţul presei din Turcia 18:24 Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi a decis să rămână la Barcelona. Mesaj sincer despre decizia rivalului 18:18 Un fost jucător legendar al Craiovei e total dezamăgit de FCU Craiova: „Poate să o bată şi o echipă de Divizia C”! 17:43 Marius Ştefănescu, reacţie fabuloasă despre transferul la FCSB: „Dau eu ca să plec, dacă aşa a spus patronul”! 17:43 Neluțu Varga a pus ochii pe o vedetă de la FCSB! Patronul face tot posibilul pentru ca Dan Petrescu să ia titlul cu CFR Cluj 17:20 „Uită-te la el!” Ionel Ganea l-a făcut praf pe Bogdan Lobonț! Atac direct la adresa antrenorului de la Rapid Vezi toate știrile
Citește și