Închide meniul
Foto

Maria Moran, fosta soţie a lui Jasper Cillessen, acuzaţii pentru fostul soţ: „Au încercat să mă reducă la tăcere, să par un gunoi!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 9 martie 2023, 19:50

Maria Moran, fosta soţie a lui Jasper Cillessen, acuzaţii pentru fostul soţ: „Au încercat să mă reducă la tăcere, să par un gunoi!”

Maria Moran e fosta soţie a lui Jaspe Cillesen, acuzaţii dure

Colaj Instagram

Maria Moran şi-a dat în judecată fostul soţ, pe Jasper Cillessen, pe care îl acuză de hărţuire şi şantaj. Mai mult, Maria Moran îl acuză pe fostul jucător de la Barcelona că şi-a abandonat familia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Femeia îl acuză pe actualul portar al celor de la NEC Nijmegen că nu şi-a îndeplinit îndatoririle financiare în calitate de părinte. Mai mult, Jasper Cillessen este acuzat că a refuzat să plătească suma de 1.200 de euro după ce fiica sa a fost internată.

Maria Moran, fosta soţie a lui Jasper Cillessen, acuzaţii pentru fostul soţ

Draga mea fiică, viața este o călătorie minunată, dar este complicat să fii femeie în această lume. Din păcate, mama ta a trebuit să tacă și să încerce să câștige bătălii împotriva unor oameni puternici, care au crezut că banii pot cumpăra totul, cu excepția dragostei și a demnității.

Am fost amenințată de oameni care au crezut că au dreptul să decidă asupra alegerilor din viața mea. A trebuit să îndur insulte, să tac, m-am temut că-mi voi pierde locul de muncă, m-am temut că te voi pierde… pentru că, din păcate, amenințările sunt la ordinea zilei în această lume.

Timp de doi ani, au încercat să mă reducă la tăcere, să mă facă să par mică, să mă simt ca un gunoi. Au încercat să mă facă să-mi fie rușine de faptul că eram însărcinată, pentru că el era un campion, iar eu eram văzută ca o femeie de moravuri ușoare.

Reclamă

În casă a intrat un singur salariu. Nimeni altcineva în afară de mine nu ți-a cumpărat un scutec sau medicamente. Când ai fost internată în spital, nu a întrebat despre starea ta de sănătate. Lucrez opt ore pe zi, uneori ajung acasă după ce apune soarele. Mama ta este acum în rolul tatălui tău, rol pe care și l-a asumat fără frică„, a scris Maria Moran pe reţelele de socializare.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:50 Dinamo – FC Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! Echipele de start 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” Vezi toate știrile
Citește și